pravnici su carevi
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Otkud znaš da neće?FdS ::Evo recimo, da konkretizujem tu hipotetičku situaciju.
Na dan drafta, u momentu dok su Brownsi "on the clock", Giantsi im ponude i Brownsi pristanu Eli Manning u zamenu za 12. pick prve runde. ( samo hipotetišemo, jasno je da se to neće dogoditi ). Trejd bude dogovoren i draft se odigra u skladu s tim. Sutra ujutro Iliji zazvoni telefon, zove ga novinar NY Times-a da ga pita ša misli o tome što je trejdovan u Klivlend i Ilija kaže: " Ja sam sinoć bio na pecanju, isključio sam telefon, nisam imao pojma šta se dešava, uglavnom , ja u Klivlend ne idem, sasvim sam dovoljno zaradio i profesionalno se ostvario, odo ja lepo u penziju"
Brownsi u ovom scenariju ostaju bez picka prve runde i bez ikakve nadoknade za taj pick prve runde, ni krivi ni dužni.
Davno je meni jedan čovjek rekao da će Bili trejdovati taj pik.SymphonyX ::TFY Draft Insider's Tony Pauline has heard of a scenario where the Patriots trade down from the 32nd pick to take South Carolina G A.J. Cann.
Poslednji izmenio Vlado997 dana Ned 26 Apr 2015, 11:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Vlado997 ::Sve su to spekulacije. Ono što je meni sinoć palo na pamet je da bi u slučaju scenarija da kao prva dva pika odu Jaboo i Mariota, što djeluje realno, Jaguarsi mogli vrlo lako da se trejduju na dole. Gore bi mogli timovi poput Bearsa, Giantsa i Brownsa. A sa njihove pozicije bi Jaguarsi mogli uzeti ofanzivnog linijaša jer je Bortles prošle sezone imao očajnu OL.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu