N.E.P.^Jeca ::Srbijaaa
malo vijesti:
Esijen ne igra na Mundijalu
Brazilci doputovali u Južnu Afriku
eee baš mi žao za Esijena
ali nijeeeeeeeeeeeeeeeeee, hehehehe
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
N.E.P.^Jeca ::Srbijaaa
malo vijesti:
Esijen ne igra na Mundijalu
Brazilci doputovali u Južnu Afriku
Ovan ::Ma ljudi deremo ovo SP je naše, imamo ekipu koja se nikoga ne plaši a koje treba da se plaše.... Antić zna poso....
Brett Favre ::što, pa mi ionako nismo favoriti...
iceman ::Brett Favre ::što, pa mi ionako nismo favoriti...
Bogami ne bi rekao, par njih sam vec cuo, medju kojima je Ser Alex Ferguson, da smo mi favoriti e sad dal je Fergi to rekao samo zbog Vidica to ne znam
Mi nemamo dobar tim iz jednog jednostavnog razloga:Brett Favre ::ne , ne da moraju, već da probaju...ima razlike
jer definitivno imamo odličan igrački kadar
Mi nemamo dobar tim iz jednog jednostavnog razloga:][quote="Brett Favre ::ne , ne da moraju, već da probaju...ima razlike
Mi nemamo dobar tim iz jednog jednostavnog razloga:][quote="Brett Favre ::ne , ne da moraju, već da probaju...ima razlike
Mislim da ne lupam, al daj boze da sam pogresio!Sirmium Samurai ::[/mention] ::Mi nemamo dobar tim iz jednog jednostavnog razloga:[mention]Brett Favre ::ne , ne da moraju, već da probaju...ima razlike
svi do jednog golmana koji su pozvani u reprezentaciju su nevidjene rupetine,
tri puta gori nego sto je JaMarcus Russell Qb u NFL-u.
A kad nemas dobrog golmana, nema ni velikog rezultata!
Setite se kako je Vladimir "Ne mogu nigde da se skrasim" Stojkovic primio pacerski gol protiv Francuza u Bg! Nemojte se zanositi da ce sad nauciti da brani do pocetka prvenstva! Ako prodjemo grupu, super, i onda cemo mozda za pegave Engleze i Don Fabia!
Lupas za medalju!
Stojke je odlicno branio u kvalifikacijama!
Poredjenje sa JMRom?!?!
Brett Favre ::"Čeka nas krvoproliće u J.Africi"
Hrvatski hokejaški trener Bruno Zajec smatra da je odluka da se Južnoj Africi dodeli organizacija Svetskog prvenstva u fudbalu veoma loša.
Zajec, koji je radio u toj zemlji, izjavio je da je treba ubiti onoga ko je Južnoj Africi dao da organizuje SP.
Potom je dodao: „Nigde u svetu nisam video toliko kriminala koliko ga tamo ima. Najviše se bojima za navijače jer, ako ti auto ’crkne’ na putu, bolje da se sam ubiješ".
Zajec je zatim slikovito opisao situaciju.
„Bande idu čoporativno, poput hijena. Samo te napadnu, ubiju, opljačkaju. Nema tog suzavca i pištolja koji bi ti pomogao. I ako misliš da si siguran, mogao bi nadrljati jer sigurno ne možeš da pogodiš ko je taksista, a ko nije. A pogotovo će takvihm situacija biti tokom SP. Bojim se da nas čeka krvoproliće“.
Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 11. juna do 11. jula.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu