Mjesto: Fruška Gora tj. FG (Field Goal)
Sadržaji: razni
Delegati experti (sigurica):
1. RDN - domacin 1&only & direktor logistike (ako mu policija vrati vozacku - sredicemo)
2. Dule - ovogodisnji nosilac titule Zlatna testera
3. RA - zaduzen za JRM
4. Dane - tamo gde je kisela voda
5. Miky - terenski maticar
6. Pašo - specijalni gost iznenadjenja
7. Frikoni - sigurica
8. FDS - diet menu
9. Zona - suvi vinjak
10. Kb8 - tepih servis
11. Viking - viski i dunja nemoj mi ih odvajati
12.-14. vikingova ekipa
Eo odma i trenutnog prijedloga gdje bi se to moglo održat pa se molim izjasnite...
Predlog menija za skup NFL enduzijasta na FG
Meso
* ukupna količina mesa 2,0 kg po čoveku (32 kg za 16 delegata)
• Ćevapi - 12 kg
• Kremenadla i vrat - 5 kg
• Roštiljska kobasica - 6kg
• Slanina - 4 kg
• Pileće belo (mislio sam da budu samo ražnjići sa slaninom) i pileca krilca - 2 + 3 kg
ako pravimo gulaš ondasmanjiti malo rgore i dodati ovo
**Posebna kategorija, meso za paprikas - 250g po glavi
Piće
• Pivo - 8 gajbi
• Koka kola i djus - 3 paketa kole (ili 2 + 1 drugog gaziranog) i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Vinjak - 4 do 5 flasa, zavisi ko bude pio
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje
valja neku kafu kupiti
Povrće
• Sezonska salata (paradajz, krastavac, luk...)
• Paprike za Mikijevu salatu 100-500 kom
-sir za rendanje(kačkavalj) 1kg
-sirće 1l
-beli luk 200g
-peršun 3 veze
-crni luk 2 kg
-biber 3 kesice sitno mleveni C zacin
-tucana ljuta 100g
-so pola kile
- paradajz 5-10 kg
- krastavac 5kg
• Krompir i pecurke - 15 kg krompira i jedno 4-5 pakovanja svezih pecurki
Hleb, odnosno somuni
Začini
• Ulje
• Tucna paprika
• Marinada
• Beli luk
• Začini za roštiljsko meso
KAKO SE BLIŽI DATUM LAGANO UTVRĐUJEMO LISTU NARUDŽBI
PRVO ONO ŠTO NIJE SPORNO
• Koka kola i djus - 3 paketa kole (ili 2 + 1 drugog gaziranog) i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje
Sadržaji: razni
Delegati experti (sigurica):
1. RDN - domacin 1&only & direktor logistike (ako mu policija vrati vozacku - sredicemo)
2. Dule - ovogodisnji nosilac titule Zlatna testera
3. RA - zaduzen za JRM
4. Dane - tamo gde je kisela voda
5. Miky - terenski maticar
6. Pašo - specijalni gost iznenadjenja
7. Frikoni - sigurica
8. FDS - diet menu
9. Zona - suvi vinjak
10. Kb8 - tepih servis
11. Viking - viski i dunja nemoj mi ih odvajati
12.-14. vikingova ekipa
Eo odma i trenutnog prijedloga gdje bi se to moglo održat pa se molim izjasnite...
Predlog menija za skup NFL enduzijasta na FG
Meso
* ukupna količina mesa 2,0 kg po čoveku (32 kg za 16 delegata)
• Ćevapi - 12 kg
• Kremenadla i vrat - 5 kg
• Roštiljska kobasica - 6kg
• Slanina - 4 kg
• Pileće belo (mislio sam da budu samo ražnjići sa slaninom) i pileca krilca - 2 + 3 kg
ako pravimo gulaš ondasmanjiti malo rgore i dodati ovo
**Posebna kategorija, meso za paprikas - 250g po glavi
Piće
• Pivo - 8 gajbi
• Koka kola i djus - 3 paketa kole (ili 2 + 1 drugog gaziranog) i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Vinjak - 4 do 5 flasa, zavisi ko bude pio
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje
valja neku kafu kupiti
Povrće
• Sezonska salata (paradajz, krastavac, luk...)
• Paprike za Mikijevu salatu 100-500 kom
-sir za rendanje(kačkavalj) 1kg
-sirće 1l
-beli luk 200g
-peršun 3 veze
-crni luk 2 kg
-biber 3 kesice sitno mleveni C zacin
-tucana ljuta 100g
-so pola kile
- paradajz 5-10 kg
- krastavac 5kg
• Krompir i pecurke - 15 kg krompira i jedno 4-5 pakovanja svezih pecurki
Hleb, odnosno somuni
Začini
• Ulje
• Tucna paprika
• Marinada
• Beli luk
• Začini za roštiljsko meso
KAKO SE BLIŽI DATUM LAGANO UTVRĐUJEMO LISTU NARUDŽBI
PRVO ONO ŠTO NIJE SPORNO
• Koka kola i djus - 3 paketa kole (ili 2 + 1 drugog gaziranog) i 4 l djusa
• Voda - 3 balona po 6l
• Kisela voda - 3 paketa kisele
• Rakija- donosi svako, nema potrebe da se kupuje