NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Prijave za Madden ligu- 3 sezona

+20
Jeremija
LavQB
dr.dule
Pohovani feniks
Sasa21
marinia
Sirmium Samurai
Bucs_mkd
Neca96
WideReceiver83
igor96
Zeljko Djajic
klodovik
Tom Brady
Cenci D
Jacob
Peyton Manning
Raising Arizona
Danijel Lg
Stefanino
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 6 od 9]

126Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 09:15

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Mean_Machine ::Ok, onda cu jos malo razmisliti koji cu tim, da vidim ciji stil igre mi na ovom rosteru odgovara. Nego kad se ocekuje pocetak lige? P.s posto sam novajlija imacu dosta pitanja, tako da se nadam da cete imati strpljenja za mene, ako nemate, nabavite ga ! Very Happy

Pocetak lige....ne ovaj vikend ali onaj sledeci sigurno a mozda i malo ranije.....

Sto se tice pitanja, postavljaj ,dobices sigurno odgovor....

127Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 26 Feb 2012, 16:39

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

ja igram sa GreenBay

128Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pon 27 Feb 2012, 21:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

GreenBay

http://nfl.com/

129Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pon 27 Feb 2012, 21:45

krtitza

krtitza
Rookie
Rookie

:OAK:

S obzirom da cu ja obradjivati statistiku lige uskoro cemo okaciti Stef i ja kompletnu proceduru.

130Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 28 Feb 2012, 12:06

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Potvrđujem da igram sa GB i jedva čekam da počne liga.

131Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 28 Feb 2012, 20:59

Tom Brady

Tom Brady
Drafted
Drafted

Za 3 sezonu biram GB.

132Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 02:40

AleksandarDolphinFan

AleksandarDolphinFan
Drafted
Drafted

Aleksandar - GB Packers Wink

133Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 10:47

LavQB

NCAA
NCAA

Igram sa New Englandom Very Happy

134Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 10:58

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

izgleda ja jedini sa brisom

STANE VAS SVE PRATI

135Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:37

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Danas je poslednji dan za prijavu timova i potvrdu ucesca u sezoni 3....igraci koji nisu to jos uvek uradili i neizvesni su za sezonu 3 su

1.R.Arisona
2.WideReciever83
3.Sirmium
4.Bucks_mkd-Zlatko
5.Mario
6.Sasa
7.Milos-nadam se da ce se predomisliti

Za sada imamo 12 sigurnih ucesnika......

Zamolio bih ove sa spiska da na temi prijave za 3 sezonu blakanske lige upisu sa kojim timom igraju.....

Sutra ce se obaviti zreb.........u sledecoj sezoni......ce se uvesti neka dodatna pravila i kaznjavace se oni koji budu krsili pravila oduzimanjem pobeda za krsenje pravila.....

Uglavnom....od sezone tri duzna su oba igraca da snime mec u slucaju prekida.....u koliko vam nestane net ili se restartuje comp....pobeda ce ici protivniku,izuzetak od pravila je samo ako se protivnik slozi da se nastavi mec ili da se igra novi...u slucaju da se to ne desi pobeda ce ici njemu.....

Sledece novo pravilo je za prekid mec,koliko god da gubite,koliko god da ste se iznervirali,duzni ste da mec odigrate do kraja....nepostovanjem ovog pravila dolazite u situaciju da cete biti kaznjeni oduzimanje DVE pobede,a to vas moze kostati play-off

Sledece pravilo je....nesmete postici preko 60+ poena jedino ako je rezultat neizvestan,manje od 21razlike(cisto sumnjam da ce biti neizvestan ikad)......duzni ste da postujute protivnika i da mu ispucate odmah loptu na prvom daunu....u slucaju da vas igrac presece loptu pri velikom vodjstvu imate preko 50+poena,duzni ste da izadjete sa tim igracem u aut ili da legnete na travu....

Ponavljaljem krsenja pravila,prvo ce uzrokovati oduzimanjem pobeda,pa zabranom igranja play-off a zatim kaznjavanjem i pauzom u sledecoj sezoni a ako se opet nastavi bicete izbaceni iz lige....

136Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:39

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Mislim Stef samo da igrač koji hostuje da može da snimi,ne i ovaj drugi!

137Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:39

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Cenci ::Mislim Stef samo da igrač koji hostuje da može da snimi,ne i ovaj drugi!

Oboje mogu da snime

138Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:42

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

mislim da su pravila koja se odnose na automatsko kažnjavanje ako dođe do prekida prestroga

STANE VAS SVE PRATI

139Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:43

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

što se tiče napucavanja slabijih sažem se da ne reba forsirati ali ipak ne moramo bit ni ovako stogi
prepašće nam se ljudi

STANE VAS SVE PRATI

140Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:46

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Danijel BL ::što se tiče napucavanja slabijih sažem se da ne reba forsirati ali ipak ne moramo bit ni ovako stogi
prepašće nam se ljudi

Ako mislimo da privucemo nove igraca...nije pozeljno da se izviljavamo nad novajlijama tako ce neki da odustanu a neki uopste nece hteti da udju ligu....niko ne zeli da ga neko ubija sa 100 razlike.

Mora da se postuje protivnik maximalno i nema sta kog da plasi fair play stav

141Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 12:52

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Danijel BL ::mislim da su pravila koja se odnose na automatsko kažnjavanje ako dođe do prekida prestroga

Problemi od prosle sezone ne zelim da se ponavljaju....sumnje...odustajanja igraca i slc........duzni ste da obezbedite sve uslove za nesmetno odigravanje meca,dovoljno vremena,ispravan comp,stabilnu mrezu....

142Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:04

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

jbg

STANE VAS SVE PRATI

143Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:12

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Zanima me da li se igra striktno po kolima, tj. ako sam ja odigrao 1. kolo, da li mogu da odigram partiju sa igracem koji mi je namenjen za 2. kolo pre nego sto se prvo zavrsi ?

144Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:19

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ma mislim da će se moći igrati na preskok

STANE VAS SVE PRATI

145Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 13:49

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

malo su pravila ipak prestroga
pogotovo za gubitak neta
jbg nemamo svi idealan net,ne znam kako da preuzemem obavezu da veza neće pucati

STANE VAS SVE PRATI

146Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 14:45

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Stefanino ::
Danijel BL ::što se tiče napucavanja slabijih sažem se da ne reba forsirati ali ipak ne moramo bit ni ovako stogi
prepašće nam se ljudi

Ako mislimo da privucemo nove igraca...nije pozeljno da se izviljavamo nad novajlijama tako ce neki da odustanu a neki uopste nece hteti da udju ligu....niko ne zeli da ga neko ubija sa 100 razlike.

Mora da se postuje protivnik maximalno i nema sta kog da plasi fair play stav

Mi ga ubijemo u prijateljskima,evo npr Mean dobio u početku po 60,70 poena od mene i Stefa!

147Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 14:46

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

stvarno niste ok

STANE VAS SVE PRATI

148Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:11

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Teska srca odlucujem da 3. sezonu igram sa Pittsburgh

[Only admins are allowed to see this link]

149Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:23

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

mario nece igrati crko mu komp

150Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 6 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:28

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

drago mi je zbog pravila pogotovo sto sam se iznervirao kada sam cuo neke podatke iz prve ruke tako da mislim da je ovo najbolje za sve igrace, uostalom zato sto nije bilo ovih pravila izgubili smo jednog igraca

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 6 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu