Ovan
Veteran
Pats 4ever :: kuzma debeli zmaj :: dr.dule ::ja evo gledam fucu 30 godina i prvi put sam ubedjen da mozemo tuci Svabe.
nema te brige. ako sada ne pobedimo Nemce nikada necemo.
Mozda su se Nemci ispucali protiv Australije???
Ili ce nam mreza biti napunjena do vrha???
Do vrha Kuzma do vrha....
Foliranje?kakvo foliranje?to su Nemci,uzmi im Balaka uzmi im ceo tim ko god da igra zna za koga igra i kako igra,uvek bilo i bice,Nemacka kao nacija uvek sabija,a mi bas i ne postujemo nasu proslost,nekad bidosmo fudbalska nacija,ali ovih 10 godina nam je fora ako nas usere da udjemo na prvensto izblamiramo se a posle jos zezamo Hrvate,pa bolje da smo na njihovom mestu makar da se ne blamiramo...
niko se danas nije izblamirao, grci se jesu blamirali, slovenija i alžir su smešne ekipe, mi smo izgubili utakmicu više zbog Antićevih nekih odluka nego zbog same igra, ako me neko ubedi da ni Kolarov ni Ivanović nisu smeli da zašprintaju pored linije kako umeju svaka mu čast, više smo bili fokusirani i cela ekipa na čuvanje svog gola i da ne popušimo kontru sa onim valjda ćemo dati, čim smo malo mrdnuli vezali koji pas, kreacija nešto odma su došle šanse, promašili smo mnogo a to se ne sme na SP stiže kazna....idemo dalje. naši su boljih nemamo...
2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
2012. NFLFS Fantasy Playoff Challenge Champion
"Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic