NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 20 od 42]

476Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:23

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

FG Denver. Mora se stabilizovati zadnja linija Rodoljuba.

477Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:23

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ljuba90 ::Kako igramo ovo i nije los rezultat.
bas tako..
kao sto rekoh,mozete samo bolje,tako da...10 je nista

http://nfl.com/

478Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:24

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

nisam video nas TD i njihov FG AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sada cu drzati neki rezervni stream da se nadje ako i prodari gamepass

479Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:25

penban

penban
Moderator
Moderator

Plasim se da odbrana ne moze bolje. Napad ce naci svoju igru.

Ono trcanje Morena je prelomni trenutak, pored svih Pejtonovih balona... Ono nije smelo da se dopusti

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

480Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:26

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Stigo cookie!!!

Ipak nista

Poslednji izmenio Ol' Dirty Bastard dana Ned 19 Jan 2014, 22:27, izmenjeno ukupno 1 puta

481Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

uglavnom bitno je dati poene odmah posle HT...ako tu bude neki 3 and out i slicno,Patsi stizu lagano

482Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:27

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ol' Dirty Bastard ::Stigo cookie!!!
vamos  Cool 

483Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:28

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Peyton Manning ::
vamos  Cool 

Nista ipak, pisalo cookie set medjutim nista. Al mozda se radi na popravci Very Happy

484Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:28

penban

penban
Moderator
Moderator

kako lose igramo ovo je odlican rezultat
samo da odbrana krene malo jace

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

485Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:28

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ol' Dirty Bastard ::
Peyton Manning ::
vamos  Cool 

Nista ipak, pisalo cookie set medjutim nista. Al mozda se radi na popravci Very Happy
vidim i ja Very Happy

486Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:30

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super Smile

487Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:30

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Чизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super Smile
nemamo arenu

488Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:30

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

meni uopste ne rade proksiji

nece da mi ucita onu aplikaciju, mozda argentina vise nema free ?

489Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:32

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

zokiruma ::meni uopste ne rade proksiji

nece da mi ucita onu aplikaciju, mozda argentina vise nema free ?
Probaj Novi Zeland.

490Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:32

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

sada vidim da je i Taliban otpao. ovo je vec surovo sta se desavalo ove sezone sa NE a gde je dosao.
previse da bi se pobedio Denver kao domacin. mada rezultat jos aktivan ali tu nema leba.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 20 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

491Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:33

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Чизхед ::Pa gledajte na areni 1 aman... Jeste da je iritantni Sakan I Igor Tadic koju uvek navija za nekoga, nikad nije profesionalan ali ipak je slika super Smile
sakan je tu, areni, kao ''najprofesionalniji'' sto se tice af tipa edin i kole za kosarku sto su... e jedino sto on nije kao oni Very Happy ne zna da prenosi, pravi greske, iritantan glas ima i pored toga je kao zombi ali iz crtaca sa onim njegovim emisijama i onda se covek zapita zasto ne dovedu neku devojku da prenosi umesto njega bar bi gledao one emisije, a za ovoga drugoga sam i ja primetio Very Happy

Conference Championships - Page 20 Potpis

492Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:34

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

sakan je lik koji je silom uprave postavljen da prenosi nfl. inace covek je ljubitelj ragbija i mrzi am.fudbal

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 20 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

493Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:34

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Steelers ::
sakan je tu, areni, kao ''najprofesionalniji'' sto se tice af tipa edin i kole za kosarku sto su... e jedino sto on nije kao oni :Dne zna da prenosi, pravi greske, iritantan glas ima i pored toga je kao zombi ali iz crtaca sa onim njegovim emisijama i onda se covek zapita zasto ne dovedu neku devojku da prenosi umesto njega bar bi gledao one emisije, a za ovoga drugoga sam i ja primetio Very Happy
+1 !!!

494Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:35

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

95% Srbije nema tu Arenu da se ne lazemo, oni koji je u Srbiji imaju ti su privilegovani.

Ja ovde gledam(spanski komentatori) i nadam se ne zadugo:http://triibuna2.blogspot.com/#www.rojadirecta.me

495Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:35

Чизхед

NFL Player
NFL Player

dr.dule ::sakan je lik koji je silom uprave postavljen da prenosi nfl. inace covek je ljubitelj ragbija i mrzi am.fudbal
Znam ja sve radio sam na areni 2-3 godine....

496Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:36

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

Nije loša slika na:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=239920&part=sports Sad 

497Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:36

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ne znam sta se sad desava, pise cookie set al kad udjem ne radi  Mad 

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

498Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:36

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

radi!!!

499Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:37

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

malo je +10 protiv NE, to brejdi i ekipa stizu laganacija, mi imamo prvi drajv pa mozda i uradimo nesto vise

500Conference Championships - Page 20 Empty Re: Conference Championships Ned 19 Jan 2014, 22:38

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

samo da potraje gamepass

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 20 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu