NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE

+9
Vlado997
viking
Peyton Manning
Sirko
Miki HOF
Zver
Zona do trona
kb8
Danijel Lg
13 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 6 od 19]

klodovik

klodovik
VIP
VIP

dr.dule ::u principu racunamo da ce biti oko 35-40evra. u zavisnosti od broja delegata. kako se povecava broj tako se i smanjuje trosak delegata. naravno gledacemo da sto manje opteretimo ali nam treba potvrda učesnikak kako bi došli do neke cifre ali oprilika je ona koju sam naveo na početku.

Najgori posao sam upravo danas završio sa šefom- dobio sam i subotu i nedelju (petak ionako ne radim Smile ), ali cifra mi je baš pozamašna... Obzirom da planiram da i svoj auto uključim u raubovanje (bez nadoknade benzina i putarine svima koji idu sa mnom), predložio bih (pošto sam ja pušač), sa mnom mogu svi istomišljenici, a drugi auto da bude za one koji "ne pale"...

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 6 Img_2015

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

pa ima mesa i bez bijelog lika
slanina, vratina i ostalo
ćevapi se prave kako se prave

STANE VAS SVE PRATI

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

klodi očekujemo te a za lovu će se lako

STANE VAS SVE PRATI

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Danijel Lg ::pa ima mesa i  bez bijelog lika
slanina, vratina i ostalo
ćevapi se prave kako se prave

OK, ima, ali ja još nisam ni čuo (a ni okusio) one sa belim lukom...
Jbg, nisam kafanski čovek, pa ne znam... Very Happy

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 6 Img_2015

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

pa u tome je i caka
ne osjeti se

STANE VAS SVE PRATI

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Danijel Lg ::klodi očekujemo te a za lovu će se lako

E, fala...! Very Happy

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

nećeš morati svojim kolima pošto iz bgd trenutno kreću tri delegata. Dragec, Islednik i dr. Frederiko nije izvestan.
sto se tice troska , nije problem pokricemo koliko bude trebalo.

znaci cekamo Frederika

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 6 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Danijel Lg ::pa u tome je i caka
ne osjeti se

Dane, em čovek pravnik, em čovek boem... Treba li bolja konbinacija? Very Happy

klodovik

klodovik
VIP
VIP

dr.dule ::nećeš morati svojim kolima pošto iz bgd trenutno kreću tri delegata. Dragec, Islednik i dr. Frederiko nije izvestan.
sto se tice troska , nije problem pokricemo koliko bude trebalo.

znaci cekamo Frederika

A ti ćeš peške...? Shocked

Zver

Zver
VIP
VIP

Fds će možda doći u subotu sa mlađahnim Marićem...kako sada stvari stoje.

...Sa Vajominškog Univerziteta

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

znači došao sam do predračuna za 13 osoba koje su potvrdile učešće ne računajući ljudje koji će doći u subotu. u cenu ulazi klopa i zakup vile.

račun je po osobi nešto manje od 40evra po osobi za 13 delegata sa učešćem 14 je oko 36 a sa prilogom onih delegata koji dolaze u subotu verujem da će biti manje od 34evra .

u to ne računamo pojedine stavke koje će sami delegati doneti van spiska koji je napravljen. naravno moguća su neka odstupanja jer ne znam cene šljoke i mesa koje će ispostaviti gazda ali sam uzeo neku cenu koja se kreće.

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 6 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Uh, ovaj finansijski deo mi se ni malo ne sviđa...
Naravno, nijeto mnogo (realno) za to vreme, ali... Žestoko ću morati da se napregnem... Surprised

E, da... zaboravih glavnu stvar... Ima li interesenata za DVD-ove sa utakmicama (NFL- NCAA) kojih imam u velikom broju, a koji mi više nisu potrebni...?

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

FdS ::Fds će možda doći u subotu sa mlađahnim Marićem...kako sada stvari stoje.

kako možda? daj nemoj zezati. samo bus do FG ce te izaci 10 evra u jednom smeru.

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

klodovik ::Uh, ovaj finansijski deo mi se ni malo ne sviđa...
Naravno, nijeto mnogo (realno) za to vreme, ali... Žestoko ću morati da se napregnem... Surprised

E, da... zaboravih glavnu stvar... Ima li interesenata za DVD-ove sa utakmicama (NFL- NCAA) kojih imam u velikom broju, a koji mi više nisu potrebni...?

Klodi,za lovu ne brini. Diskovi nam ne trebaju, tabla je vec druga prica.

Dobices kredu i sundjer,pa da odrzis malu trenersku kliniku,da se delegati vrate sa samita bogati i sto se tice novog znanja o AF. Cool Cool

Zver

Zver
VIP
VIP

dr.dule ::
FdS ::Fds će možda doći u subotu sa mlađahnim Marićem...kako sada stvari stoje.

kako možda? daj nemoj zezati. samo bus do FG ce te izaci 10 evra u jednom smeru.

Neki bus ili voz rano ujutro do Rume, a onda sa mlađahnih Marićem.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

jel ćeš noćiti na FG u subotu?

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Zona do trona ::
klodovik ::Uh, ovaj finansijski deo mi se ni malo ne sviđa...

Klodi,za lovu ne brini. Diskovi nam ne trebaju, tabla je vec druga prica.

Dobices kredu i sundjer,pa da odrzis malu trenersku kliniku,da se delegati vrate sa samita bogati i sto se tice novog znanja o AF. Cool Cool

E, moj prijatelju... za kliniku nije problem, ali veujte- utakmice su ono iz čega se uči... Na trenerskim klinikama se priča i ovo i ono, ali na utakmici nema zezanja. Pogrešno odigrana akcija često zna da preokrene meč...
Naravno, ne podcenjujem nikoga, ali i legenda Bil karol je napravio par grešaka da ne veruješ... TE na liniji, sa njegove strane WR takođe na liniji i TE prima pas (nepodesan hvatač)... Sudija svira, a ovaj uleće u teren i pokušava da shvati sudijsku odluku... A, to su osnove...! Smile
Biće bre i diskova, pa nosite kući i gledajte- dugo je leto...! Very Happy

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

dr.dule ::jel ćeš noćiti na FG u subotu?
koliko ja znam,nece
nego Dule sracunaj koliki je deo nas koji dolazimo u subotu,da odmah spremim

http://nfl.com/

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Nece biti vise od 15-20tak evra.

Zver

Zver
VIP
VIP

Ja se zbilja izvinjavam, ali da li bi mogao malo detaljnije da objasniš kako se došlo do te cifre od dvadesetak evra za ove što će da dođu u subotu ujutro i odu u kasne poslepodnevne sate. Nelogično je dvadeset evra a dve noći sa spavanjem 35 evra.
Ako je stvarno toliko onda zbilja žalim slučaj, dođe mi isto ko kompletan aranžman kad se uključi put i doručak i kafa u Rumi s Marićem u Rumi u subotu ujutro.

Sirko

Sirko
VIP
VIP

sutra zovem gazdu
pitam da li ima drva za 4 rostilja i dva kuvanja,
da li i dalje ima vani rerna i kad se moze doci/otici

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

nas prostor kosta 200evra za dva dana. u tu cenu ulazi zakup vile sa dvoristem , cumurom, drvetom za rostilj.
cena onog sto imas na prvoj strani je oko 350evra ali u tu cenu ulazi samo onaj broj ljudi koji su svih tri dana.
znaci bez vas cena izlazi oko 40 evra za nas 13 a mozda neko odustane pa nas bude 10 pa bude 55evra
ako sam rekao da ce cena za subotu biti ne vise od 20 a moze da bude i ne vise od 15 ako dodje recimo 14ljudi i ne povecamo spisak za 18 ljudi. mozda bude i 10.
tacna cifra ce biti ona kada budemo podvukli crtu prilikom narudzbine.
tako da ostaje da racunas od 15 do 20 pa ako te izadje 10 bices zadovoljan.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

Sto se ispisaste
Ko dolazi u subotu nek da shodno mogucnostima i koliko smatra smatra da treba
Rado cemi ugostiti bilo koga

STANE VAS SVE PRATI

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ja sam morao rezervu da probijem zbog vanredne situacije i sada imam samo 3000 dinara.Treba preziveti sledeca tri dana.Ne sumnjam da cu da prikupim 4000 dinara, ali moze da se desi da sve sto imam da cu da prosledim.

Nisam gledao kolicinu hrane, ali trebala bi da bude prilagodjena broju delegata u tom danu.

Sirko

Sirko
VIP
VIP

samo opusteno

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 6 od 19]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu