Mjesto: Fruška Gora tj. FG (Field Goal)
Sadržaji: razni
Delegati experti (sigurica):
1. RDN - domacin 1&only & direktor logistike (ako mu policija vrati vozacku - sredicemo)
2. Dule - nosilac titule Zlatna testera
3. RA - zaduzen za JRM
4. Dane - tamo gde je kisela voda
5. Pašo - specijalni gost iznenadjenja
6. FDS - diet menu
7. Zona - suvi vinjak
8. Kb8 - tepih servis
9. Viking - viski i dunja nemoj mi ih odvajati
10. Bane - stara Pliskavica
11. Ivan - Pečurke su krive
12. Miky - terenski maticar
13. Spartacus - sve može
Ovo dolje je popis namirnica koje smo imali lani i s kojim smo u neki segmentima prećerali... Molio bih razmatranje i usuglašavanje istog... Takodjer, ovaj popis delegata će se mjenjati kako tko bude izrazio svoju želju... Mikya sam stavio po defaultu pa makar bio game time decision... Ispričavam se odmah axam nekog preskočio, izostavio i tomu slično...
Meso
* ukupna količina mesa 2,0 kg po čoveku (32 kg za 16 delegata)
• Ćevapi - 12 kg
• Kremenadla i vrat - 5 kg
• Roštiljska kobasica - 6kg
• Slanina - 4 kg
• Pileće belo (mislio sam da budu samo ražnjići sa slaninom) i pileca krilca - 2 + 3 kg
ako pravimo gulaš ondasmanjiti malo rgore i dodati ovo
**Posebna kategorija, meso za paprikas - 250g po glavi
Piće
• Pivo - 5 gajbi
• Koka kola i djus - 3 paketa kole i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Vinjak - 8 flasa, zavisi ko bude pio
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje
valja neku kafu kupiti
Povrće
• Sezonska salata (paradajz, krastavac, luk...)
• Paprike za Mikijevu salatu 100-500 kom
-sir za rendanje(kačkavalj) 1kg
-sirće 1l
-beli luk 200g
-peršun 3 veze
-crni luk 2 kg
-biber 3 kesice sitno mleveni C zacin
-tucana ljuta 100g
-so pola kile
- paradajz 5-10 kg
- krastavac 5kg
• Krompir i pecurke - 5 kg krompira i jedno 4-5 pakovanja svezih pecurki
Hleb, odnosno somuni
Začini
• Ulje
• Tucna paprika
• Marinada
• Beli luk
• Začini za roštiljsko meso
Sadržaji: razni
Delegati experti (sigurica):
1. RDN - domacin 1&only & direktor logistike (ako mu policija vrati vozacku - sredicemo)
2. Dule - nosilac titule Zlatna testera
3. RA - zaduzen za JRM
4. Dane - tamo gde je kisela voda
5. Pašo - specijalni gost iznenadjenja
6. FDS - diet menu
7. Zona - suvi vinjak
8. Kb8 - tepih servis
9. Viking - viski i dunja nemoj mi ih odvajati
10. Bane - stara Pliskavica
11. Ivan - Pečurke su krive
12. Miky - terenski maticar
13. Spartacus - sve može
Ovo dolje je popis namirnica koje smo imali lani i s kojim smo u neki segmentima prećerali... Molio bih razmatranje i usuglašavanje istog... Takodjer, ovaj popis delegata će se mjenjati kako tko bude izrazio svoju želju... Mikya sam stavio po defaultu pa makar bio game time decision... Ispričavam se odmah axam nekog preskočio, izostavio i tomu slično...
Meso
* ukupna količina mesa 2,0 kg po čoveku (32 kg za 16 delegata)
• Ćevapi - 12 kg
• Kremenadla i vrat - 5 kg
• Roštiljska kobasica - 6kg
• Slanina - 4 kg
• Pileće belo (mislio sam da budu samo ražnjići sa slaninom) i pileca krilca - 2 + 3 kg
ako pravimo gulaš ondasmanjiti malo rgore i dodati ovo
**Posebna kategorija, meso za paprikas - 250g po glavi
Piće
• Pivo - 5 gajbi
• Koka kola i djus - 3 paketa kole i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Vinjak - 8 flasa, zavisi ko bude pio
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje
valja neku kafu kupiti
Povrće
• Sezonska salata (paradajz, krastavac, luk...)
• Paprike za Mikijevu salatu 100-500 kom
-sir za rendanje(kačkavalj) 1kg
-sirće 1l
-beli luk 200g
-peršun 3 veze
-crni luk 2 kg
-biber 3 kesice sitno mleveni C zacin
-tucana ljuta 100g
-so pola kile
- paradajz 5-10 kg
- krastavac 5kg
• Krompir i pecurke - 5 kg krompira i jedno 4-5 pakovanja svezih pecurki
Hleb, odnosno somuni
Začini
• Ulje
• Tucna paprika
• Marinada
• Beli luk
• Začini za roštiljsko meso
Poslednji izmenio kb8 dana Sre 18 Feb 2015, 12:26, izmenjeno ukupno 1 puta