Pats 4ever :: T-Wolf :: Pats 4ever ::Nismo ni mi zasluzili da 10 godina skrivamo facu i blamiramo se dok se one smekerisu i oblace u odela i igraju bilijar i stoni tenis tamo,boli me uvo sta sad treba da pravimo svece od tih manekena,samo vi cekajte Nemacku lepo cemo se provesti
Ne razumem? Jel treba da sede u sobama izmedju treninga i u jedinim minutima kada imaju pauzu?
Pa dobro bi doslo,posto kad sam gledao emisiju sta su ostali timovi radili i kakve su karantine imali shvatio sam zasto su ti timovi dobili svoje pocetne utakmice na prvenstvima
I niko njih "ne besi na terazijama" ali ljudi stalno ista prica to znaci da NESTO NE VALJA,dokle vise ovakva slika?i svaki put postoji opravdanje?jos niko nije pomenuo sudiju i njegove KARDINALNE greske,a onaj sut Krasica?onaj "pokusaj" Zigica?ona fizicka nespremnosti Pantelica(evidentno fizicki nepotkovan igrac)?oni dugacki pasovi?nepostojanje igre kratkih pasova?to cemo kao i uvek pod tepih i OJHA ajmo na NEMCE!zasto ljudi ne sednemo i ne vidimo sta smo pogresili,sve ce ovo sutra biti nebitno,cak i danas,jos na pripreme je priznajte nesto SMRDELO,nesto je OPASNO SMRDELO,ali ne,ma to su samo pripreme,SAMO pripreme?Nemci razbise pripreme i evo razbijaju grupu,jos od priprema postoji problem,ali niko ga ne resava,samo nam je izgovor,idemo dalje glava gore,nema dalje dok se ne rese problemi,nadam se iskreno da ce Antic sesti i resiti to sto ne stimam vec duze vreme,posto ovakav jucerasnji tim ne moze da funkcionise a kamoli da stane na put nekom jacem iliti sad srednjem timu
Ma daaaaaj. Hoces da kazes da druge reprezentacije ne igraju stoni tenis, bilijar, sony i ostale gluposti za vreme pauze nego da oni treniraju ili bleje po sobama? Nemoj da si naivan!
Ja sam jos ranije rekao da mi se ne dopada to sto smo tako kasno stigli u JA, jer treba da se prilagodimo na vreme, a i pripreme nisu nesto dugo trajale, ali nije u tome problem.
Ljudi, mi smo zemlja sa 7,5 miliona stanovnika. Po populaciji, mi smo 7 najmanja zemlja na mondijalu. Od nas su manje Slovacka, Slovenia, Danska, Urugvaj, Novi Zeland i Paragvaj. Svi znamo kroz kakve grupe su se kvalifikovali Slovenija, Slovacka i Novi Zeland. Paragvaj i Urugvaj su jedine reprezentacije, po populaciji manje od nas, koje su cesce od nas na mondijalima i koje, tu i tamo, prodju grupe. Naravno, dogodi se povremeno uspeh male zemlje kao npr Hrvatska 1998, i mozda je upravo to razlog zbog kojeg mi trazimo previse od fudbalera. A veoma lako smo mi mogli tad da budemo treci, ostatak price znate...
Ne razumem sta bi za vas bio uspeh??? Jedno je sigurno, u Srpskom sportu se uspeh ne prasta. Napravis ga jednom i onda si osudjen da stalno to radis, u suprotnom si najveca pi*ketina! Pa cak ako godinama pravis uspeh i onda nekoliko puta omanes (kosarkasi i vaterpolisti), opet si najveca pi*ketina!? Pa cemu to?
Svi izgleda vole ulogu dezurnog seronje, a postavite se jednom na njihovo mesto. Da li je Vidicu potrebno igranje za reprezentaciju!? Nije, covek prima milione i nema vise sta da dokazuje. Ali on igra, podjednakom zustrinom kao i za Mancester. Znam da ce sad neko da kaze da bas zbog toga ne treba da igra, ali to je potpuno idiotsko razmisljanje.
A recimo, sto niko ne pljuje navijace kad naprave sranje kao npr. u Austriji? Tad smo do jaja, tapsemo im i mislimo da smo face jer smo prekinuli mec. Pa takvi navijaci ni ne zasluzuju da imaju reprezentaciju na SP! Jer smo mi obicna stoka!
I ako nije problem, voleo bih da svako iznese svoje misljenje kako treba da se resi "problem", a ne samo da govore da problem postoji. Da se moj brat pita, on bi promenio vise od pola reprezentacije (ukljucujuci Vidica, Zigica, Stankovica...) sto bi verovatno rezultiralo tome da postanemo reprezentacija slicna Andori i Luksemburgu...
PS izvinjavam se na dugackom postu, ali morao sam neke stvari da kazem...