NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Prijave za Madden ligu- 3 sezona

+20
Jeremija
LavQB
dr.dule
Pohovani feniks
Sasa21
marinia
Sirmium Samurai
Bucs_mkd
Neca96
WideReceiver83
igor96
Zeljko Djajic
klodovik
Tom Brady
Cenci D
Jacob
Peyton Manning
Raising Arizona
Danijel Lg
Stefanino
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 9]

51Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 14 Feb 2012, 21:33

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Necemo biti Jera i ja,Neca i Igor i slicno u diviziji...

http://nfl.com/

52Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 15:55

marinia

NCAA
NCAA

Ja se prijavljujem

53Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 16:03

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

marinia ::Ja se prijavljujem

Dobrodosao!

Nadam se da ces uzivati u mecevima i druzenju Smile

54Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 16:47

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

Peyton Manning ::Necemo biti Jera i ja,Neca i Igor i slicno u diviziji...

s kim sam ja prijatelj

STANE VAS SVE PRATI

55Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 16:51

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Sa svima nama!!

56Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 17:15

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

dakle divizija samo za mene

STANE VAS SVE PRATI

57Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sre 15 Feb 2012, 17:20

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

gledam ovaj roster 82
grejem po ocjenama 23 TE lige
jebem li ga

STANE VAS SVE PRATI

58Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 04:15

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

[Only admins are allowed to see this image]

Evo bilo mi je malo dosadno, pa sam se poigrao u photoshop-u Very Happy

59Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 04:47

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Stefanino ::
[b]7.Klodovik---------ako se ne aktivira na Comodu bice izbrisan iz lige{/b]

Briši odmah, nemam više živaca da se borim protiv glupe igre. Ne mogu da je instaliram ni pod razno, pokušao sam svašta...

60Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 10:31

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

klodovik ::
[b]7.Klodovik---------ako se ne aktivira na Comodu bice izbrisan iz lige{/b]

Briši odmah, nemam više živaca da se borim protiv glupe igre. Ne mogu da je instaliram ni pod razno, pokušao sam svašta...

Ma nije toliki problem da se instalira.....imas sigurno nekog drugara koji zna da instalira ISO fajl

61Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 21:12

Sasa21

NCAA
NCAA

Pozz svima

Jel moze neko da mi posalje link za skidanje igre

Prijavljujem se

62Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 21:21

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Sasa21 ::Pozz svima

Jel moze neko da mi posalje link za skidanje igre

Prijavljujem se

Pozdrav druze i dobrodosao....link za igru [Only admins are allowed to see this link]

link za comodo ....ime sobe i sifru imas na prvoj strani....kad budes upao u comodo sobu stavicu te na spisak

63Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 21:37

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Neca96 ::[Only admins are allowed to see this image]

Evo bilo mi je malo dosadno, pa sam se poigrao u photoshop-u Very Happy

Svaka cast!

http://www.takolako.rs

64Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 16 Feb 2012, 21:49

Pohovani feniks

Pohovani feniks
Osnivač foruma
Osnivač foruma

Sasa dobrodosao Smile
Neco, svaka cast Smile

http://nfl-fans-serbia.forumotion.com

65Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 17 Feb 2012, 01:06

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

Hvala, imam jos jednu ako vam se ne svidja ova Very Happy

66Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 17 Feb 2012, 20:22

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Koco013 procitaj pm druze

67Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Sub 18 Feb 2012, 13:11

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Link za igru [Only admins are allowed to see this link]

68Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 11:08

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

mozda bi trebalo da produzite sezonu na 32 dana . 1 tekma u 2 dana. nema potrebe da se zuri. laganicom i svi bi odigrali celu sezonu. ovako svako ima neke iznenadne obaveze a trebaju igraci da se uklope.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

69Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 11:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Mislim da je to previse sporo. Svako od nas moze bar utakmicu dnevno.

http://nfl.com/

70Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 12:08

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Videcemo za sezonu 4 koliko bude prijavljenih pa ako nas bude 32 produzicemo ligu jos sedam dana na primer,mozda i vise....

Sto se tice sezone 3, cilj je skupiti 24 igraca i zatvoriti prijave i odigrati za 16 dana regularni deo sezone....

Za sad samo 18 sigurnih imamo Sad

71Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 12:11

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Za sad samo 18 sigurnih imamo [Only admins are allowed to see this image]

Dal mene računaš u tih 18?

72Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 12:15

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Cenci ::

Za sad samo 18 sigurnih imamo [Only admins are allowed to see this image]

Dal mene računaš u tih 18?

prcaj,prcaj Razz

73Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 14:25

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

T-Wolf ce mozda igrati trecu sezonu, zavisi mu od toga da li ce mu odloziti ispit ili ne

[Only admins are allowed to see this link]

74Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 21:25

LavQB

NCAA
NCAA

Prijavljujem se

75Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 3 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Ned 19 Feb 2012, 21:34

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

LavQB ::Prijavljujem se

Dobrodosao!

Instaliraj Comodo i prikljuci se mrezi

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu