Da ne bude da nisam upozorio, idite do dežurne apoteke dok ne počne drugo poluvrijeme.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::bice Leni Kravitz sa Katy Perry,sto znacajno dize kvalitet half time show
uffffffff.....To bi bio najbolji SB ikada ! Sta cu kad taj tip volim.Vlado997 ::Katty Perry je sad najpopularnija, razumljivo je. Mada ni ja nisam fan toga. Biber više nije uopšte uticajan. Prošle godine jeste bio bruno, ali je bio i RHCP. A i vi puno zakidate, šta da vam dovedu duet Iggy Azalea i Nicki Minaj, što bi moglo biti realno sledeće godine.Чизхед ::Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:Spartacus ::Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Haters gonna hate.
Salu na stranu, nevezano za nju ali izbor pojedinih muzicara u poslednjih deset i vise godina dovoljno govori koliko je muzika otisla u onu stvar.Meni licno je bilo gorih izbora od nje, za pocetak prosle godine Bruno Mars.
Cenci +1
Tip čega?Чизхед ::uffffffff.....To bi bio najbolji SB ikada ! Sta cu kad taj tip volim.Vlado997 ::Katty Perry je sad najpopularnija, razumljivo je. Mada ni ja nisam fan toga. Biber više nije uopšte uticajan. Prošle godine jeste bio bruno, ali je bio i RHCP. A i vi puno zakidate, šta da vam dovedu duet Iggy Azalea i Nicki Minaj, što bi moglo biti realno sledeće godine.Чизхед ::Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:Spartacus ::Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Haters gonna hate.
Salu na stranu, nevezano za nju ali izbor pojedinih muzicara u poslednjih deset i vise godina dovoljno govori koliko je muzika otisla u onu stvar.Meni licno je bilo gorih izbora od nje, za pocetak prosle godine Bruno Mars.
Cenci +1
https://www.youtube.com/watch?v=reTx5sqvVJ4Vlado997 ::Tip čega?Чизхед ::uffffffff.....To bi bio najbolji SB ikada ! Sta cu kad taj tip volim.Vlado997 ::Katty Perry je sad najpopularnija, razumljivo je. Mada ni ja nisam fan toga. Biber više nije uopšte uticajan. Prošle godine jeste bio bruno, ali je bio i RHCP. A i vi puno zakidate, šta da vam dovedu duet Iggy Azalea i Nicki Minaj, što bi moglo biti realno sledeće godine.Чизхед ::Ovakav 2 min dril nisam ocekivao od Tome.... Nego bio je BEP, Madonna, Beyonce, pre 10-15 da ne pricam. A sada posle Marsa i ova... Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:Spartacus ::Чизхед ::Cekaj cekaj.... Keti Peri ?!?!??!??! Jel oni ovo namerno rade, svake godine sve gore.... Odnosno u USA su sve vece gluposti popularne. Izvinjavam se mali je OFF. Uzivajmo u 2 min drilu Tomice
Haters gonna hate.
Cenci +1
Чизхед :: Ne bih da baksuziram ali mirise mi na Bibera sledece.... :shot:
Peyton Manning ::glupo trosenje TO
ne, ipak je baltimor jos gluplji... bas su u plusu sa gluposcuSteelers ::Peyton Manning ::glupo trosenje TO
ipak nije zato sto je nju ingland ispao jos gluplji, upecali su se
ima vremena da sudije uzvrateSpartacus ::Wow, sudije te izjebu dva puta i Baltimor to pretvori u 2 TD.Ko bi rekao da ce tako nesto da se desi.
Spartacus ::Wow, sudije te izjebu dva puta i Baltimor to pretvori u 2 TD.Ko bi rekao da ce tako nesto da se desi.
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 11 Jan 2015, 00:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu