Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
As the Patriots welcome the Chargers to Foxboro on Sunday, the forecast calls for 3 to 5 inches of snow and a high of 30 degrees.
— Jeff Howe (@jeffphowe) January 7, 2019
Zona do trona ::Taman,posto je dinastija NE zapocela kontroverznom odlukom sudija u sneznoj noci,ista ta dinastija ce se i ugasiti u sneznoj noci.
SymphonyX ::Sa druge strane, ne bi me uopste cudilo da sva 4 gosta prodju dalje. Jako cudna situacija, ne sjecam se ovakve situacije da svi gosti ulaze sa vise nego realnim sansama za pobjedu.
Zona do trona ::Taman,posto je dinastija NE zapocela kontroverznom odlukom sudija u sneznoj noci,ista ta dinastija ce se i ugasiti u sneznoj noci.
Da, mogu svi, mada najmanje sanse dajem PhiSymphonyX ::Sa druge strane, ne bi me uopste cudilo da sva 4 gosta prodju dalje. Jako cudna situacija, ne sjecam se ovakve situacije da svi gosti ulaze sa vise nego realnim sansama za pobjedu.
Znači igra se under, bet365 daje 2.10 trenutno kvotu, očekujem da to opadne ali opet to je poklon kvota.SymphonyX ::As the Patriots welcome the Chargers to Foxboro on Sunday, the forecast calls for 3 to 5 inches of snow and a high of 30 degrees.
— Jeff Howe (@jeffphowe) January 7, 2019
Let's gooooo.
Od kad su obezbedili bye week oni su meni prvi favoriti..mardok ::NE mi je mnogo "under the radar", posle decenije hajpovanja da uzimaju SB , i da su uvek favoriti.
Sada vrebaju iz senke, i imaju 10x vise iskustva nego svi ostali timovi u PO.
Moja Ljubav prema kravama iz Dallasa i jevrejima iz severnog Londona (alias Totenhem tossers) je za gram veća od ljubavi prema kremenjačama, i ta tri mesta se ne menjaju godinama (nekad je tu bio i partizan, ali me odavno domaći namešteni sport ne zanima)!dr.dule ::mislim da je čelični podgoričanin jedini navijač i poštovalac lika bilija od beličeka na forumu kada su u pitanju luzerske ekipe ove sezone.
trulu višnju po pitanju ljubavi prema domoljubima rodoljubima bez konkurencije je dobio Kuzma Trojanac
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu