jel Patsi prvi napadaju u 2nd half?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
DaPeyton Manning ::jel Patsi prvi napadaju u 2nd half?
Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:Spartacus ::Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Haters gonna hate.
Salu na stranu, nevezano za nju ali izbor pojedinih muzicara u poslednjih deset i vise godina dovoljno govori koliko je muzika otisla u onu stvar.Meni licno je bilo gorih izbora od nje, za pocetak prosle godine Bruno Mars.
Cenci +1
Robert De Niro ::ma daj, Pit Bull,
Чизхед ::
Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:
bicu uz tebePit Bull ::Robert De Niro ::ma daj, Pit Bull,
Idi bre, izabaksuzirao si mi X Sad moram navijati za mrtve Patse
Bold je zakljucak.Spartacus ::Чизхед ::
Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:
BEP je podbacio, Madona da je nastupala sama bila bi 10 puta bolja.Bijons je bila solidna.Ne verujem da ce Kejti da bude losa kao ova prva dva.Nije ona najgori moguci izbor, a najgora je od ozbiljnog.Slozicemo se da takva muzika ne ide uz SB.
Ja mislio Biber se penzionisao.
Katty Perry je sad najpopularnija, razumljivo je. Mada ni ja nisam fan toga. Biber više nije uopšte uticajan. Prošle godine jeste bio bruno, ali je bio i RHCP. A i vi puno zakidate, šta da vam dovedu duet Iggy Azalea i Nicki Minaj, što bi moglo biti realno sledeće godine.Чизхед ::Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:Spartacus ::Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Haters gonna hate.
Salu na stranu, nevezano za nju ali izbor pojedinih muzicara u poslednjih deset i vise godina dovoljno govori koliko je muzika otisla u onu stvar.Meni licno je bilo gorih izbora od nje, za pocetak prosle godine Bruno Mars.
Cenci +1
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu