Ovan
Veteran
[/mention] :: [mention]minglez a.k.a milanche :: kuzma debeli zmaj :: Brett Favre ::odlučeno je da se ipak igra ACN, i pored ovog strašnog incidenta.
Mislim da će reprezentacije u J.Africi biti dosta bezbedne, ali kao što si reko Kuzma navijači mogu gadno da prođu.
Brate Brette,2 godine sam radio izmedju ostalog i sa ljudima iz Juznoafricke republike, i cak sam 1 jutro i bio u Cape Town-u, al sam to prepodne i napustio tu zemlju. Divna zemlja, priroda fantazija, ali kriminal, ubistva vatrenim oruzjem, otimanje kola na semaforima, kradje po hotelima, ubistva policajaca...
Pitao sam ih sta misle o svetskom prvenstvu, i od jednog kolege iz Juznoafricke republike koga izuzetno cenim je rekao da ce pokupiti zenu i dva sina od 13 i 17 godina i otici na mesec dana iz zemlje,samo da prodje to prvenstvo jer ce biti haos, i to ne samo guzva u saobracaju nego pljacke po ulicama, itd...
Ma meni se nije odmah dopalo kad su izabrali J.Afriku za domacine... Ali ako pogledas po pitanju bezbednosti jedino se jos moze igrati u Evropi,Australiji i nekim azijskim zemljama (mada su Japan i Koreja vec organizovali i sada ce proci jos mnooogo vremena dok ne dodju opet u opciju).J.Amerika nije mnogo bolja od Afrike kada su korupcija i kriminal u pitanju ali je najfudbalskiji kontinent a Brazil kolevka fudbala (ona prava) i zasluzuju SP isto koliko ga i ne zasluzuju(zbog one druge strane medalje)...
Milanche, ja sam radio u Brazilu godinu i po i da vidis atmosferu u Riu kada se igraju prvenstvene utakmice.
Oni su skroz ludi, ali totalno ludi za fudbalom.
Nema veze koliko imaju godina ni kojeg su pola, to je masovna histerija i ludnica!
Mislim da biti vise nego odlicno SP 2014!
Na zalost sada vise ne radim napolju nego ovde, ali ko zna!
koja ti je profesija u životu? lično me zanima, možda budem imao neke veze sa Brazilom uskoro.... ako hoćeš možeš i na PM da mi odgovoriš. hvala!
2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
2012. NFLFS Fantasy Playoff Challenge Champion
"Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic