i da izvadim pljeskavice iz zamrzivaca opet za veceras
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Odo ja da kupim pivo za vecerasviking ::odo ja da turim pivo u zamrzivac za veceras
haha, mene je i sramota da spomenem ono iz mog kraja...ZajecarskoLiverpool FC ::Vrsacko zakon bre!
dok ove Bordzie(citaj trovaci) iz Bora ne zagadise Timok iz koga pivara uzima voduBrett Favre ::što bre, nekad Pils bilo extra, u slobino doba dok nisu bila stranska
nema sanse, jos Urugvajski centarfor ne igra...ostade Furlan sam napred a sam ne moze mnogo da napraviiceman ::Sto bih voleo da ga Nizozemci idzuvaju veceras, mala su sanse al sve je mogcue.....
viking ::haha, mene je i sramota da spomenem ono iz mog kraja...ZajecarskoLiverpool FC ::Vrsacko zakon bre!
to sto si ti pio je Jagodinskoklodovik ::viking ::haha, mene je i sramota da spomenem ono iz mog kraja...ZajecarskoLiverpool FC ::Vrsacko zakon bre!
Čekaj, jel' to beše sa onim čikicom koji na glavi ima šubaru? To sam popio par komada i bilo mi nekako najpitkije...
Doduše, ja sam koka-količar, tako da mi ni jedno pivo ne čini zadovoljstvo...
viking ::A gde ce ona dva jadna Afrikanca, tri poljaka kao i onaj Srbin koji je usao u igru samo protiv nas ??? Uh umalo da zaboravim i onog slinojedca Joakima Judu koji ni onaj plavi dzemper od kasmira koji nosi ispod sakoa nije oprao od kako su otisli tamo(da ne malerise),smrdljivac jedan....FUJ
viking ::to sto si ti pio je Jagodinskoklodovik ::viking ::haha, mene je i sramota da spomenem ono iz mog kraja...ZajecarskoLiverpool FC ::Vrsacko zakon bre!
Čekaj, jel' to beše sa onim čikicom koji na glavi ima šubaru? To sam popio par komada i bilo mi nekako najpitkije...
Doduše, ja sam koka-količar, tako da mi ni jedno pivo ne čini zadovoljstvo...
diskutabilno...po mom nekom misljenju nije, zastoBrett Favre ::ja mislim da jeste
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu