Ja sam se vec registrovao, jos prosle nedelje. Dakle, racunajte na mene...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ndamukong ::racunajte i na mene, H2H
dobro je, ima naselJefe ::Ndamukong ::racunajte i na mene, H2H
oooo pa nisam znao da smo jaci za jos jednog navijaca! Chargers ftw!
(sorry za offtopic)
Ovan ::klasičan fantasy, biraš ekipicu..
sutra kad budu napravljene lige samo apliciraš, nema neke velike filozofije...
imaš budžet i u okviru njega biraš xx igrača ....
[mention][/mention] ::Napad Engleza na svestkom prvenstvu cine Rooney koji je jedini vrhunski napadac)
Birmingenska verzija Zlatka Vujovica(koji nije znao za reprezentaciju da da gol) Emil Heskey, Piter Krauc i Defo koji je nit smrdi nit mirise!
Ako ova rerezentacija udje u polufinale WC onda jbs fudbal!
[mention][/mention] ::Napad Engleza na svestkom prvenstvu cine Rooney koji je jedini vrhunski napadac)
Birmingenska verzija ) Zlatka Vujovica(koji nije znao za reprezentaciju da da gol) Emil Heskey, Piter Krauc i Defo koji je nit smrdi nit mirise!
Brett Favre ::[mention][/mention] ::Napad Engleza na svestkom prvenstvu cine Rooney koji je jedini vrhunski napadac)
Birmingenska verzija Zlatka Vujovica(koji nije znao za reprezentaciju da da gol) Emil Heskey, Piter Krauc i Defo koji je nit smrdi nit mirise!
"Emile Heskey, striker, 58 caps 7 goals.
Rene Higuita, keeper, 68 caps 8 goals.
Jose Luis Chilavert, keeper, 74 caps 8 goals..."
Brett Favre ::[mention][/mention] ::Napad Engleza na svestkom prvenstvu cineRooney koji je jedini vrhunski napadac)
Colts4Life ::Brett Favre ::[mention][/mention] ::Napad Engleza na svestkom prvenstvu cineRooney koji je jedini vrhunski napadac)
zlayo ::ja navijam za Jamajku xD
[mention][/mention] ::Nasa reprezentacija moze da dobije posle ovih strasnih pripremnih utakmica jedan epitet:
Nemate pojma!
Pa zar ni gol onom kljakavom Lukcu Fabijanskom zvanim mr. Extra Kikser!
A BTW ovakve vremenske (ne)prilike ce biti i u JA, posto se oni nalaze na juznoj hemisferi, a tamo polako pocinje njihova zima(kisa, kisa i samo kisa a temperatura izmedju 10-20stepeni)!
Ako prodjemo grupu, sutati se nogom u dupe od srece!
Pa poredjenje nije adekvatno, posto je Emil Heskey ipak korisniji igrac(vraca se u odbranu, skok igra, spusta visoke lopte drugom napadacu) a nas metar i sumska jagoda Pantelic samo gestikulira, folira, jedino sto je ovoj dvojici zajednicko je sto ne vrede ni za po' lule duvana, a ko u njima vidi resenje za napad u reprezentacijama ima gori vid od Stevy Wonder-a!T-Wolf ::[mention][/mention] ::Nasa reprezentacija moze da dobije posle ovih strasnih pripremnih utakmica jedan epitet:
Nemate pojma!
Pa zar ni gol onom kljakavom Lukcu Fabijanskom zvanim mr. Extra Kikser!
A BTW ovakve vremenske (ne)prilike ce biti i u JA, posto se oni nalaze na juznoj hemisferi, a tamo polako pocinje njihova zima(kisa, kisa i samo kisa a temperatura izmedju 10-20stepeni)!
Ako prodjemo grupu, sutati se nogom u dupe od srece!
Dobro bre polako, svakako da se treba popraviti, ali nije smak sveta i ako, ne daj boze, ne prodjemo grupu. Pripremne utakmice ne moraju nista da znace. Opste je poznato da necemo davati puno golova, verovatno posle prekida (Zigic, Vidic, Ivanovic...). U drugom poluvremenu nismo lose igrali, a i mi imamo naseg Heskija - Pantelic
zlayo ::ja navijam za Jamajku xD
E sad mi nije dobro, pri samoj pomisli na te dve?Freak ::zlayo ::ja navijam za Jamajku xD
Ljudi a ko se seca one dve jamajcanke sa SP 1998 sto su bile na svakoj utakmici? Kamere su vise bile na njima nego na terenu... Ufffff
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu