na usporenom snimku se jasno vidi da je udarila u pod.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pitaj Le Šona Mekoja kako je odigrao prošlo kolo.TutaQB ::
Sveci mogu da se nadaju da im se ovo ne desi
Vlado997 ::Odlučiće napad po meni. Obje odbrane su izuzetno dobre.
TutaQB ::na usporenom snimku se jasno vidi da je udarila u pod.
igor96 ::moji tipovi za vikend
49ers @ Carolina
kako je odbrana GB skoro uspela da ih zaustavi, ne vidim kako odbrana pantera to nebi ucinila.
Saints @ Seahawks
dobili su taj prokleti mec u gostima konacno, koliko sam primetio odbrana im je igrala dobro. Zadnjih par kola kada sam gledao hawkse delovali su mi bezidejno u napadu. Voleo bih da saintsi pobede, ali bice tesko zbog vremenskih uslova.
Colst @ Pats
New England je oslabljen ne igranjem dosta igraca, ali svi znamo kakvo je vreme u bostonu u januaru, a jos bolje znamo kako Brady igra po tom vremenu. Luck-a nikada nisam gledao po ladnoci, i zato blagu prednost dajem patriotama.
Chargers @ Denver
Iako Manning nije ljubitelj zime, mislim da nece imati tezih problema da se izbori sa San Diegom. Obema ekipama (denveru zbog manninga) smeta vreme, ali mislim da ce se denver snaci.
jel to imamo medvedića ili grešim?igor96 ::ne bih se slozio, a ako gledas usporeni snimak moras da imas cvrst dokaz da bi preokrenuo odluku. inace se usvaja vec donesena jer nema dovoljno dokaza
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu