Samo 6 razlike,a imali su mnogo sansi da to bude veca prednost.Bice cupavo sad.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Robert De Niro ::Upravo. Tako mi liči da će opet rudare nešto usrati žestoko, neka frljoka i da će pobediti.Ljuba90 ::Ptice bas ne zele da pobede.
izgleda da onaj fumble na 4th down moze odluciti.SymphonyX ::Samo 6 razlike,a imali su mnogo sansi da to bude veca prednost.Bice cupavo sad.
Running into the kicker:FdS ::Чизхед ::Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.TutaQB ::Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?
ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Ama čoveče rafing punter. Idi nauči pravila pa se onda pravi pametan.
Чизхед ::Running into the kicker:FdS ::Чизхед ::Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.TutaQB ::Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?
ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.
Robert De Niro ::šta sada raditi na 4th?
Zona do trona ::Robert De Niro ::šta sada raditi na 4th?
Jebenija situacija od ove ne postoji za trenera.
Ja mislim da SF ipak ide na 4 th down.
Onda je ovo jedno od onih do kraja nedefinisanih pravila... Negde je ovako negde onako pise, vise I ne znam ako kaze Majk vrv je on izmislio sport, a ako su takodje pogresile sudije opet dobro. Ja se izvinjavam svakako jer sam ocigledno pogresio, valjda... Nista lose nisam mislio.FdS ::Чизхед ::Running into the kicker:FdS ::Чизхед ::Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.TutaQB ::Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.
Jedno deset ljudi u dva studija, uključujući Majka Pereiru kažu rafing i to zato što je zakačio stajnu nogu. Kad zakači stajnu nogu onda je rafing u svakom slučaju.
A tvoja mržnja prema SF je postala vrlo smarajuća i krajnje iritantna.
Poslednji izmenio Mirkony dana Pon 20 Jan 2014, 22:23, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu