Dobrodosao Lafe
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dream onCenci ::I još jedan navijač Patsa,ovaj forum se treba zvati Pats-Balkanika forum
Pa ce biti u junu opet drz' ne daj xDPeyton Manning ::Mislim da je to previse sporo. Svako od nas moze bar utakmicu dnevno.
Hahaha...pa da...kao i uvek...Jere022 ::Pa ce biti u junu opet drz' ne daj xDPeyton Manning ::Mislim da je to previse sporo. Svako od nas moze bar utakmicu dnevno.
Dr.Dule ::jos dvojca vam fale. cek par dana i ima da se popuni liga.
Cenci ::Ja sam ti na vreme rekao kakva je situacija.
Stefanino ::Dr.Dule ::jos dvojca vam fale. cek par dana i ima da se popuni liga.
Cenci je odustao....Jacob se nejavlja vise od 10 dana....Klodovik se mucio oko instalacije....Mario i Lav se jos uvek nisu aktivirali na Comodu......
Ima tu dosta znakova pitanja.....
Trebalo bi da imamo 19 sigurnih a i to nije sigurno....treba nam jos igraca i to mnogo vise od dvojce...
TMH34 ne znam sta je uradio sa igrom,imao je neki bug......Red Man cuti jos uvek i ne prijavljuje se...nadam se da ce da se prikljuci.....Steelers se razmislja dal moze da se uklopi sa obavezama kao i Ulero.......bilo bi dobro kad bi nam se svi oni prikljucili i kad bi se Cenci predomislio....imali bi smo onda sigurnih 24
Stefanino ::Cenci ::Ja sam ti na vreme rekao kakva je situacija.
Dobro,posle kad vidis da svi pikamo bice ti krivo [Only admins are allowed to see this image]
Stefanino ::Dr.Dule ::jos dvojca vam fale. cek par dana i ima da se popuni liga.
Cenci je odustao....Jacob se nejavlja vise od 10 dana....Klodovik se mucio oko instalacije....Mario i Lav se jos uvek nisu aktivirali na Comodu......
Trebalo bi da imamo 19 sigurnih a i to nije sigurno....treba nam jos igraca i to mnogo vise od dvojce...
TMH34 ne znam sta je uradio sa igrom,imao je neki bug......Red Man cuti jos uvek i ne prijavljuje se...nadam se da ce da se prikljuci.....Steelers se razmislja dal moze da se uklopi sa obavezama kao i Ulero.......bilo bi dobro kad bi nam se svi oni prikljucili i kad bi se Cenci predomislio....imali bi smo onda sigurnih 24
Sirmium Samurai ::Stefanino ::Dr.Dule ::jos dvojca vam fale. cek par dana i ima da se popuni liga.
Ne moramo se opterećivati brojem 24. Daj krajnji datum za prijave i koliko se ljudi prijavi napravićemo sistem. Može se napraviti sistem za 16, 18, 20 igrača... Jedino je malo nezgodno ako bude neparan broj, al i to se može rešiti.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu