incomplete... bila bi fora da je neko uhvatio
nego sto toliko smaraju sa rogom na stadionu, zar je dozvoljeno toliko ometanje
nego sto toliko smaraju sa rogom na stadionu, zar je dozvoljeno toliko ometanje
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
https://www.youtube.com/watch?v=R3lSO-l-yVEPit Bull ::Imam neki osecaj da bi ovo mogla dobiti...
Bucs ::Taman stignem kuci da slusam Sakana . NE-Bal sam namerno preskocio da izbegnem nerviranje , vidim po komentarima da je bila odlicna utakmica , steta sto ispadose gavranovi
Steelers ::jedno veliko + sakanu za pominjanje superbowla i poraza sijetla od Pitsburga
Pit Bull ::Bucs ::Taman stignem kuci da slusam Sakana . NE-Bal sam namerno preskocio da izbegnem nerviranje , vidim po komentarima da je bila odlicna utakmica , steta sto ispadose gavranovi
Najbolja koju sam ja gledao ove sezone...
+1Pit Bull ::Bucs ::Taman stignem kuci da slusam Sakana . NE-Bal sam namerno preskocio da izbegnem nerviranje , vidim po komentarima da je bila odlicna utakmica , steta sto ispadose gavranovi
Pit Bull ::Bucs ::Taman stignem kuci da slusam Sakana . NE-Bal sam namerno preskocio da izbegnem nerviranje , vidim po komentarima da je bila odlicna utakmica , steta sto ispadose gavranovi
leonida ::Pit Bull ::Bucs ::Taman stignem kuci da slusam Sakana . NE-Bal sam namerno preskocio da izbegnem nerviranje , vidim po komentarima da je bila odlicna utakmica , steta sto ispadose gavranovi
Koja ti je najbolja utakmica regularnog dela sezone?
kakvu smo tad odbranu imali, samo pogledaj ko je startovaoleonida ::Steelers ::jedno veliko + sakanu za pominjanje superbowla i poraza sijetla od Pitsburga
Moj prvi SB. Secam se da sam muda pojeo sto su Havksi izgubili.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu