nemam pojma, ali znam da će to da se desi
ko što sam znao da će da izdrmusa NE
ko što sam znao da će da izdrmusa NE
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 22 ... 40, 41, 42
dok god je Peyton aktivan,tesko je odgovoriti na to pitanjepenban ::Filipe, za koga ti ono bese navijas? Koltse ili Denver?
Peyton Manning ::dok god je Peyton aktivan,tesko je odgovoriti na to pitanjepenban ::Filipe, za koga ti ono bese navijas? Koltse ili Denver?
penban ::Samo za mog brata jedan hit i citat iz pesme u kome ce se mozda prepoznati
You won a ring, broke some records so we'll hang up your number
I guess all Colts become Broncos
Now you're just some QB that I used to know
igor96 ::Pobeda Denvera je sasvim zaslužena, Manning je u ovom trenutku bolji qb od brady-a, i to mnogo bolji (iako kada bi se gledala cela karijera brady vodi). Brady je odigrao blago rečeno očajno, i on je glavni i jedini krivac za poraz. a manji deo krivice bi trebao da preuzme bili jer je ceo meč igrao sa 2lb i 3 cb (nikl).
A sto se tice Shermana, trenutno najbolji cb u ligi bez premca, znam da je revis glavni (mada moram priznati da ga nisam gledao u najboljim danima, ali znam da je previse dobar) ali u ovom trenutku mu niko nije ravan.
On je veoma iteligentan igrac, van terena nema probleme, a tu svoju pamet koristi u studiranju i nerviranju protivnika, sto je veoma inteligentno, jer ako ga on dobije na mentalnom planu dobice ga i na terenu. Sinoc je uradio posao kako treba, a nzm sta mu znaci ono ludilo, mozda mu je vise dojadilo na to da li je najbolji ili ne i sto toliko kenja na mecu. ima i on dusu
Peyton Manning ::"I apologize for attacking an individual & taking the attention away from the fantastic game by my teammates." - R. Sherman
Idi na stranu : 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu