A osmeh na licu naseg manekena(doduse grand parade)?Liverpool FC ::Panta doneo pobedu na onoj rupcagi da ne kazem stali
Kao da je dao gol u finalu svetskog prvenstva,
uzeo zlatnu kopacku i potpisao za Real ili Barselonu!
Koji Qrton od igraca!
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
A osmeh na licu naseg manekena(doduse grand parade)?Liverpool FC ::Panta doneo pobedu na onoj rupcagi da ne kazem stali
iceman ::Onog Pantelica i Zigica treba izbaciti iz tima oni ne znaju ljudi da hodaju a ne da igraju......Zigic za svo vreme kolko je igrao ne znam da li je 2 puta dotakao loptu....tuga.....Pantelic je vec posebna prica....
Lazovic moze samo da igra u ludari!Sirmium Samurai ::iceman ::Onog Pantelica i Zigica treba izbaciti iz tima oni ne znaju ljudi da hodaju a ne da igraju......Zigic za svo vreme kolko je igrao ne znam da li je 2 puta dotakao loptu....tuga.....Pantelic je vec posebna prica....
Ko da igra, Lazović?
Lazović je ubedljivo najgori od njih trojice, iako su i ova dvojica daleko od neke iole pristojne igre. Danko na SP može da dobije samo par kartona i to laganini...
iceman ::Onog Pantelica i Zigica treba izbaciti iz tima oni ne znaju ljudi da hodaju a ne da igraju......Zigic za svo vreme kolko je igrao ne znam da li je 2 puta dotakao loptu....tuga.....Pantelic je vec posebna prica....
Peyton Manning ::Odlicna reklama.....konacno i nase reklame postaju dobre.
Mi nemamo dobar tim iz jednog jednostavnog razloga:][quote="Brett Favre ::ne , ne da moraju, već da probaju...ima razlike
jer definitivno imamo odličan igrački kadar
Ovan ::iceman ::Onog Pantelica i Zigica treba izbaciti iz tima oni ne znaju ljudi da hodaju a ne da igraju......Zigic za svo vreme kolko je igrao ne znam da li je 2 puta dotakao loptu....tuga.....Pantelic je vec posebna prica....
aj sad da ti ne kažem nešto iz radovan III
Pantelić je odradio dobar posao u ovoj utakmici, prvu šansu jeste promašio, prvi gol je njegova zasluga i bacio je fenomenalnu loptu ka Jovanoviću i dao je gol šta ćeš više od njega, Žigić je stvorio zicer Panteliću. Jbg ne može on sve sam, zavistan je igrač od veznih igrača i sredine.... NIje imao ni jednu upotrebljivu loptu..... Krasić fenomenalan... e sad... Odbrana šta ćemo i kako ćemo, ali golmana novog moramo da nađemo ili Isailović ili ovaj Anđelko, ali Vlada je veliki rizik, ni jednu pouzdanu intervenciju danas, jako jako nervozno, smušeno bez komunikacije, prvi gol ja nisam mogao da verujem kada sam gledao šta se dešava, Neven isto, tako da tandem protiv Gane, Luković Vidić bez daljnjeg....... i drugo još nešto što se tiče napadača, Lazovića na klupi držati i to zatvorenog u kavezu, i tako ima da dobije crveni, jeste da ima puno adrenalina žestine i htenja, ali korisnu stvar danas uradio nije a ni za ove tri utakmice, kakav je takav Pantelić za Danka je izmislio fudbal....ovaj ima potencijal Kežmana sa ranijih SP.... i stvarno nadam se da Antić će manje menadžerisati na SP, eksperiment Obradović ( izgubljen je u odbrani poprilično ) i Raća Petrović, daj da ga prodaju ali Kuzmanović i Kačar su bolje opcije......
posle ovog večeras sam umereni optimista....
i stvarno preterano se proseravate i što se tiče Pantelića i što se tiče Žigića, ja ne znam šta vi očekujete od njih da predriblaju 10 igrača i daju gol petom od obe stative?
ae samo nek mi od vas što se žali odgovori koliko su lopti imali žigić i pantelić od veznog reda u današnjoj utkamici? toliko dovoljno i suočite se sa istinom BOLJI NE POSTOJE.
i da ono debilisanje danas oko izvođenja korenera nisam davno video....
i sva sreća što na SP imamo samo 3 izmene, nama više i ne treba, u igru vredi jedino ko može da promeni nešto, Kuzma, Kačar eventualno, i Bambi ostalo ako bude zatrebalo...kuku majci... i da molimo da Vidić bude zdrav...
i pljuje se pantelić za poljake šta je danas raća promašio ... celu loptu na prazan gol sa 7 metara...
preteruje se mnogo, na drugim pozicijama imamo mnogo veće probleme nego u napadu, kao npr. golman i drugi centralni....
Sirmium Samurai ::Nije prva, znam da su igrači Kolumbije opljačkani kad su igrali tekmu tamo pre par nedelja, a i igrači još neke repke, zaboravio sam koje.
iceman ::A sa Xaviem, Iniestom, Torresom i Villom kako i ne bi rastavljali...
Sta reci za drugi gol sem, INIESTA!!!!!
Pedro ubija, kako igra klinac, kakav peti gol.....
Jos Fabregas da stigne u Barcu i ZLO!!! :)
Ovan ::Kapelo?
S obzirom da su tamo od Mosada,preko CIA do raznih drugih specijalaca i jeste dosta sigurna.....[mention][/mention] ::World Cup reporters 'robbed at gunpoint'
JAR je najsigurnija drzava na svetu!
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/10274187.stm
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu