Poslednji put izmenio Steelers dana Pon 05 Jan 2015, 15:05, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : ubacio grafiku radi lakse preglednosti :))
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Poslednji put izmenio Steelers dana Pon 05 Jan 2015, 15:05, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : ubacio grafiku radi lakse preglednosti :))
bice super svi mecevi...Robert De Niro ::Ako jedan meč propustim to će biti onaj u Bostonu. Iako očekujem jako dobar.
Subota je, pa možda negde se zapijem, ali stižem na onaj u Sijetlu.
Nedelja se gleda naravno.
to mislim da ce najvecu razliku napravitiRobert De Niro ::Ako Zeka izdrzi ceo meč, dobiće po fanfulji. Samo glupe nase greske mogu doprineti njihovom prolazu. Mi 8-0 kući i oni 8-0 na strani. Napadi odlični i raznovrsni. Odbrane relativno loše, ali nadam se pomenutim stvarima od plavuše i Džuliusa. Plus iz hale dolaze u Tundru.
to si dobro rekao, ali mislio sam na TO generalno celog tima.Peyton Manning ::AR skoro da nema TO na domacem terenu i bude li tako u nedelju,nema Dalas sta tu da trazi
Ne moze, al poznajuci nasu odbranu protiv trčanja moze biti i bolji.leonida ::Opet, i DMM mora da gura po tundri i zimi, sigurno da ne može on kod nas da bude na nivou regularne sezone.
Vidjećmo. OL Dalasa je pokazala neke stvari koje nisu karakteristične za najbolju OL.Robert De Niro ::Ajde realno je da svi domacini dobiju, al uvek ima ono ALI
Baltimor mora savršeno da odigra, kao sad protiv čeličnih i bolje ako misli proći.
Nas će Romo jebati pas igrom. Dobro će nam doci neki big play od Metjuza ili Pepersa. Turnoveri ce odluciti.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu