Izasao je text na BCC, da je pitanje da li zeli covek da igra fudbal. Podgojio se. Nije podneo papire za povratak u NFL.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pa mogli bi draftovati G-a, mada mislim da je to vjerovatnije da se draftuje u kasnijim rundama.mardok ::LT ti je drugi pik sa drafta od pre 2 godine, male su sanse da opet pucaju na OL, jer su vec doveli i dobro platili RT, ako draftujes LT gde ce onda Dzokel?
Vlado997 ::Pa mogli bi draftovati G-a, mada mislim da je to vjerovatnije da se draftuje u kasnijim rundama.mardok ::LT ti je drugi pik sa drafta od pre 2 godine, male su sanse da opet pucaju na OL, jer su vec doveli i dobro platili RT, ako draftujes LT gde ce onda Dzokel?
dr.dule ::G se ne bira sa mesta no.3
treba vrednovati pik koji imas sa isto tako pozicijom.
Pametno razmišljane kolega.Mean_Machine ::Malo ulećem u diskusiju sa kurčevitim mockom prvih 5 pickova
1. TB Winston - izgleda da nema dileme
2. TEN Mariota - treba im QB kao lebac, dosta se hvali Mariota mada meni se čini kao da če lik biti bust
3. JAX A.Cooper - Bortles im je nada, u njega sve ulažu, zato je i došao J.Thomas, zato dolazi i WR koji može odmah da doprinese, iako ja smatram da je White veći potencijal.
4. OAK L. Williams - jedan oksimoron- ako smo pametni nećemo razmišljati, naravno ako je Williams slobodan, ako nije onda prodati pickove CLE ili Santsima, puno rupa, lepo je uzeti i vrhunskog WR-a ali msm da ih ima dosta na draftu ove godine
5. WAS-ATL Dante Fowler, Wash hoće pickove Atlanta LB, dosta smisla
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu