iceman ::Ovan ::Kapelo?
Uhhh kad je to bilo, mislio sam skorije nesto par godina unazad.....liga sampiona nista, Primera nista, cak ni kup....
pre 2 sezone... nije baš tako daleko...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
iceman ::Ovan ::Kapelo?
Uhhh kad je to bilo, mislio sam skorije nesto par godina unazad.....liga sampiona nista, Primera nista, cak ni kup....
I ja bih voleo da je RSA pobedila....al jbg....u 1st half je Mexico bio bolji....a sto se tice kamere,malo je dalja,al sve u svemu OK....3BEP ::Дочекасмо вала. Добро је почело, мада бих ја волио да је добила Јужна Африка, имали су боље прилике, Мексико све вријеме нападао, али без неких правих прилика.
Само ме јако нервирала камера, полудио сам. Не знам је ли свима тако, али мени је изгледало баш далеко, првих пола сата сам са великим напором гледао, касније се ваљда навикао.
3BEP ::Дочекасмо вала. Добро је почело, мада бих ја волио да је добила Јужна Африка, имали су боље прилике, Мексико све вријеме нападао, али без неких правих прилика.
Само ме јако нервирала камера, полудио сам. Не знам је ли свима тако, али мени је изгледало баш далеко, првих пола сата сам са великим напором гледао, касније се ваљда навикао.
Poslednji izmenio Colts4Life dana Pet 11 Jun 2010, 19:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::Pa valjda se golman racuna kao poslednji....msm to je jednio sto moze da objasni tu situaciju...
Ovan ::Peyton Manning ::Pa valjda se golman racuna kao poslednji....msm to je jednio sto moze da objasni tu situaciju...
Ofsajd čist. U pravilniku kaže da moraju biti 2 igrača odbrane ispred lopte, a golman je igrač zar ne, u normalnim sutiacijama imate golmana i igrača odbrane, a sada ste imali samo igrača odbrane
inače odlična utakmica, drugo poluvremen bolje od prvog, ali sam ja jako zadovoljan... Žao mi što JA nije pobedila ona stativa na kraju, gol JA ovaj što gaa zavuko zavukao ga profi....
Peyton Manning ::Nesto sam razmisljao i bas me zanima odgovor.....
Sta bi se desilo kad bi se svi mecevi u jednoj grupi zavrsili 0-0,1-1...itd?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu