NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Prijave za Madden ligu- 3 sezona

+20
Jeremija
LavQB
dr.dule
Pohovani feniks
Sasa21
marinia
Sirmium Samurai
Bucs_mkd
Neca96
WideReceiver83
igor96
Zeljko Djajic
klodovik
Tom Brady
Cenci D
Jacob
Peyton Manning
Raising Arizona
Danijel Lg
Stefanino
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 9]

101Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 10:11

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Stefanino ::Ovako stoji situacija.....prikljucilo bi nam se jos dosta igraca ako produzimo ligu sa 16 dana na vise.....e sad dal produziti na 25 ili 30.....pa bih voleo misljenja ostalih ili da ostane da igramo ovu sezonu za 16 dana a posle da povecamo sezonu 4.....

Protiv sam produzavanja...

Razvodnice se, a onda ce biti vise odustajanja, iako na prvi pogled deluje da ce biti manje. Iz mog iskustva - sto nesto krace traje, vece su sanse za uspeh! Pricam ne samo o maddenu, vec o svim vrstama sportskih takmicenja. Dok su ljudi "u pucnju" najbolje se igra.

Vremenski duga liga bi jedino uspela kada bi svi takmicari (mislim svih 16, ili svih 24) bili ozbiljni i disciplinovani, a znamo svi da to nije slucaj... Nije fora ni da neko u jednom trenutku odigra 14, a neko 5 utakmica.

[Only admins are allowed to see this image]
http://www.takolako.rs

102Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 10:26

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

jbg teško je ljudim da uklope obaveze

STANE VAS SVE PRATI

103Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 10:50

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Pazi, ko ima obaveze ili ce da igra i ovako ili nece uopste da igra. Bas nekom znaci 15 ili 25 dana. Ja sam za to da se igra 16 dana, ali ako nekom nesto iskrsne naravno da sam za to da mu se da ustupak i ako treba produzi liga, to nije nikakav problem.

Daleko od toga da mi koji smo igrali lige nemamo obavaze, ja sam npr. sve moje tekme odigrao posle pola 11 uvece + vikend!

Predlazem jos jedno pravilo - obavezan izvestaj! Nek onaj ko je pobedio (ne mora da bude obavezno pobednik, al kontam da se porazenom bas i ne pise odmah nakon tekme) napise barem 2,3 recenice o tekmi, oduzece mu bukvalno minut, a dace na ozbiljnosti ligi. Jos ako se bude radio stats izgledace bas dobro.

http://www.takolako.rs

104Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 10:55

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

za izvještaj podržavam u potpunosti
često rezultat zna da prevari a i tako bi dobili bolju sliku o svim,pogotovo novim igračima

STANE VAS SVE PRATI

105Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 10:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Slazem se sa Sirmiumom....bolje da liga ima 10 clanova,al da se igra cesto,nego da ima 100,a da traje predugo...

http://nfl.com/

106Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 11:25

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Jere i Danijel su za produzetak,Peyton i Sirmium da se ne produzava,ja sam suzdrzan Very Happy

Peytone nemoj da vrsis pritiske na glasace Razz

107Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 11:42

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ja sam nepokolebljiv

STANE VAS SVE PRATI

108Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 11:43

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

kakvo je to glasanje kad je predlagač suzdržan

STANE VAS SVE PRATI

109Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 11:56

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Danijel BL ::kakvo je to glasanje kad je predlagač suzdržan

Ja sam izneo zapazanja drugih....sto se mene tice i jedna i druga opcija imaju i dobre i lose strane.....i zato mi je sve jedno..... Very Happy ....

Ono sto mene zanima je popuna lige do 24 mesta i maximalno se trudim da privucem jos ljudi.......

110Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:07

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Stefanino ::Jere i Danijel su za produzetak,Peyton i Sirmium da se ne produzava,ja sam suzdrzan Very Happy

Peytone nemoj da vrsis pritiske na glasace
Razz
Ne bih ja to radio...znas me...Very Happy

111Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:10

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

Nema cime da vrsi pritisak tacnije xD
Produziti na 22 dana ili tako nesto cisto da ne mora da se igra bas svako vece ili to kao jednom preskocim pa 2 puta za dan

112Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:11

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Jere022 ::Nema cime da vrsi pritisak tacnije xD
Jere je mnogo kurcevit preko neta...xd

113Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:19

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::
Jere022 ::Nema cime da vrsi pritisak tacnije xD
Jere je mnogo kurcevit preko neta...xd

Sad si poceo da pretis delegatima skupstine....Djuro,djuro....znam da ste u nekom srodstvu ti i djura ali Razz

114Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:20

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

115Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:21

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Negod Djuro Razz (Peytone)...opet si imao prekid konekcije u toku meca........ovo ti je ko zna koji prekid

116Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Imam problema u poslednje vreme sa konekcijom...mada ne sa svima...sa vecinom sam normalno odigrao.
Milos i ja nastavljamo veceras,pri rezultatu 0-0.

117Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:23

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::Imam problema u poslednje vreme sa konekcijom...mada ne sa svima...sa vecinom sam normalno odigrao.

Jel si ti to izgubio loptu pa pukla konekcija Razz

Ovde se vodi i psiholoski rat pred moguce polufinale Razz

Poslednji izmenio Stefanino dana Uto 21 Feb 2012, 12:24, izmenjeno ukupno 1 puta

118Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:24

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Stefanino ::
Peyton Manning ::Imam problema u poslednje vreme sa konekcijom...mada ne sa svima...sa vecinom sam normalno odigrao.

Presekao mi je loptu,pa sam ga onda zaustavio,3 and out,pa onda on mene i moj punt...

119Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 12:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ako dodje do tog 1/2 final,bice to finale pre finale...ne zato sto drugi deo zreba nije jak,nego sto nema ovakvog rivaliteta kao medju nama...i poznavanja...Very Happy

120Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Uto 21 Feb 2012, 13:14

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Peyton Manning ::

Ako dodje do tog 1/2 final,bice to finale pre finale...ne zato sto drugi deo zreba nije jak,nego sto nema ovakvog rivaliteta kao medju nama...i poznavanja...Very Happy

Veciti derbi Very Happy

121Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 00:57

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Prijavljujem se za ligu. Pošto sam novajlija uzeo bih GB, ako nije problem.

122Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 01:17

Stefanino

Stefanino
Standardan
Standardan

Mean_Machine ::Prijavljujem se za ligu. Pošto sam novajlija uzeo bih GB, ako nije problem.

Mozes da uzmes koji god tim hoces,samo nema menjanj u toku sezone...sa njima pocinjes sa njima zavrsavas....moze 10 ljudi da igra sa GB....ali cele sezone ce morati da igraju sa GB

123Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 01:24

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Ok, onda cu jos malo razmisliti koji cu tim, da vidim ciji stil igre mi na ovom rosteru odgovara. Nego kad se ocekuje pocetak lige? P.s posto sam novajlija imacu dosta pitanja, tako da se nadam da cete imati strpljenja za mene, ako nemate, nabavite ga ! Very Happy

124Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 01:34

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Oćeš tekmu mean

125Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 5 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 24 Feb 2012, 01:38

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

E aj sutra, treba ustajati ujutru.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu