Sirmium Samurai ::Gana ima više sreće nego pameti!
x2
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sirmium Samurai ::Gana ima više sreće nego pameti!
Poslednji izmenio T-Wolf dana Sub 19 Jun 2010, 18:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Rekao je Domeneku(selektoru Francuske) ono sto cela Francuska misli!T-Wolf ::E da, Anelka je poslat kuci tj nazad u Francusku tako da, ako ga neko ima u fantasiju neka ga izbaci...
T-Wolf ::Trebalo je verovatno da bude zuti karton, ali realno, ne moze bas da se prigovori ni za crveni.
A ovaj retard od komentatora ceo mec govori Australci!!! Boze kakav idiot!!! Kako on kaze Australci, ja popizdim
cooper ::A ako Nemacka pobedi Ganu, mi odigramo nereseno, onda cemo Gana i mi imati po 4, kako onda mi prolazimo?
Raising Arizona ::cooper ::A ako Nemacka pobedi Ganu, mi odigramo nereseno, onda cemo Gana i mi imati po 4, kako onda mi prolazimo?
Prolazimo ako budemo imali bolji gol razliku, a to znaci da Gana u slucaju naseg remija sa "Australcima" mora da izgubi od Nemacke 2 ili vise razlike, jer su trenutno u plusu 1 gol, a mi na nuli sa remijem u poslednjem kolu.
Raising Arizona ::cooper ::A ako Nemacka pobedi Ganu, mi odigramo nereseno, onda cemo Gana i mi imati po 4, kako onda mi prolazimo?
Prolazimo ako budemo imali bolji gol razliku, a to znaci da Gana u slucaju naseg remija sa "Australcima" mora da izgubi od Nemacke 2 ili vise razlike, jer su trenutno u plusu 1 gol, a mi na nuli sa remijem u poslednjem kolu.
Sirmium Samurai ::Raising Arizona ::cooper ::A ako Nemacka pobedi Ganu, mi odigramo nereseno, onda cemo Gana i mi imati po 4, kako onda mi prolazimo?
Mogu da izgube i sa jednim golom i da mi prodjemo, npr. ako Nemačka dobije 1:0, a mi odigramo 2:2
Rekao je Domeneku(selektoru Francuske) ono sto cela Francuska misli!][quote="T-Wolf ::E da, Anelka je poslat kuci tj nazad u Francusku tako da, ako ga neko ima u fantasiju neka ga izbaci...
Peyton Manning ::Na koju foru Domenek nije smenjen?kuzma debeli zmaj ::Rekao je Domeneku(selektoru Francuske) ono sto cela Francuska misli!T-Wolf ::E da, Anelka je poslat kuci tj nazad u Francusku tako da, ako ga neko ima u fantasiju neka ga izbaci...
Fuck off i son of the bitch!
Sto jest' jest'!
Selektor Domenek je bio cao i pre pocetka WC.Raising Arizona ::Peyton Manning ::Na koju foru Domenek nije smenjen?[/mention] ::Rekao je Domeneku(selektoru Francuske) ono sto cela Francuska misli![mention]T-Wolf ::E da, Anelka je poslat kuci tj nazad u Francusku tako da, ako ga neko ima u fantasiju neka ga izbaci...
Fuck off i son of the bitch!
Sto jest' jest'!
Pa jos traje Svetsko, plus imaju neke sanse za prolaz...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu