NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+31
Steelers
Remblender
Mirkony
maminho
black & silver
igor96
TutaQB
Miki HOF
Freak
Sirko
Zver
kb8
nflfun
SymphonyX
Vlado997
penban
zokiruma
dr.dule
Niger iz huda
Peyton Manning
Zona do trona
Minitron
Raising Arizona
El Jefe runs San Diego
KPGS
Cenci D
Palermo
Danijel Lg
Ljuba90
Mos Def
Чизхед
35 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 14 od 40]

326Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 8:44

Sirko

Sirko
VIP
VIP

debilana, trebalo bi obrnuto

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

327Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 8:45

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

sad moram do ko zna kojeg doba da pratim tekmu sa Foxboroa

328Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 8:48

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

pa ne mogu patsi u drugi termin sem u prime time

STANE VAS SVE PRATI

329Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 8:53

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

jebiga dane, navijaš za veliki tim

330Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 8:54

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

šta da se radi

STANE VAS SVE PRATI

331Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 10:25

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

konacno stigao kuci, danas mi ostalo jos par sati sedenja na poslu i krece vikend, konacno na vidiku subota, poceo sam da kriziram kao dzanki

Denver

332Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:20

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

zokiruma ::
igrali su i :CIN:ove godine ako se ne varam 8-0 na svom terenu, poeslednje 5 utakmica su imali 30+ poena pa ih sahranio ubogi :SD:

Sijetl je bio neporazne 2 i po sezone kod kuce dok nije izgubio od Arizone.

333Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:24

penban

penban
Moderator
Moderator

Svaka serija ima svoj kraj

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

334Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:24

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa to ti kazem, ko zna kada mozes izgubiti Very Happy

nema u NFLu apsolutnog favorita, ne verujem da NO moze nesto da uradi ali nece se predati bez borbe

335Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:26

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Naravno, to je neosporivo.

336Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:28

penban

penban
Moderator
Moderator

Mislim da ce se tu najvise pitati odbrane. NO ima rovitu OL... morace dosta da se trci da ne bi dozvolili da pasraseri SEA ubiju Drua...

337Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:29

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

moram ici na neki sugavi kurs od 18:00-21:00 u nedelju, taman da propustim SFi CAR, ozda mi uleti deo drugog poluvremenu

338Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:31

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

mislim da ce kljuc biti i u inspiraciji drua, par dobrih pasova mogu da preokrenu utakmicu i nateraju SEA da juri rezultat umesto da ga cuva odbranom, ali SEA je makar po meni najbolji da ne kazem najjaci tim u NFC-u

339Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:33

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

penban ::Mislim da ce se tu najvise pitati odbrane. NO ima rovitu OL... morace dosta da se trci da ne bi dozvolili da pasraseri SEA ubiju Drua...
Ako je tako nema onda sta da trazi NO. Sijetl u zadnjoj utakmici 15 yardi iz trcanja dozvolio. I to Ramsima koji imaju dobru igru trcanjem. I popravio im se runstop. Ako budu forsirali pas, D-lajn je odlican. + LOB samo ceka te rovite ofanzivne linije da im olaksaju posao.

340Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:34

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

najcvršča ekipa svakako
mada kad vidim onaj meč protiv mog raspalog timakoji jedva pobjediše sve je moguće

STANE VAS SVE PRATI

341Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:35

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

mada kad čitam ovdje o kvaliteti Sijetla ne znam zašto ove druge ekipe uopšte igraju

STANE VAS SVE PRATI

342Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:36

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Nas problem je trenutno O-lajn. Koji je neverovatno nekonstantan. U utakmici protiv Arizone kao da ih nije bilo. Brda sekova. A u utakmici protiv St. Louis-a zaustavili Longa i Quinna kao da nisu nista.

343Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:36

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

dakle stvar trenutne inspiracije

STANE VAS SVE PRATI

344Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:38

penban

penban
Moderator
Moderator

TutaQB ::
penban ::Mislim da ce se tu najvise pitati odbrane. NO ima rovitu OL... morace dosta da se trci da ne bi dozvolili da pasraseri SEA ubiju Drua...
Ako je tako nema onda sta da trazi NO. Sijetl u zadnjoj utakmici 15 yardi iz trcanja dozvolio. I to Ramsima koji imaju dobru igru trcanjem. I popravio im se runstop. Ako budu forsirali pas, D-lajn je odlican. + LOB samo ceka te rovite ofanzivne linije da im olaksaju posao.

Upravo sam otkrio da su Remsi imali napad ove sezone Very Happy

NO ce pokusati da sprovede recept koji je sproveo protiv Filadelfije zbog problema sa OL.

345Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:39

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

lično mislim da je ključno pitanje kako će odigrati napad SEA

STANE VAS SVE PRATI

346Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:41

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Da. Napad nam je nekad uzasan, a nekad u najbolju ruku malo iznad proseka ove godine.

347Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:42

penban

penban
Moderator
Moderator

NO igra dosta dobru odbranu... bice interesantno videti sve to

348Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:46

penban

penban
Moderator
Moderator

Kako se utakmica sa Indijem blizi sve me vise hvata strah. Vise se plasim Laka nego sto bih se plasio Pejtona...

349Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:48

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

penban ::Kako se utakmica sa Indijem blizi sve me vise hvata strah. Vise se plasim Laka nego sto bih se plasio Pejtona...

Opravdano.

350Divisional Playoffs - Page 14 Empty Re: Divisional Playoffs Pet 10 Jan - 13:55

kb8

kb8
Moderator
Moderator

I bolje ti je Penjo...

I Dule je tog svjestan samo neće priznat...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 14 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu