Nema sanse!Brett Favre ::da se kladimo dok ne počne nfl?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nema sanse!Brett Favre ::da se kladimo dok ne počne nfl?
E kad ga Ćongavi Kinez pocisti kao Texas Red Neck Rodic-a!Brett Favre ::da da, stavi na Noleta da će da dobije grčeve i preda meč...
Kao da je sam pobedio Argentinu u finalu!Raising Arizona ::Marko Van Pantelar se smorio kao pacov kad smo pobedili Nemce zato sto nije bio u prvih 11, a da je bio mozete samo misliti kako bi se ponasao posle poslednjeg zvizduka...
Raising Arizona ::Marko Van Pantelar se smorio kao pacov kad smo pobedili Nemce zato sto nije bio u prvih 11, a da je bio mozete samo misliti kako bi se ponasao posle poslednjeg zvizduka...
Colts4Life ::Ona hobotnica nakon 45 minuta biranja je odlucila da Njemacka dobija Argentinu..kazu da do sada ima 4/4...
Brett Favre ::Colts4Life ::Ona hobotnica nakon 45 minuta biranja je odlucila da Njemacka dobija Argentinu..kazu da do sada ima 4/4...
ima da uplatim na osnovu njegove prognoze, a ako me zajebe poješću mu nekog rođaka...
viking ::Predsednik Nigerije suspendovao fudbalsku reprezentaciju te zemlje na dve godine neigranja zbog losih utakmica na Mundijalu.Mislio sam dqa Fifa ne dozvoljava mesanje politicara u fudbal, i Francuski je predsednik bio upozoren ??
T-Wolf ::viking ::Predsednik Nigerije suspendovao fudbalsku reprezentaciju te zemlje na dve godine neigranja zbog losih utakmica na Mundijalu.Mislio sam dqa Fifa ne dozvoljava mesanje politicara u fudbal, i Francuski je predsednik bio upozoren ??
hehehe upravo to sto se umesao u fudbal moze da dovede do suspenzije. Mozda je to nameran potez?
Nego i ova nasa ministarka bi mogla malo da olabavi, da ovi iz FIFA-e ne bi pogresno protumacili njena stalna slikanja i promovisanja sa fudbalerima i Toletom Karadzicem.
Juce-prekjuce sam gledao neku emisiju na SOSu i neki lik (ne znam da li je novinar ili trener, gledao sam samo 10ak min) je lepo rekao kako je sramota sto je na SP isla ministarka sporta, a ne najbolji trener domace lige (kad vec ne mogu svi). Realno, apsolutno nije postojala potreba da ministarka sporta bude na SP, a taj mucenik koji radi ovde za neku crkavicu, je mogao nesto da vidi i nauci. Ova je isla samo turisticki, ali o trosku drzave...
klodovik ::Ma, to su samo političke igre. On će ih navodno suspendovati, a oni možda i nemaju 8 u međuvremenu) nikakvih utakmica ili možda imaju jednu dve prijateljske koje i ne moraju da odigraju. Usput, ako i FIFA umeša prste, može se uvek naći pametan izgovor u "višoj sili" i opet si dobio istu stvar.
Slično se radi i u disciplinskim komisijama SAFS-a, a sada i u SAAF-u. Kada je igrač isključen u poslednjem kolu, kazna mu se ne računa od sledeće utakmice, već od poslednje. I ako kažnjeni bude kažnjen sa dva meseca neigranja, on će to ionako odraditi kada je "mrtva" sezona, tako da (po meni) te kazne više deluju stimulativno (da ponovo napravi neki ekces za isključenje) nego što deluje vaspitno. Da je sreće pa da je drugačije, on bi bio kažnjen sa (recimo) dve ili tri utakmice neigranja (pa neka njegov tim ako ga smatra toliko dobrim i neophodnim) neka zakaže toliko prijateljskih utakmica (na kojima će on "odslužiti" kaznu).
Sirmium Samurai ::klodovik ::Ma, to su samo političke igre. On će ih navodno suspendovati, a oni možda i nemaju 8 u međuvremenu) nikakvih utakmica ili možda imaju jednu dve prijateljske koje i ne moraju da odigraju. Usput, ako i FIFA umeša prste, može se uvek naći pametan izgovor u "višoj sili" i opet si dobio istu stvar.
Slično se radi i u disciplinskim komisijama SAFS-a, a sada i u SAAF-u. Kada je igrač isključen u poslednjem kolu, kazna mu se ne računa od sledeće utakmice, već od poslednje. I ako kažnjeni bude kažnjen sa dva meseca neigranja, on će to ionako odraditi kada je "mrtva" sezona, tako da (po meni) te kazne više deluju stimulativno (da ponovo napravi neki ekces za isključenje) nego što deluje vaspitno. Da je sreće pa da je drugačije, on bi bio kažnjen sa (recimo) dve ili tri utakmice neigranja (pa neka njegov tim ako ga smatra toliko dobrim i neophodnim) neka zakaže toliko prijateljskih utakmica (na kojima će on "odslužiti" kaznu).
S obzirom da su suspenzije uglavnom na 1 ili cak 2 godine ili blaze na 2,3,4 utakmice neigranja, to sto si napisao bas i ne pije vodu. Ovo sve pricam iz licnog iskustva. Nasi igraci su dobijali sledece kazne - utakmicu neigranja, 2 utakmice neigranja, godinu dana suspenzije, sada i 2 godine suspenzije. Tako je bilo i u SAFS i SAAF.
Pa mogla bi Srbija da posalje sudiju na svetsko prvenstvo u kriketu, kad Uzbekistanac svira mec 1/4 finala u fudbalu!Freak ::Prosto obozavam ove Uzbekistanske sudije... na svakom prvenstvu mora bar po jedan da nekome zaprzi corbu...
Ovan ::Igrao sam danas veliki fudbal sa Jabulaniejem i uopšte nisam stekao utisak o kome se govori na široko o toj lopti, igrao sam i mali fudbal sa istom, dok se ne navikne stvarno je težak prijem, i da ima zavidenu brzinu, tj brža je mnogo od ostalih ( igrao sam sa svim loptama što su izbačene, tako da mogu da govorim o razlici ) a putanja što sam ja zapazio nije bila neeeeešto mnogo neprirodna, mislim da su ljudi više na psihičkoj bazi stvorili famu oko te lopte...
moje lično zapažanje kao odličnog amaterskog golmana,....
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu