Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Izgleda da će da bude bust. Ima debelu mamu.dr.dule ::Donte Fowler je po stajlingu zajebao i Westbrooka,a ja sam ziveo u zabludi da se niko vise nece moci idiotski obuci poput Westbrooka.
Bio sam u pravu za trejdove, dosta pikova iznenađenja. Finih igrača je ostalo za 2. dan.Vlado997 ::Zaboravite sve priče o trejdovima, desiće se oni trejdovi o kojima niko slovo nije spomenuo. Upravo takve stvari i jesu čar, nepredvidive. Jedva čekam neki pik iznenađenja koji će da sjebe poredak.
Dok svi govore da je ovo klasa dobrih WR ili pass rushera ja bih prije ovo nazvao narkomansko-buntovnom klasom.Raising Arizona ::Mifoche ::Pa ovde ti 50% klase duva. Dupree jeste sigurniji s te strane.
Bukvalno
Klinci su sve gori i gori
dr.dule ::Landon Collins umesto da je napredovao on je stagnirao. Hundley je bio najbolji prospekt prosle godine za draft 2015 pa vidimo gde je sad. isto tako i za Ekpre-Olomu koji je bio dugo vremena najbolji kornerbek prospekt u klasi. cudo je novinarsko spinovanje i dobar agent.
Mifoche ::dr.dule ::Landon Collins umesto da je napredovao on je stagnirao. Hundley je bio najbolji prospekt prosle godine za draft 2015 pa vidimo gde je sad. isto tako i za Ekpre-Olomu koji je bio dugo vremena najbolji kornerbek prospekt u klasi. cudo je novinarsko spinovanje i dobar agent.
Timovi ne obracaju paznju na medije, samo sopstveni skauting.
Iki Safldr.dule ::Koliko je pijan bio lik koji je najavljivao pick Bengalsa,kakav kralj!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu