jebiga došlo vreme da naplate belcima i za pumpu i za biciklu...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
T-Wolf ::Iako mislim da je Afrika zasluzila organizaciju SP, ipak i ja mislim da je jos rano za Juznu Afriku (ili bilo koju drugu zemlju) da organizuje prvenstvo. Ali, u godinama kada je Amerika prvi put u istoriji izabrala crnca za predsednika, morali su malo da isforsiraju Afriku.
Mada mislim da ce, pored kriminala i pljacki, veliki problem nastati nakon SP kada ce vecina tih novih stadiona verovatno zvrjati prazna i posledicno, propasti. Finale africke LS, Africki kup nacija, i poneki mec reprezentacije (ragbi i fudbalske) ce biti uglavnom jedini dogadjaji na tim stadionima. Pritom prva dva dogadjaja ce biti jednom u nekoliko godina. Stanovnistvo Juzne Afrike nije jos dostiglo taj standard da sad i kod njih pocnu da dolaze MTV zvezde i slicni veci dogadjaji...
minglez a.k.a milanche ::T-Wolf ::Iako mislim da je Afrika zasluzila organizaciju SP, ipak i ja mislim da je jos rano za Juznu Afriku (ili bilo koju drugu zemlju) da organizuje prvenstvo. Ali, u godinama kada je Amerika prvi put u istoriji izabrala crnca za predsednika, morali su malo da isforsiraju Afriku.
Mada mislim da ce, pored kriminala i pljacki, veliki problem nastati nakon SP kada ce vecina tih novih stadiona verovatno zvrjati prazna i posledicno, propasti. Finale africke LS, Africki kup nacija, i poneki mec reprezentacije (ragbi i fudbalske) ce biti uglavnom jedini dogadjaji na tim stadionima. Pritom prva dva dogadjaja ce biti jednom u nekoliko godina. Stanovnistvo Juzne Afrike nije jos dostiglo taj standard da sad i kod njih pocnu da dolaze MTV zvezde i slicni veci dogadjaji...
Dobro primeceno
Inace,ne svidja mi se nikako sto je Francuska dobila organizaciju EP 2016 a bili su '98 domacini SP dok Turska ne znam da li je ikada organizovala neko veliko takmicenje a ludi su za fudbalom.Ali jbg Platini...
minglez a.k.a milanche ::T-Wolf ::Iako mislim da je Afrika zasluzila organizaciju SP, ipak i ja mislim da je jos rano za Juznu Afriku (ili bilo koju drugu zemlju) da organizuje prvenstvo. Ali, u godinama kada je Amerika prvi put u istoriji izabrala crnca za predsednika, morali su malo da isforsiraju Afriku.
Dobro primeceno
Inace,ne svidja mi se nikako sto je Francuska dobila organizaciju EP 2016 a bili su '98 domacini SP dok Turska ne znam da li je ikada organizovala neko veliko takmicenje a ludi su za fudbalom.Ali jbg Platini...
Uvek...Ovan ::a neki fantasy da odigramo
Liverpool FC ::pa ako se freak prihvati posla ok.
Pa mora neko da plati pripreme, putovanja uglednih clanova FSS, da se napune privatni racuni(udarila kriza, ).dr.dule ::Novi Zeland kvota 8 ...mozda se Tole i ekipa omrsila?
Freak ::Liverpool FC ::pa ako se freak prihvati posla ok.
Ajde, cu nadjem neki solidan fantasy
Freak ::Otvoricu ligu na Fifa sajtu, cini mi se najjednostavniji i najbolji. Biranje igraca je od 4. juna kada selektori prijave konacne spiskove. Ajde do tada da vidimo koliko ce nas igrati i da odaberemo mod za igru.
Postoje dva nacina bodovanja:
1. Classic Mode - boduju se ostvareni fantasy poeni i pravi se tabela za sve ucesnike nakon svakog kola.
2. Head-to-Head Mode - Igra se kao NFL fantasy jedan protiv drugog po grupama i dobija se 3 boda za pobedu i 1 za nereseno.
Ja glasam za HtH mode... zanimljivije je.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu