FG Denver. Mora se stabilizovati zadnja linija Rodoljuba.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bas tako..Ljuba90 ::Kako igramo ovo i nije los rezultat.
Poslednji izmenio Ol' Dirty Bastard dana Ned 19 Jan 2014, 22:27, izmenjeno ukupno 1 puta
vamosOl' Dirty Bastard ::Stigo cookie!!!
Peyton Manning ::vamosOl' Dirty Bastard ::Stigo cookie!!!
vidim i jaOl' Dirty Bastard ::Peyton Manning ::vamosOl' Dirty Bastard ::Stigo cookie!!!
Nista ipak, pisalo cookie set medjutim nista. Al mozda se radi na popravci
nemamo arenuЧизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super
Probaj Novi Zeland.zokiruma ::meni uopste ne rade proksiji
nece da mi ucita onu aplikaciju, mozda argentina vise nema free ?
sakan je tu, areni, kao ''najprofesionalniji'' sto se tice af tipa edin i kole za kosarku sto su... e jedino sto on nije kao oni ne zna da prenosi, pravi greske, iritantan glas ima i pored toga je kao zombi ali iz crtaca sa onim njegovim emisijama i onda se covek zapita zasto ne dovedu neku devojku da prenosi umesto njega bar bi gledao one emisije, a za ovoga drugoga sam i ja primetioЧизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super
+1 !!!Steelers ::sakan je tu, areni, kao ''najprofesionalniji'' sto se tice af tipa edin i kole za kosarku sto su... e jedino sto on nije kao oni :Dne zna da prenosi, pravi greske, iritantan glas ima i pored toga je kao zombi ali iz crtaca sa onim njegovim emisijama i onda se covek zapita zasto ne dovedu neku devojku da prenosi umesto njega bar bi gledao one emisije, a za ovoga drugoga sam i ja primetioЧизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super
Чизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super
Znam ja sve radio sam na areni 2-3 godine....dr.dule ::sakan je lik koji je silom uprave postavljen da prenosi nfl. inace covek je ljubitelj ragbija i mrzi am.fudbal
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu