Cuj TD, ovde je misija uzeti 1st down
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::kakvu smo tad odbranu imali, samo pogledaj ko je startovaoleonida ::Steelers ::jedno veliko + sakanu za pominjanje superbowla i poraza sijetla od Pitsburga
Moj prvi SB. Secam se da sam muda pojeo sto su Havksi izgubili.
Smith, Hampton, Oelhoffen, Haggans, Farrior, Foote, Joey Porter, Ike Taylor, Townsend, Polamalu, Chris Hope
to je bio steel curtain
le beau je jedini pravi trener u stilersima kroz sve ove godine majka tomlina i zato mi je krivo sto je nateran od nigera da danas da otkazCenci ::steelers šta kažeš na lebaua?
Чизхед ::Jos kazem burazu sta ovaj baca ?? I leti lopta i to gadja stranu Sermana........ Boze ko igra u PO na poziciji QB..........
A pik siks ? Taj rizik si spreman da prihvatis?Pit Bull ::Чизхед ::Jos kazem burazu sta ovaj baca ?? I leti lopta i to gadja stranu Sermana........ Boze ko igra u PO na poziciji QB..........
Sto? Ja uvek ono opravdavam, 3rd down, isti ti qrac, igrao na kratko pa puntovao i pasce na nekih 30-40y ili gadjati ludi pas ovakav pa i ako presece ostaje lopta na 30-40 protivnickih jardi a ako prodje napravio si posao... Uopste nije bila losa ideja
Steelers ::le beau je jedini pravi trener u stilersima kroz sve ove godine majka tomlina i zato mi je krivo sto je nateran od nigera da danas da otkazCenci ::steelers šta kažeš na lebaua?
Чизхед ::A pik siks ? Taj rizik si spreman da prihvatis?Pit Bull ::Чизхед ::Jos kazem burazu sta ovaj baca ?? I leti lopta i to gadja stranu Sermana........ Boze ko igra u PO na poziciji QB..........
Sto? Ja uvek ono opravdavam, 3rd down, isti ti qrac, igrao na kratko pa puntovao i pasce na nekih 30-40y ili gadjati ludi pas ovakav pa i ako presece ostaje lopta na 30-40 protivnickih jardi a ako prodje napravio si posao... Uopste nije bila losa ideja
To jeste.... Ali samo gadjanje strane doticnog... nekako taj nating tu luz pokusaj bio mi bio logicniji na neku drugu stranu...cek... na koju .... hehePit Bull ::Чизхед ::A pik siks ? Taj rizik si spreman da prihvatis?Pit Bull ::Чизхед ::Jos kazem burazu sta ovaj baca ?? I leti lopta i to gadja stranu Sermana........ Boze ko igra u PO na poziciji QB..........
Uvek... U tim situacijama ce tesko doci do pick 6-a, jer imas situaciju da igrac kome bacas loptu moze da rusi ovog koji presece...
Cenci ::Steelers ::le beau je jedini pravi trener u stilersima kroz sve ove godine majka tomlina i zato mi je krivo sto je nateran od nigera da danas da otkazCenci ::steelers šta kažeš na lebaua?
Pa iskreno neznam što je smetao Tomlinu,zbog njega i njegove D su i osvajali prstenje,najviše sam ga gotivio od svih DC u lizi,imao je odlične blitz zone šeme
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 11 Jan 2015, 02:57, izmenjeno ukupno 1 puta
iako tako depresivno zvuci voleo bih da prodje kod vas i jos Abdulah i bili bi ste simpatican timFdS ::Pokupićemo mi LeBeau-a za DC, nadam se.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu