Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
Rusi fudbalska velesila....otkad to...misim imaju oni korektnu ekipu ali daleko od neke velesile, ai ispali su od Slovenije tako da.... nisu velesila..
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 19 ... 36
Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
Ispali su ali sa 9 igraca!Ovan ::Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
Rusi fudbalska velesila....otkad to...misim imaju oni korektnu ekipu ali daleko od neke velesile, ai ispali su od Slovenije tako da.... nisu velesila..
Liverpool FC ::Ispali su ali sa 9 igraca!Ovan ::Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
Ovan ::Liverpool FC ::Ispali su ali sa 9 igraca!Ovan ::Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
ispali su ko debili. ne zaslužuju da prođu. a zašto su oni velesila?
Zar nije bilo 2:2 u Nemackoj?minglez a.k.a milanche ::Ovan ::Liverpool FC ::Ispali su ali sa 9 igraca!Ovan ::Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
ispali su ko debili. ne zaslužuju da prođu. a zašto su oni velesila?
Definitivno nisu.Svaka cast na partijama sa evropskog prvenstva (jeste da ih pre toga duuugo nigde nije bilo) ali tada su delovali iz drugog plana,bili su rastereceniji a sada kad su morali da pobede-cvrc milojko,isto kao i onda kada ih je spasila Hrvatska izbacivsi Englesku.Zna se ko su velesile,da ih ne nabrajamo...
Nego Ivory Coast niko ne spominje a oni ce cuda da prave,evo i sinoc su dobili jednu Nemacku u gostima a i Nigerija me odusevljava u poslednje vreme
Ne zesti se. Ako Rejmond Domenek ostane selektor Francuske,Liverpool FC ::Jebo ja mater Francuzima.a Rusi oni kao nisu velesila?!
Colts4Life ::Ma Englezi mogu da ih odvale bilo kad,bilo gdje...sad od kad je dosao Capello i uveo disciplinu ljudi rasturaju...da nisu pustili Ukrajinu nebi imali poraza..
elJefe ::Colts4Life ::Ma Englezi mogu da ih odvale bilo kad,bilo gdje...sad od kad je dosao Capello i uveo disciplinu ljudi rasturaju...da nisu pustili Ukrajinu nebi imali poraza..
To je to! Englezi osvajaju i to ako nas dobiju u finalu! a ja cu po staroj tradiciji zestoko navijati protiv Italijana i Argentine!
Poslednji izmenio T-Wolf dana Pon 15 Mar 2010, 17:56, izmenjeno ukupno 1 puta
Potpis.T-Wolf ::Ja ga nesto ne gotivim, ali nije ni da ga ne volim. Ipak mi je zao sto nece igrati...
DANIJEL BL ::Pele izjavi da misli da Mesi neće blistati na SP on tipuje na Kristijana i Robinja....
Raising Arizona ::Oficijelna pesma Mundijala:
https://www.youtube.com/watch?v=SboL8Zkq0SY&feature=related
Najbolja numera:
https://www.youtube.com/watch?v=Ab5W7zOIRGw
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 19 ... 36
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu