Poruka jasna: Dont test Richard Sherman. Just dont.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ne znam, ali ako nisi skontao ja tako uvek pokusavam da izmalerisem ekipe protiv kojih navijam.Spartacus ::Fala Bogu, pa RDN nije bio u pravu.
Robert De Niro ::Sherman je nevidjen!
kontam da je u sebi mislio onda kad je Boldin uhvatio TD, pa mamu ti jebem Kaep, ajde baci koju na mog hvatača.
jedina slaba tačka odbrane se pokazala na početku kad je Kaep trčao... No, sve se ispraviloTutaQB ::Definitivno najbolja odbrana u ligi. Legendarna, koga nisu ubedili neka predje na hokej. Strasna tekma. Klasicni heartbreaker za SF, sto mi je naravno jos sladje :DKam Chancellor MVP.
Чизхед ::Onda je ovo jedno od onih do kraja nedefinisanih pravila... Negde je ovako negde onako pise, vise I ne znam ako kaze Majk vrv je on izmislio sport, a ako su takodje pogresile sudije opet dobro. Ja se izvinjavam svakako jer sam ocigledno pogresio, valjda... Nista lose nisam mislio.FdS ::Чизхед ::Running into the kicker:FdS ::Чизхед ::Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.TutaQB ::Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?
ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Ama čoveče rafing punter. Idi nauči pravila pa se onda pravi pametan.
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.
Jedno deset ljudi u dva studija, uključujući Majka Pereiru kažu rafing i to zato što je zakačio stajnu nogu. Kad zakači stajnu nogu onda je rafing u svakom slučaju.
A tvoja mržnja prema SF je postala vrlo smarajuća i krajnje iritantna.
A ovo drugo sto si napisao........., MA CAO I VI I SF...OFF SEASON!
Robert De Niro ::šta je rekao Sherman? nisam video
Robert De Niro ::jedina slaba tačka odbrane se pokazala na početku kad je Kaep trčao... No, sve se ispraviloTutaQB ::Definitivno najbolja odbrana u ligi. Legendarna, koga nisu ubedili neka predje na hokej. Strasna tekma. Klasicni heartbreaker za SF, sto mi je naravno jos sladje :DKam Chancellor MVP.
Ol' Dirty Bastard ::Robert De Niro ::šta je rekao Sherman? nisam video
Nesto na foru "Najbolji sam CB lige i nemojte me testirati sa tako jadnim reciverom kao sto je Crabtree" tako nesto
Robert De Niro ::Sad u SB Payton sigurno neće trčati.
Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.
Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.
Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.
Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.
Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.
Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.
Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.
Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.
Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.
Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu