WideReceiver83 nema internet ne znam ni kad ce imati, nadam se da cu ga videti sutra na Fejsbuku ili na Comodo-u..
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel BL ::a što mene
Sto nam se ne pridruzis?Ovan ::ajde klinci i ostatak druzine lepu ste stvar i druzenje od toga napravili, steta da je razbucate glupostima, lepo se dogovorite i peglajte
Cenci ::Stefanino ::Danijel BL ::što se tiče napucavanja slabijih sažem se da ne reba forsirati ali ipak ne moramo bit ni ovako stogi
prepašće nam se ljudi
Ako mislimo da privucemo nove igraca...nije pozeljno da se izviljavamo nad novajlijama tako ce neki da odustanu a neki uopste nece hteti da udju ligu....niko ne zeli da ga neko ubija sa 100 razlike.
Mora da se postuje protivnik maximalno i nema sta kog da plasi fair play stav
Mi ga ubijemo u prijateljskima,evo npr Mean dobio u početku po 60,70 poena od mene i Stefa!
Raising Arizona ::I ti si me urnisao ali tebi sam bar uvalio dva TD cini mi se, Zele mi se usrao u zivot
krtitza ::S obzirom da nazalost Stefanino nije promenio svoju odluku, tj. da odustaje od sezone 3, ovo su igraci koji su se prijavili sa svojim timovima. Molim vas da ako ima ikakvih promena prijavite sto pre kako bi napravio raspored. Igraci i njihovi timovi su:
1.Aleksandar GB
2.Bucks_mkd IND
3.Danijel NO
4.Igor96 GB
5.Jere BAL
6.LavQB NE
7.Mean_machine GB
8.Milos
9.Neca96 NYG
10.Peyton GB
11.R.Arisona PIT
12.Sasa21 PHI
13.Sirmium NE
14.Tom Brady GB
15.Žele OAK
16.Željko DJ BAL
Jedino Milos se nije skoro oglasavao, pa neka ga neko kontaktira i neka potvdi ucesce ako hoce da igra.
Posto Stef ne ucestvuje, mora neko da preuzme ulogu "komesara" lige. Ja sam svakako planirao da radim statistiku i mogu preuzeti tu ulogu ukoliko se slozite da ja to radim. Ne zelim da se namecem kao jedino resenje. Ja bih malo modifikovao pravila, dodao jos nesto i to bih vam prezentovao uskoro.
Pisite ljudi sta mislite. Ako neko ima bolju ideju i plan ili ako ima neke sugestije neka pise ovde.
Pozdrav svima!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu