NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 38 od 42]

926Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:53

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Poruka jasna: Dont test Richard Sherman. Just dont.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

927Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:53

Minitron

Minitron
Standardan
Standardan

Ne pamtim gluplje dodavanje, imali su pola minuta i mogli da urade šta im je volja.

928Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:54

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Spartacus ::Fala Bogu, pa RDN nije bio u pravu. Very Happy
ne znam, ali ako nisi skontao ja tako uvek pokusavam da izmalerisem ekipe protiv kojih navijam.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

929Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:54

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ha ha,Sherman sa choke gestikulacijom,obozavam ovog coveka.

Ucenik je pobedio ucitelja! Harbou je bio trener Shermanu na Stanfordu.

Za SF polako postaju baksuzne ove lopte na Crabtreea u poslednjim sekundama u play offu.

930Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:55

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

hahahaahhahaha jeste culi Shermana hahahaha

931Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:55

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

OStaje pitanje zasto su isli na pas u endzonu,ali super je sto jesu.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

932Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:55

Ljuba90

Ljuba90
NFL Star
NFL Star

Sherman povileneo  Laughing 

933Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:56

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Sherman je nevidjen!
kontam da je u sebi mislio onda kad je Boldin uhvatio TD, pa mamu ti jebem Kaep, ajde baci koju na mog hvatača. Very Happy

934Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:56

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Definitivno najbolja odbrana u ligi. Legendarna, koga nisu ubedili neka predje na hokej. Strasna tekma. Klasicni heartbreaker za SF, sto mi je naravno jos sladje Very Happy Kam Chancellor MVP. Very Happy

935Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:56

Sirko

Sirko
VIP
VIP

šta je rekao Sherman? nisam video

936Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:57

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Robert De Niro ::Sherman je nevidjen!
kontam da je u sebi mislio onda kad je Boldin uhvatio TD, pa mamu ti jebem Kaep, ajde baci koju na mog hvatača. Very Happy

Ma lud covek bi bacao na njegovu stranu. Ne realan lik totalno.

937Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:57

Sirko

Sirko
VIP
VIP

TutaQB ::Definitivno najbolja odbrana u ligi. Legendarna, koga nisu ubedili neka predje na hokej. Strasna tekma. Klasicni heartbreaker za SF, sto mi je naravno jos sladje :DKam Chancellor MVP. Very Happy
jedina slaba tačka odbrane se pokazala na početku kad je Kaep trčao... No, sve se ispravilo

938Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:58

Zver

Zver
VIP
VIP

Чизхед ::
FdS ::
FdS ::
TutaQB ::
Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?

ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.

Ama čoveče rafing punter. Idi nauči pravila pa se onda pravi pametan.
Running into the kicker:
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.

Jedno deset ljudi u dva studija, uključujući Majka Pereiru kažu rafing i to zato što je zakačio stajnu nogu. Kad zakači stajnu nogu onda je rafing u svakom slučaju.

A tvoja mržnja prema SF je postala vrlo smarajuća i krajnje iritantna.
Onda je ovo jedno od onih do kraja nedefinisanih pravila... Negde je ovako negde onako pise, vise I ne znam ako kaze Majk vrv je on izmislio sport, a ako su takodje pogresile sudije opet dobro. Ja se izvinjavam svakako jer sam ocigledno pogresio, valjda... Nista lose nisam mislio.
A ovo drugo sto si napisao........., MA CAO I VI I SF...OFF SEASON!

Ma zaboravi, ja sam glup što bilo šta hoću deci da objasnim u pola četiri ujutro. Ćao i tebi.

...Sa Vajominškog Univerziteta

939Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:58

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Robert De Niro ::šta je rekao Sherman? nisam video

Nesto na foru "Najbolji sam CB lige i nemojte me testirati sa tako jadnim reciverom kao sto je Crabtree" tako nesto Very Happy

940Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:59

Sirko

Sirko
VIP
VIP

hm Very Happy

941Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:59

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Robert De Niro ::
TutaQB ::Definitivno najbolja odbrana u ligi. Legendarna, koga nisu ubedili neka predje na hokej. Strasna tekma. Klasicni heartbreaker za SF, sto mi je naravno jos sladje :DKam Chancellor MVP. Very Happy
jedina slaba tačka odbrane se pokazala na početku kad je Kaep trčao... No, sve se ispravilo

Mora nesto Very Happy

942Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:00

Sirko

Sirko
VIP
VIP

lajavi krelac, ali sa backup-om na terenu. I laje i radi prave stvaari

943Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:00

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Sad u SB Payton sigurno neće trčati. Very Happy

944Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:00

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Ol' Dirty Bastard ::
Robert De Niro ::šta je rekao Sherman? nisam video

Nesto na foru "Najbolji sam CB lige i nemojte me testirati sa tako jadnim reciverom kao sto je Crabtree" tako nesto Very Happy

Car, na pocetku kad je onu kaznu napravio, lupio ga po kacigi. To je bio kraj za nega, haha.

945Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:01

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Robert De Niro ::Sad u SB Payton sigurno neće trčati. Very Happy

Sudar titana ce biti. Pravi SB kakav treba da bude.

946Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:01

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Seattle and its No. 1-ranked D go to Super Bowl. First time No. 1 D has played No. 1 O in SB since 1990, when Giants beat Bills.

947Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:02

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.

Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.

Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.

Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.

Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.

948Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:03

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.

Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.

Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.

Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.

Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.

+10000000000

949Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:04

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.

+1

950Conference Championships - Page 38 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:04

Zver

Zver
VIP
VIP

Nemam ja problem sa Šermanom dokle god on za svoj lajavi jezik ima pokriće na terenu.

...Sa Vajominškog Univerziteta

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 38 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu