Auto-gol iz ofsajda salim se
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
viking ::diskutabilno...po mom nekom misljenju nije, zastoBrett Favre ::ja mislim da jeste
u momentu suta Snajdera na gol, pola Van Persijeve noge(od kolena na dole)je u ofsajdu ali se ta lopta odbija od kolena odbrambenog igraca Urugvaja, Van Persi podize nogu da lopta nesmetano prodje i pogadja gol. Znaci Van Persi nije ni pipnuo loptu koju mu je tehnicki gledano uputio igrac Urugvaja, samim tim mislim da to nije bio gol iz ofsajda vec auto-gol
Ovan ::viking ::diskutabilno...po mom nekom misljenju nije, zastoBrett Favre ::ja mislim da jeste
u momentu suta Snajdera na gol, pola Van Persijeve noge(od kolena na dole)je u ofsajdu ali se ta lopta odbija od kolena odbrambenog igraca Urugvaja, Van Persi podize nogu da lopta nesmetano prodje i pogadja gol. Znaci Van Persi nije ni pipnuo loptu koju mu je tehnicki gledano uputio igrac Urugvaja, samim tim mislim da to nije bio gol iz ofsajda vec auto-gol
ali utiče na igru, tako što stoji ispred golmana....
iceman ::Ovan ::viking ::diskutabilno...po mom nekom misljenju nije, zastoBrett Favre ::ja mislim da jeste
ali utiče na igru, tako što stoji ispred golmana....
Kolega ti si strucan, sta ti mislis?
AMIN ; razbili su ih ko dete zvecku...Brett Favre ::iako sam navijao za nemce španci su za 2 klase bili bolji pošteno...
Ja bih rekao da to znaci nereseno.....viking ::Bas gledam Polija uzivo na Nemackoj TV: Zaseo covek na kutiju sa zastavom Urugvaja i ne trepce ni okom, sad polako prelazi na kutiju sa Nemackom zastavom, mislim da ni on vise nezna sta radi jer mu glava t.j.kraci vise o koncu.Nije ni njemu lako, pritisak je ogroman. Usao je do pola u Nemacku kutiju,stao i misli se ?!?!?!?!? oce nece oce nece,lud j..e zbunjenog,izasao je i seo na loptu ?????? sta mu to znaci ???reporteri to tumace kao pobedu Nemacke...zivi bili pa videli
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu