NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Prijave za Madden ligu- 3 sezona

+20
Jeremija
LavQB
dr.dule
Pohovani feniks
Sasa21
marinia
Sirmium Samurai
Bucs_mkd
Neca96
WideReceiver83
igor96
Zeljko Djajic
klodovik
Tom Brady
Cenci D
Jacob
Peyton Manning
Raising Arizona
Danijel Lg
Stefanino
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 7 od 9]

151Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:29

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

WideReceiver83 nema internet Razz ne znam ni kad ce imati, nadam se da cu ga videti sutra na Fejsbuku ili na Comodo-u..

152Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:41

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

E ovako sto je dosta dosta je....mislim da je bilo dosta prepirki....ovim putem apelujem na sve da se vrate u ligu....milosa, stefa, paytona, ousburna.....treba zakopati sekire i poceti lepo.....stef je osnovao ligu i maksimalno se trudi i on jednini ima za pravo da odlucuje o pravlima tako da ako kaze nova pravila nova pravila i tacka....Very Happy

153Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 20:53

Sasa21

NCAA
NCAA

Ja cu igrati sa (PHILADELPHIA EAGLES) Razz

154Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 21:57

Ovan

Ovan
Veteran
Veteran

ajde klinci i ostatak druzine lepu ste stvar i druzenje od toga napravili, steta da je razbucate glupostima, lepo se dogovorite i peglajte Smile

2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
2012. NFLFS Fantasy Playoff Challenge Champion

[Only admins are allowed to see this image] "Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic [Only admins are allowed to see this image]

155Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 22:11

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Zar sam ja sporan? Pats, to se zna... NewEngland

U ovoj sezoni samo 3 cilja, ništa me više ne interesuje!

1) Pobediti Aleksandra
2) Pobediti Danijela sa više od 3 razlike!
3) Ne imati ni jedan fumble protiv Zeljka

Samo to!

[Only admins are allowed to see this image]
http://www.takolako.rs

156Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 22:13

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

a što mene

STANE VAS SVE PRATI

157Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 22:16

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

btw, Stefanino je možda stvarno preterao u rigoroznosti, ali...

Postoji nešto što se zove mercy rule u NCAA ili uvodjenje druge postave u igru u NFLu. Pravi igrač/trener nikad neće nabijati protivnika bez potrebe! Apsolutno se slažem da se mora opustiti gas protiv slabijih protivnika, ako je razlika nedostižna! Ali to se ne reguliše pravilima, već kodeksom.

Inače, po mom mišljenju postoji par igrača ovde koji igraju malo kvarno, ali neću ih imenovati, mislim da znaju koji su i apsolutno ću učiniti sve da protiv njih igram maksimalno, vodio ili gubio 50 razlike, samo zato što su bili nekorektni. Uostalom, svakom na čast kako igra, svi smo različiti i svako ima svoje vidjenje - nema ljutnje!

158Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 22:27

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Danijel BL ::a što mene

Duzan si mi ko Srbija svetskoj banci!

Smile

159Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Čet 01 Mar 2012, 22:49

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ovan ::ajde klinci i ostatak druzine lepu ste stvar i druzenje od toga napravili, steta da je razbucate glupostima, lepo se dogovorite i peglajte Smile
Sto nam se ne pridruzis? Smile

http://nfl.com/

160Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 00:04

Bucs_mkd

Bucs_mkd
NCAA
NCAA

Colts Smile

161Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 00:58

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Cenci ::
Stefanino ::
Danijel BL ::što se tiče napucavanja slabijih sažem se da ne reba forsirati ali ipak ne moramo bit ni ovako stogi
prepašće nam se ljudi

Ako mislimo da privucemo nove igraca...nije pozeljno da se izviljavamo nad novajlijama tako ce neki da odustanu a neki uopste nece hteti da udju ligu....niko ne zeli da ga neko ubija sa 100 razlike.

Mora da se postuje protivnik maximalno i nema sta kog da plasi fair play stav

Mi ga ubijemo u prijateljskima,evo npr Mean dobio u početku po 60,70 poena od mene i Stefa!

Morao si to da naglasis ? Ili je to bila fora da me ljudi potcene u novoj ligi pa da ih iznenadim Cool

P.s Slagao se ja sa pravilima ili ne, mislim da treba da se poštuje samo jedno pravilo, a to je:- slušajte organizatora!

Znam kako je teško organizovati nešto i da se to svima to svidi tako da mislim da Stef treba da ima presudnu reč.

Jeste da sam tek nov na forumu al to je samo moj dobronamerni savet.

162Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 01:00

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Nema potcjenivanja nikoga!

163Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 04:02

AleksandarDolphinFan

AleksandarDolphinFan
Drafted
Drafted

Prva cilj Sirmiuma nece moci da se ostvari, zato nek izabere neki novi cilja... a vrlo me nasmejalo ono sta je Arizona napisao da "i dalje me progoni ono ponizavanje u nasem mecu" misli na mec sa Zeletu ili ono ...ups 63 poena nisu dozvoleni po novim pravilama ( ali bile su dozvoleni u drugom sezoni nazalost) xaxaxa Laughing
pozdrav svih ucesnika Balkanske lige koji ce da igra trecu sezonu, podgotvite se za pravi pakao... Evil or Very Mad

164Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 11:36

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

I ti si me urnisao ali tebi sam bar uvalio dva TD cini mi se, Zele mi se usrao u zivot

[Only admins are allowed to see this link]

165Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 11:49

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ra spremi se ponovo na brisovu kanonadu

STANE VAS SVE PRATI

166Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 11:49

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Raising Arizona ::I ti si me urnisao ali tebi sam bar uvalio dva TD cini mi se, Zele mi se usrao u zivot

Daj tim s kojim ces igrati sezonu.

Nadam se da ce danas izaci raspored i da se Stef odljutio... Surprised

167Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 12:09

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Stavio je RA tim,ako se nevaram [Only admins are allowed to see this image]

168Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 12:41

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Da, Silovatelj i kompanija

[Only admins are allowed to see this link]

169Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 17:15

krtitza

krtitza
Rookie
Rookie

S obzirom da nazalost Stefanino nije promenio svoju odluku, tj. da odustaje od sezone 3, ovo su igraci koji su se prijavili sa svojim timovima. Molim vas da ako ima ikakvih promena prijavite sto pre kako bi napravio raspored. Igraci i njihovi timovi su:

1.Aleksandar GB
2.Bucks_mkd IND
3.Danijel NO
4.Igor96 GB
5.Jere BAL
6.LavQB NE
7.Mean_machine GB
8.Milos
9.Neca96 NYG
10.Peyton GB
11.R.Arisona PIT
12.Sasa21 PHI
13.Sirmium NE
14.Tom Brady GB
15.Žele OAK
16.Željko DJ BAL

Jedino Milos se nije skoro oglasavao, pa neka ga neko kontaktira i neka potvdi ucesce ako hoce da igra.
Posto Stef ne ucestvuje, mora neko da preuzme ulogu "komesara" lige. Ja sam svakako planirao da radim statistiku i mogu preuzeti tu ulogu ukoliko se slozite da ja to radim. Ne zelim da se namecem kao jedino resenje. Ja bih malo modifikovao pravila, dodao jos nesto i to bih vam prezentovao uskoro.
Pisite ljudi sta mislite. Ako neko ima bolju ideju i plan ili ako ima neke sugestije neka pise ovde.
Pozdrav svima!

170Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 17:19

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ti si jedina validna zamena,po mom misljenju...

http://nfl.com/

171Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 18:11

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

slažemo se
kakv će biti sistem

STANE VAS SVE PRATI

172Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 19:30

Jeremija

Jeremija
Drafted
Drafted

krtitza ::S obzirom da nazalost Stefanino nije promenio svoju odluku, tj. da odustaje od sezone 3, ovo su igraci koji su se prijavili sa svojim timovima. Molim vas da ako ima ikakvih promena prijavite sto pre kako bi napravio raspored. Igraci i njihovi timovi su:

1.Aleksandar GB
2.Bucks_mkd IND
3.Danijel NO
4.Igor96 GB
5.Jere BAL
6.LavQB NE
7.Mean_machine GB
8.Milos
9.Neca96 NYG
10.Peyton GB
11.R.Arisona PIT
12.Sasa21 PHI
13.Sirmium NE
14.Tom Brady GB
15.Žele OAK
16.Željko DJ BAL

Jedino Milos se nije skoro oglasavao, pa neka ga neko kontaktira i neka potvdi ucesce ako hoce da igra.
Posto Stef ne ucestvuje, mora neko da preuzme ulogu "komesara" lige. Ja sam svakako planirao da radim statistiku i mogu preuzeti tu ulogu ukoliko se slozite da ja to radim. Ne zelim da se namecem kao jedino resenje. Ja bih malo modifikovao pravila, dodao jos nesto i to bih vam prezentovao uskoro.
Pisite ljudi sta mislite. Ako neko ima bolju ideju i plan ili ako ima neke sugestije neka pise ovde.
Pozdrav svima!
Svaka cast

173Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 19:32

Neca96

Neca96
Drafted
Drafted

Slazemo see, a koliko ja znam Milos je odustao :p :p :p

174Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 20:36

igor96

igor96
NFL Player
NFL Player

trebao bi zele da nasledi stefa....on je najstariji a i trebao je da vodi statistiku...tako nek to bude on

175Prijave za Madden ligu- 3 sezona  - Page 7 Empty Re: Prijave za Madden ligu- 3 sezona Pet 02 Mar 2012, 20:46

Sirmium Samurai

Sirmium Samurai
Veteran
Veteran

Preuzmi Zeljko, ako treba neka pomoc, tu sam.

Mogu za pocetak da odradim sistem rangiranja, kako je to Stef zamislio, pa ga vi prihvatite ako hoćete. To ću za koji minut.

1. Pejton 200
2. Zeljko 197
3. Stefanino 160
4. Tom Brady 120
5. SS 80
6. Cenci 71
7. Aleksandar 60
8. Milos 35
9. Igor 30
10. RA 20
11. Danijel 15
12. Neca 12