debilana, trebalo bi obrnuto
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
zokiruma ::
igrali su i :CIN:ove godine ako se ne varam 8-0 na svom terenu, poeslednje 5 utakmica su imali 30+ poena pa ih sahranio ubogi :SD:
Ako je tako nema onda sta da trazi NO. Sijetl u zadnjoj utakmici 15 yardi iz trcanja dozvolio. I to Ramsima koji imaju dobru igru trcanjem. I popravio im se runstop. Ako budu forsirali pas, D-lajn je odlican. + LOB samo ceka te rovite ofanzivne linije da im olaksaju posao.penban ::Mislim da ce se tu najvise pitati odbrane. NO ima rovitu OL... morace dosta da se trci da ne bi dozvolili da pasraseri SEA ubiju Drua...
TutaQB ::Ako je tako nema onda sta da trazi NO. Sijetl u zadnjoj utakmici 15 yardi iz trcanja dozvolio. I to Ramsima koji imaju dobru igru trcanjem. I popravio im se runstop. Ako budu forsirali pas, D-lajn je odlican. + LOB samo ceka te rovite ofanzivne linije da im olaksaju posao.penban ::Mislim da ce se tu najvise pitati odbrane. NO ima rovitu OL... morace dosta da se trci da ne bi dozvolili da pasraseri SEA ubiju Drua...
penban ::Kako se utakmica sa Indijem blizi sve me vise hvata strah. Vise se plasim Laka nego sto bih se plasio Pejtona...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu