jbg, bilo kontakta
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pit Bull ::Gronk drzi Patse u zivotu
Peyton Manning ::dva midgeta mrtva ne mogu da sacuvaju
daj nemoj zezati da ces pogoditi da ce na poluvremenu voditi BAL ili NE ili ce biti Nereseno. Kakav si ti majstorPit Bull ::Sreca pa odigrah i ppX uz prelaze, imao sam osecaj da ce morati jedan da padne
nisi nikad gledao bilo koji sport ili igrao PES sa mnom i mojim drustvom...takvo komentarisanje uobicajeno,cak i za igrace koje volim,a ne za igrace mrskih PatsaSpartacus ::Peyton Manning ::dva midgeta mrtva ne mogu da sacuvaju
Kapiram ja da vredjas tako Menzila posto njega mnogi mrze, ali ne razumem cemu hejtovanje Amendole i Edelmana(ako na njega mislis).Da su obojica djubrad na terenu prema protivnicima pad a te razumem.Godinama unazad Bil preferira takve hvatace.
Poslednji izmenio Spartacus dana Sub 10 Jan 2015, 23:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Robert De Niro ::daj nemoj zezati da ces pogoditi da ce na poluvremenu voditi BAL ili NE ili ce biti Nereseno. Kakav si ti majstorPit Bull ::Sreca pa odigrah i ppX uz prelaze, imao sam osecaj da ce morati jedan da padne
Peyton Manning ::padaju Ravensi u igri...nista sad ne rade u napadu,a odbrana sve losija
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu