NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 37 od 42]

901Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:38

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Samo 6 razlike,a imali su mnogo sansi da to bude veca prednost.Bice cupavo sad.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

902Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:39

Ljuba90

Ljuba90
NFL Star
NFL Star

Robert De Niro ::
Ljuba90 ::Ptice bas ne zele da pobede.
Upravo. Tako mi liči da će opet rudare nešto usrati žestoko, neka frljoka i da će pobediti.

Nadamo se da nece.

903Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:39

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Opet mora odbrana da nas vadi. Jebem ti.

904Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:39

Sirko

Sirko
VIP
VIP

SymphonyX ::Samo 6 razlike,a imali su mnogo sansi da to bude veca prednost.Bice cupavo sad.
izgleda da onaj fumble na 4th down moze odluciti.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

905Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:40

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Po meni utakmica godine je ovo.

906Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:40

Чизхед

NFL Player
NFL Player

FdS ::
Чизхед ::
TutaQB ::
Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?

ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.

Ama čoveče rafing punter. Idi nauči pravila pa se onda pravi pametan.
Running into the kicker:
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.

907Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:41

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Evo sanse za odbranu Seahawksa da me demantuje i ubedi da je legendarna.

3 minuta do kraja, igraju kuci i imaju plus 6.

Ne smeju primiti TD jer sumnjam da bi u tom slucaju napad Seahawksa imao vremena za odgovor.

908Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:42

Sirko

Sirko
VIP
VIP

šta sada raditi na 4th?

909Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:42

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Bobinator dobro igra, to mi se svidja.

910Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:42

Zver

Zver
VIP
VIP

ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.

Running into the kicker:
On a kicking play where the defense fails to touch ("block") the kicked ball, the defense runs into the kicker/punter. If such an act occurs but is not intentional, this foul is assessed. If intentional, the personal foul of roughing the kicker is assessed instead.

Jedno deset ljudi u dva studija, uključujući Majka Pereiru kažu rafing i to zato što je zakačio stajnu nogu. Kad zakači stajnu nogu onda je rafing u svakom slučaju.

A tvoja mržnja prema SF je postala vrlo smarajuća i krajnje iritantna.

...Sa Vajominškog Univerziteta

911Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:43

Sirko

Sirko
VIP
VIP

dobice ovo SF, na to mi sve vodi...

912Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:44

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Neka Roberte.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

913Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:45

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Robert De Niro ::šta sada raditi na 4th?

Jebenija situacija od ove ne postoji za trenera.

Ja mislim da SF ipak ide na 4 th down.

914Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:46

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Gore je vazda tu kad treba.

George Orwell

915Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:46

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Zona do trona ::
Robert De Niro ::šta sada raditi na 4th?

Jebenija situacija od ove ne postoji za trenera.

Ja mislim da SF ipak ide na 4 th down.

Ma morali su ici. Da je Sijetl dobio loptu Linc bi prvim daunom resio

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

916Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:49

Sirko

Sirko
VIP
VIP

to breeeeeeeee int!!!

917Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:50

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Idiotu Kerol,pusti TD,idiote,iscurice vreme.

918Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

Remblender

Remblender
Rookie
Rookie

JJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAA

919Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

Ljuba90

Ljuba90
NFL Star
NFL Star

Kakav int za kraj  Svaka cast 

920Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Running into the kicker:

Jedno deset ljudi u dva studija, uključujući Majka Pereiru kažu rafing i to zato što je zakačio stajnu nogu. Kad zakači stajnu nogu onda je rafing u svakom slučaju.

A tvoja mržnja prema SF je postala vrlo smarajuća i krajnje iritantna.
Onda je ovo jedno od onih do kraja nedefinisanih pravila... Negde je ovako negde onako pise, vise I ne znam ako kaze Majk vrv je on izmislio sport, a ako su takodje pogresile sudije opet dobro. Ja se izvinjavam svakako jer sam ocigledno pogresio, valjda... Nista lose nisam mislio.
A ovo drugo sto si napisao........., MA CAO I VI I SF...OFF SEASON!

921Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Fala Bogu, pa RDN nije bio u pravu. Very Happy

922Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Znaci mislim se u sebi svo vreme da uopste nisu bacali na stranu Shermana i Kap u tom trenutku baca i INT hahaha kakav mec

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

923Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:51

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Sherman je car.

George Orwell

924Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:52

Zver

Zver
VIP
VIP

To je to. Odlična utakmica i nakon svega ipak zaslužena pobeda Sijetla.

...Sa Vajominškog Univerziteta

925Conference Championships - Page 37 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:52

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

E Kaepernik je stvarno bolid, još je i 2 timeouta imao u rezervi.  :---: 

Poslednji izmenio Mirkony dana Pon 20 Jan 2014, 22:23, izmenjeno ukupno 1 puta

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 37 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu