NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE

+9
Vlado997
viking
Peyton Manning
Sirko
Miki HOF
Zver
Zona do trona
kb8
Danijel Lg
13 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 9 od 19]

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Obe utakmice u subotu uvece ce da budu dosadne, a i cisto sumnjam da ce u pola 2 neko od delegata da bude budan kako bi pogledao Meksiko-Bolivija.

Prvo kolo je dosadno, u drugom nas ocekuju zanimljiviji dueli.Cile-Meksiko, Argentina-Urugvaj i Brazil-Kolumbija.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

bice budnih

STANE VAS SVE PRATI

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Spartacus ::Obe utakmice u subotu uvece ce da budu dosadne, a i cisto sumnjam da ce u pola 2 neko od delegata da bude budan kako bi pogledao Meksiko-Bolivija.

Prvo kolo je dosadno, u drugom nas ocekuju zanimljiviji dueli.Cile-Meksiko, Argentina-Urugvaj i Brazil-Kolumbija.
navija se za Urugvaj,kao i uvek

http://nfl.com/

Zver

Zver
VIP
VIP

Zona do trona ::Ajaoj, prva slika, milina, raj na zemlji! Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Kada sednem na panj,poredjam delegate, NBA eksperte, pa napravimo draft panel.

Uhh,jedva cekam.

Pa kad vas izujedaju komarci Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

viking

viking
VIP
VIP

Danijel Lg ::Sto se ispisaste
Ko dolazi u subotu nek da shodno mogucnostima i koliko smatra smatra da treba
Rado cemi ugostiti bilo koga
tako je Dane, svaka ti je ko u Njegosa

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 9 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

FdS ::
Zona do trona ::Ajaoj, prva slika, milina, raj na zemlji! Svaka cast Svaka cast Svaka cast

Kada sednem na panj,poredjam delegate, NBA eksperte, pa napravimo draft panel.

Uhh,jedva cekam.

Pa kad vas izujedaju komarci Very Happy

Ove godine cemo spremni docekati te male nemani. Very Happy

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::
Spartacus ::Obe utakmice u subotu uvece ce da budu dosadne, a i cisto sumnjam da ce u pola 2 neko od delegata da bude budan kako bi pogledao Meksiko-Bolivija.

Viva Mexico!

Garant cu da se komiram ko prosli godine vec u 9 i ko zna kada cu se probuditi. Very Happy

Ni Argentinu ni Brazil nikada nisam nesto preterano gotivio, isto vazi i za Urugvaj i Kolumbiju.Meksiko me je kupio na Kupu Konfederacija 2005.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Spartacus ::

Viva Mexico!

Garant cu da se komiram ko prosli godine vec u 9 i ko zna kada cu se probuditi. Very Happy

Ni Argentinu ni Brazil nikada nisam nesto preterano gotivio, isto vazi i za Urugvaj i Kolumbiju.Meksiko me je kupio na Kupu Konfederacija 2005.
Argentina i Brazil su mi medju najomrazenijim reprezentacijama...
uvek navijao za Urugvaj, mada su ok i Mexico,Kolumbija

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Spartakus, posto velis da volis Meksiko,poklon za tebe. Nije bas 2005,ali nije ni daleko. Very Happy

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Nesto mi nije interesantno da udarim kontru Nejmarovim fanovima ove godine kao sto je to bilo pre 4 godine, za Argentinu videcemo jos.Kapiram da Suarez nije popio veliku kaznu da bih navijao protiv Urugvaja.Kada bi se sastali Brazil-Argentina, 100% bih navijao za Brazil.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ne znam
doći u onu ljepotu i spavti je strasno

STANE VAS SVE PRATI

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

@Zona

Dok Hobit igra za Argentinu ovakve stvari neces gledati. Razz

Forza Italia!

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

To se moze gledati i na nacin da je greota ne uzivati u toj lepoti do 3-4 h ujutro. Ti ako legnes mnogo ranije, vremenski isto gubis od te lepote kao ja koji ujutro duze spavam.

Ja nemam fetis na jutarnje uranke,dosta mi je sto 6 dana u nedelji ustajem pre 7 h. Hocu u petak uvece da pijem vinjak,pevam himne i ne gledam na sat.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ja sam legao oko 8 i spavao 14 sati

STANE VAS SVE PRATI

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Zona do trona ::To se moze gledati i na nacin da je greota ne uzivati u toj lepoti do 3-4 h ujutro. Ti ako legnes mnogo ranije, vremenski isto gubis od te lepote kao ja koji ujutro duze spavam.

Ja nemam fetis na jutarnje uranke,dosta mi je sto 6 dana u nedelji ustajem pre 7 h. Hocu u petak uvece da pijem vinjak,pevam himne i ne gledam na sat.

He, he... čovek već odlučio da se oleši, pa to ti je...! Smile

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 9 Img_2015

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

o tvom spavanju znamo

STANE VAS SVE PRATI

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

klodovik ::
Zona do trona ::To se moze gledati i na nacin da je greota ne uzivati u toj lepoti do 3-4 h ujutro. Ti ako legnes mnogo ranije, vremenski isto gubis od te lepote kao ja koji ujutro duze spavam.

He, he... čovek već odlučio da se oleši, pa to ti je...! Smile
moras i ti

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

prelepo vlasnik prisredio dvorište, biće šteta kad se sve to upovraća

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Pa, ako ja krenem da pijem, posle dve čašice neću znati za sebe, tako da to nije mnogo teško uraditi...8ako se mora)...! Smile

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 9 Img_2015

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

zar će biti i toga

STANE VAS SVE PRATI

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

@Miki:
koju gudru da resimo?

@klodi:
tebe je lako napiti

klodovik

klodovik
VIP
VIP

@klodi:
tebe je lako napiti

Pa kad ne pijem... ja i pivo popijem dva- tri puta godišnje i to gledam da bude crno...
Kada smo već kod toga, da li će biti crnog piva...?

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

nismo planirali
ako ima interesenata za vise od dva nije problem

STANE VAS SVE PRATI

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Danijel Lg ::o tvom spavanju znamo

Sustina price je da na samit dolaze delegati od 20-50 godina.

Kao sto ima ljudi koji ce hteti da legnu pre ponoci,tako ima i onih koji nece.

Najbitnije je da se mi lepo druzimo i da imamo milion zajednickih tema za zajebanciju.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zona do trona ::
Danijel Lg ::o tvom spavanju znamo

Sustina price je da na samit dolaze delegati od 20-50 godina.

Kao sto ima ljudi koji ce hteti da legnu pre ponoci,tako ima i onih koji nece.

Najbitnije je da se mi lepo druzimo i da imamo milion zajednickih tema za zajebanciju.
jel stvarno ima neko ko ce leci pre ponoci?

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 9 od 19]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu