Cuvaj te se kengura oni dolaze i napadaju posebna specijalnost su im kokoske kako rece dr dule
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ovaj prorocanski post sam napisao 2 juna.[mention][/mention] ::Nasa reprezentacija moze da dobije posle ovih strasnih pripremnih utakmica jedan epitet:
Nemate pojma!
Pa zar ni gol onom kljakavom Lukcu Fabijanskom zvanim mr. Extra Kikser!
A BTW ovakve vremenske (ne)prilike ce biti i u JA, posto se oni nalaze na juznoj hemisferi, a tamo polako pocinje njihova zima(kisa, kisa i samo kisa a temperatura izmedju 10-20stepeni)!
Ako prodjemo grupu, sutati se nogom u dupe od srece!
Pats 4ever ::T,ja ne shvatam nas tim kao neki raspad,mislim da imamo veoma kvalitetan tim,ne mozes reci za tim koji ima za defanzivce Vidic i IVanovic(Mancester i Celsi!?!?),Lane,pa eto i Zigic postaje slavan,da ne pricam o Kolarovu(koji nije igrao?!?!?),Krasicu i ostalima,a sto se tice Antica,covek ima jednu od najvecih plata na celom prvenstvu(308.000 evra),cini mi se da ima cetvrtu najvecu platu na svetu,i iskreno T,ne mislim da treba da se zadovoljimo cetvrtim mestom u grupi,a da su Gana i Australija vise ulozile i bolje od nas?mislim da je to glup izgovor,znaci nesto ne stima,a to kvalitet sigurno nije,nego nesto "drugo"...i eto nas u prici o motivaciji
Poslednji izmenio T-Wolf dana Sre 23 Jun 2010, 23:52, izmenjeno ukupno 1 puta
klodovik ::Iz inata nisam gledao utakmicu, ali po vašim postovima zaključujem da sam bio u pravu što je nisam gledao. Naš fudbal poodavno ne zaslužuje da se gleda, tako da i dalje tvrdim da mi više nismo u stanju da napravimo bilo kakav tim vredan pažnje (mislim koji bi ostvario neki rezultat).
Krajnje je vreme da se posvetimo sportovima (a i da ih i finansijski ispratimo) u kojima imamo kakve- takve rezultate, a da Gani i Nemačkoj ostavimo ovaj jer su mnogo bolji od nas. U prilog toj činjenici govori i podatak da je stadion pun samo kada igraju Partizan i Zvezda međusobno, a da druge utakmice prati tek po stotinak ljudi što je i smešno i tužno.
ciko ::klodovik ::Iz inata nisam gledao utakmicu, ali po vašim postovima zaključujem da sam bio u pravu što je nisam gledao. Naš fudbal poodavno ne zaslužuje da se gleda, tako da i dalje tvrdim da mi više nismo u stanju da napravimo bilo kakav tim vredan pažnje (mislim koji bi ostvario neki rezultat).
Krajnje je vreme da se posvetimo sportovima (a i da ih i finansijski ispratimo) u kojima imamo kakve- takve rezultate, a da Gani i Nemačkoj ostavimo ovaj jer su mnogo bolji od nas. U prilog toj činjenici govori i podatak da je stadion pun samo kada igraju Partizan i Zvezda međusobno, a da druge utakmice prati tek po stotinak ljudi što je i smešno i tužno.
Jesi u pravu za stav koji si napisao ali malo je glupo da ti komentarises ovakve stvari posto znam da si ,,operisan,, od klsaicnog fudbala
kazes sportove u kojima imamo rezultate pa ajde da te podsetim godinama si trenirao streljastvo i bar koliko ja znam bio si rame uz rame sa reprezentativcima tadasnje Juge pa opet nikad nisi nesto jace uradio razlog su menadzeri koji forsiraju svoje vedete i kriminal koji je mnogo veci nego sto ljudi mogu predpostaviti u porama sporta
Pricam iz licnog iskustva jer sam par puta bio prisutan prodaji-kupovini utakmica
klodovik ::Možda jesam operisan od tog fudbala (i prosto mi je drago zbog toga), ali mnogo dobro znam da mnoge tate i mame plaćaju da im sinčići igraju u prvom timu nekih klubova. Isto tako znam da je pred jednu olimpijadu skupljan dobrovoljni prilog (a sve to pokrenuli rok i pop pevači) kako bi se sportistima omogućilo da na istu olimpijadu odu (e, tada se velike zvezde "narodne" muzike nisu ni pojavile). Ako nekome znači, Goran Maksimović (streljaštvo) već je tada bio olimpijski pobednik, kao i dvostruki prvak sveta i trostruki prvak evrope (a za vaš podatak živeo je sa ženom i detetom u "velikih" 23 m2).
Četvorostruki prvak Evrope u skokovima u vodu je radio u EDB-u na poslovima čitača brojila i od firme je jedva dobio petnaest dana plaćeno kako bi otišao na tu Olimpijadu da predstavlja državu...
Jasna Šekarić je umalo dva ili tri puta bila osuđena za šverc dijabola iz Austrije i Nemačke jer su joj te dijabole trebale za trening i takmičenje a u Srbiji se nisu mogle nabaviti...Nikome nisu ništa značile medalje koje su osvajane...
Važan je bio samo fudbal, a u njemu se nameštalo 95% rezultata, što je uvek imalo za posledicu da kao reprezentacija- useremo gde god da smo otišli.
E, zato vi i dalje gledajte taj isti fudbal, navijajte za naše klubove, a posebno za reprezentaciju i "penite" kada ništa ne urade, ja sam prosto srećan što sa njima nemam nikakvog posla. Da ih gledam- ne pada mi na pamet, jer je to čisto gubljenje vremena i živaca, a rezultat će i onako biti poražavajući bar u sledećih 20 ili možda i više godina!
Pats 4ever ::sreca, znanje, sudija,... i naravno, FIFA (UEFA).
@T-Wolf
Cek cek,znaci nama su sve ovo glavni krivci sto nismo prosli,od toga bih se jedino za drugo slozio
Sreca-Srecu svako i ima i nema na utakmici,koliko je mi nemamo toliko je imamo u toku utakmice,ona je uvek balans,a ljudi su izvrtoperili srecu ko da je ona booog zna sta,a u stvari na svetu je sreca samo sredstvo za izgovore,ti bi rekao naprimer da Krasic nije imao srece u prvom sutu na gol,a u stvari nije imao znanje,zato sto bi iole normalan igrac isao po zemlji nakon onog prodora,a zasto je on gadjao muve ne znam,mozda je sreca u pitanju
Znanje-OVO PRVO!pa sve ostalo,zavisimo od sebe!zaleti se pokazi sta si trenirao koliko si cvrst,motivisi se i uvali im 3 komada,Stankovicu uzmi loptu i zabij sa 20 metara,mogao si u interu UVEK,ajde Zigicu te salve pohvala a ne mozes jedan gol da das a igras 2 utakmice jedini u napadu,ajde Jovanovicu pokazao si da mozes dribling pa sut,ajde plejmejkeri ajde zvezde,ovoga nije bilo juce...samo promasaji,jesmo imali sanse,ali sa obzirom kako smo ih iskoristili,covek dobije utisak da im Antic nije objasnjavao kako da se ponasaju kad ih steknu
Sudija-Sudija je sudija,i oni grese i ljudi grese,onu ruku nije mogao da vidi,zna se za taj problem na prvenstvu da sudija zaista nema dobar pogled na sesnesterac u slucaju ruke,jedino je pokriven eventualni ofsajd i sudija ima pogled za faulom,nije se ovo desilo samo nama nego jos i dosta puta u aktuelnim utakmicama,sudija nema nista protiv nas,koliko se ogresi o nas toliko se ogresi o njih
FIFA-mislim da je svetsko prvenstvo prevelika pozornica da bi bilo namestaljki,dobre su te teorije Englezi moraju da prodju Nemci itd.,svakako misli FIFA na pare,ali definitivno nece to raditi pred megamultimilionskim auditorijum niti ce preko utakmica ocuvavati tradiciju timova i mlatiti pare,imaju oni druge nacine,ne treba im kompromitovanje pred celim svetom
Brett Favre ::http://sport.blic.rs/mondijal2010/vesti/179968/Orlovi-uz-pivo-i-cigarete-cekali-mec-sa-Nemcima
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu