Vreme je i da ovu temu aktualizujemo
a sta bosanci misle o tome ... pogledaj sledeci klip!
https://www.youtube.com/watch?v=jCi1ytdpLpg
a sta bosanci misle o tome ... pogledaj sledeci klip!
https://www.youtube.com/watch?v=jCi1ytdpLpg
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 36
zlayo ::Ja navijam za Jamajku!!!! Rastafari Stands Alone!!!
Ne boj se, Ciro Blazevic je trener koji zna da motivise i inspirise ekipu, a Keiros zna samo da cisti cipele Ser Alexu(glanco ih je perfektno), ali kao trener Reala i selektor Portugala se pokazao!Ovan ::Francuska, Ukraina i Rusija a voleo bi Bosance na SP, jer ne mogu one cigane od Portugalaca ne mogu da smislim.
Liverpool FC ::Ja bi isto voleo Bosnu,ali bez onog stocara Dzeka,na SP.
Jbg ne podnosim ga,aj imas na YT interviju koji je Marjaan radio,nakon meca s Belgijom,pogledaj pa onda reciOvan ::Liverpool FC ::Ja bi isto voleo Bosnu,ali bez onog stocara Dzeka,na SP.
sad bi ti mnogo...
iceman ::I ja cu navijati za Engleze verovatno.....
minglez a.k.a milanche ::Dakle,prvi put posle duzeg vremena da su se sve vece fudbalske sile plasirale na SP.Francuzi,jadno,jadno kao i uvek ali prosli a od Rusa muljavih nisam puno ni ocekivao,takav im je mentalitet u sportu da kad nesto bas bas moraju useru se u gace.. Ma mi smo 1000% garantujem trenutno medju 10 najboljih EKIPA na svetu,i jedno 1/4 finale mi se cini sasvim dostiznim
[/mention] ::[mention]minglez a.k.a milanche ::Dakle,prvi put posle duzeg vremena da su se sve vece fudbalske sile plasirale na SP.Francuzi,jadno,jadno kao i uvek ali prosli a od Rusa muljavih nisam puno ni ocekivao,takav im je mentalitet u sportu da kad nesto bas bas moraju useru se u gace.. Ma mi smo 1000% garantujem trenutno medju 10 najboljih EKIPA na svetu,i jedno 1/4 finale mi se cini sasvim dostiznim
Pa, po kvalitetu, zalaganju, borbenosti, ali najpre odlicnom treneru Anticu
mi i jesmo medju prvih 10-12 ekipa, ali ne zaboravi cinjenice:
Sep Blater je pobedio na izborima za predsednika FIFE tako sto je Africi obecao da ce biti organizatori SP,
da ce domacin minimalno morati uci u cetvrt finale(ne secam se kad je zadnji put domacin ispao u grupnom delu takmicenja), plus za neke reprezentacije popust kod sudija, plus sto ce kada se sastaju evropske selekcije protiv juznoamerickih sudije biti iz Azije ili Afrike, tako da ce regularnost takmicenja biti gora nego 2002 u Japanu i Juznoj Koreji!
Zbog svega ovoga gore navedenog, mislim da NFL ima sve vise poklonika sirom sveta i zbog mogucnost pregledanja snimka, trener da se suprotstavi sudijijskoj odluci bacanjem crvene maramice(zastavice), tj da tekma bude sto regularnija i pravednija!
Naravno pored svih uzbudjenja koje donosi NFL!
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 36
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu