NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 39 od 42]

951Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:04

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Robert De Niro ::Seattle and its No. 1-ranked D go to Super Bowl. First time No. 1 D has played No. 1 O in SB since 1990, when Giants beat Bills.

Tada je Parsels predvodio Giantse koji su imali najbolju odbranu. Zakljucak,Seahawksi pobedjuju. Very Happy 

Samo se nadam da se nece znojiti do poslednje sekunde i promasaja kickera Broncosa. Very Happy 

952Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:06

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.

Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.

Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.

Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.

Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.
Ma jok brate onaj ko ne voli ili ne daj Boze mrzi druge ekipe, hmmm ma taj je dete-nebitno koliko godina ima. Moras sve voleti. Gresis zona brate silno gresis  Laughing 

953Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:09

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Za one koji nisu videli Very Happy

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

954Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:09

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Чизхед ::
Zona do trona ::I da,posto i ovako idem na posao bez spavanja,samo jos jedan komentar.

Za 5 min ce po USA poceeti mnogi opet sa lavinom kenjanja protiv Shermana i njegove gestikulacije.

Ja obozavam takovg igraca. Najbolji corner lige i kada te nadjaca,zeli to da ti nabije u glavu da ceo offseason mislis o tome. Tako se prave legendarna rivalstva,tako se protivnik tera na jos veci rad, na teznju ka perfekciji.

Ja sam odrastao na NBA sa kraja 80-ih i to je bilo nesto najbolje. Legendarni igraci,trash talk,ali su letele i pesnice kada je trebalo.

Jebes ti ovu dansnjicu kada vidim Duranta na konferenciji, na ledjima mu ranac,kao skolarac osnovac. I onda jos kaze da najvise voli svoju mamu i da je super drugar sa najvecim rivalima u drugim ekipama.
Ma jok brate onaj ko ne voli ili ne daj Boze mrzi druge ekipe, hmmm ma taj je dete-nebitno koliko godina ima. Moras sve voleti. Gresis zona brate silno gresis  Laughing 

Sta ti je brate Very Happy

955Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:10

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Ol' Dirty Bastard ::

Za one koji nisu videli Very Happy

Hvala brate! Ako mu je isporucio.

956Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:11

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Cizhed,ja ne podnosim samo SF od svih timova u ligi. Seattle nam jeste rival u diviziji i naravno da navijam uvek protiv njih ako to nalazu interesi Zone. U ovom slucaju,bas bih voleo da osvoje i da titula u profesionalnom sportu konacno opet stigne na severozapad USA. Da se makar malo u tom regionu zaboravi na

957Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:12

Чизхед

NFL Player
NFL Player

TutaQB ::
Чизхед ::

Sta ti je brate Very Happy
Sad kad sam cuo jos jednom ovaj odg Shermana na kraju vise nista
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

958Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:14

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Sam Bowie pa Greg Oden,MJ23 i pomenuti KD ostadose iza.Za mene kao navijaca Portlanda,divne stvari.

Btw,Seahawksi i Blazersi imaju istog vlasnika,Paul Allena.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

959Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:18

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Zona do trona ::Cizhed,ja ne podnosim samo SF od svih timova u ligi. Seattle nam jeste rival u diviziji i naravno da navijam uvek protiv njih ako to nalazu interesi Zone. U ovom slucaju,bas bih voleo da osvoje i da titula u profesionalnom sportu konacno opet stigne na severozapad USA. Da se makar malo u tom regionu zaboravi na

O SF-u bih mogao do sutra od grada, preko ljudi, do fransize, QB (i ovaj i prethodni), provlacenja cele sezone ali nekako moju mrznju je najvise podstakla moram da priznam ova fenomenalna odbrana Smith, Bowman itd... a nisam mislio da ih mogu vise mrzeti od nekoliko prethodnih godina, medjutim  Surprised 

960Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 04:34

leonida

leonida
Standardan
Standardan

Čestitke Seahawks-ima, Shermanu posebno!  Very Happy 

961Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 08:08

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

gledao jutros poslednju cetvrtinu na gamepassu, cestitke za SEA, SF vise srece sledece sezone, super mec

962Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 08:14

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

bice dosadan SB Very Happy

ako neko moze da nadigra odbranu SEA onda je to definitivno DEN, ostaje nam da se nadamo da mozemo zaustaviti napad SEA koji igra totalno nerezonski, mislim na pass igru.

nije malo ako ti SF predje 308y, ne gledajuci ono trcanje kopernika SF je imao oko 60y trcanjem i skoro 200y passom, ovo vise odgovara nama, jer ako je SF uspeo da predje skoro 200y koliko ce tek pejton preci? takodje i 0/3 u red zoni za SEA bas nije na nivou, ipak pobednik je onaj koji da vise poena a mislim da ce to biti Denver

963Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 08:29

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

čestitike ekipama SEA i DEN

STANE VAS SVE PRATI

964Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 08:33

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

takođe

prođe i ova sezona

965Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 08:37

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

dobra sezona, nekoliko lepih iznenadjenja, SB vise manje ocekivan ali bilo je gusto vise za SEA nego za DEN, meni je smesno koliko ih boli onaj poraz od prosle sezone protiv Baltimore u PO

966Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:12

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

odgledacu preko GP drugo poluvreme,prvo sam ispratio...
uglavnom kad sam se probudio i video ko je pobedio,srce bilo na mestu  Cool 
idealan SB  Cool 

http://nfl.com/

967Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:16

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

idealan da se prespava

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Conference Championships - Page 39 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

968Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:17

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Conference Championships - Page 39 1510409_10152002205656263_1400246689_n
 albino 
inace koliko mi je drago sto su ova dva tima u SB,isto mi je toliko drago i koja dva tima nisu

969Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:19

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Conference Championships - Page 39 400588_10152001529101263_218358521_n
Conference Championships - Page 39 1522102_683576711689088_1767671439_n

970Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:36

KPGS

KPGS
VIP
VIP

dr.dule ::idealan da se prespava
DEN - Kremenjace raspale su bile idealne da se prespavaju!
PP i BB mogu komotno obojica u penziju, utakmica doooooooooooooooooosaaaaaaaaaaaaaaadna ko i patriote i njihovi navijaci o zikinoj dinastiji!! Prodje 1 decenija, a novog trofeja ni na vidiku!  Laughing Laughing Laughing 
P.S. : "Da ne igrate kikiriki diviziju, ne biste svake godine ni u PO ulazili!"

971Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:40

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

i ja cu prespavat

STANE VAS SVE PRATI

972Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:45

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

nema razloga da se prespava duel najboljeg napada NFL-a i najbolje odbrane NFL-a, doduse jedino ako ne gledate NFL da bi uzivali u carima NewEngland , ipak su DEN i SEA bili 1. sedovi

ali svetu ne mozes ugoditi Very Happy

973Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:46

penban

penban
Moderator
Moderator

Taman

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

974Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 09:48

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

KPGS ::
DEN - Kremenjace raspale su bile idealne da se prespavaju!
PP i BB mogu komotno obojica u penziju, utakmica doooooooooooooooooosaaaaaaaaaaaaaaadna ko i patriote i njihovi navijaci o zikinoj dinastiji!!  Prodje 1 decenija, a novog trofeja ni na vidiku!  Laughing Laughing Laughing 
P.S. : "Da ne igrate kikiriki diviziju, ne biste svake godine ni u PO ulazili!"

proci ce i 2. decenije Very Happy , kakve su srece taman kada udju u SB sacekace ih NYG na penalu

jedva cekam SB, ima sanse da se dobije SEA

975Conference Championships - Page 39 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 11:04

kb8

kb8
Moderator
Moderator

penban ::

Taman

Nekako si kontam da sam najbliže tom scenariju...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 39 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu