ja sam prošle godine legao oko 8
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
klodovik ::Zona do trona ::To se moze gledati i na nacin da je greota ne uzivati u toj lepoti do 3-4 h ujutro. Ti ako legnes mnogo ranije, vremenski isto gubis od te lepote kao ja koji ujutro duze spavam.
Ja nemam fetis na jutarnje uranke,dosta mi je sto 6 dana u nedelji ustajem pre 7 h. Hocu u petak uvece da pijem vinjak,pevam himne i ne gledam na sat.
He, he... čovek već odlučio da se oleši, pa to ti je...!
Peyton Manning ::jel stvarno ima neko ko ce leci pre ponoci?Zona do trona ::Danijel Lg ::o tvom spavanju znamo
Sustina price je da na samit dolaze delegati od 20-50 godina.
Kao sto ima ljudi koji ce hteti da legnu pre ponoci,tako ima i onih koji nece.
Najbitnije je da se mi lepo druzimo i da imamo milion zajednickih tema za zajebanciju.
FdS ::ja sam prošle godine legao oko 8
sto kaze jedan drugar:"subotom uvece imam osecaj da sam pijan,cak i ako sedim kod kuce.."Zona do trona ::klodovik ::Zona do trona ::To se moze gledati i na nacin da je greota ne uzivati u toj lepoti do 3-4 h ujutro. Ti ako legnes mnogo ranije, vremenski isto gubis od te lepote kao ja koji ujutro duze spavam.
Ja nemam fetis na jutarnje uranke,dosta mi je sto 6 dana u nedelji ustajem pre 7 h. Hocu u petak uvece da pijem vinjak,pevam himne i ne gledam na sat.
He, he... čovek već odlučio da se oleši, pa to ti je...!
Da si ti meni ziv i zdrav,ja sam pijan skoro svaki petak jos tamo negde od leta 1997.
To mi je postao instinkt,nema tu odlucivanja.
pre bih rekao da ce te popravitiklodovik ::Za pivo samo pitah... nije obaveza...
@Zona
QQ mene majko gde ja zaglavih... Pa, po stare dane da me pokvarite...!
Danijel Lg ::ko nije bio nikako vidjece da su naši skupovi živi primjer umjerenosti u svemu
Danijel Lg ::
Danijel Lg ::jebote treba 5 sati iz nisa
koga cemo ostaviti treznog do 19h
bice da ce se naci neko. recimo gospodin Dzefri.
Ili nešto ovako...FdS ::
Ovako će biti ka patrola policije zaustavi neke od delegata fruškogorskog samita
NFL Fans Serbia » Combine III (2015) » Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu