NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+31
Steelers
Remblender
Mirkony
maminho
black & silver
igor96
TutaQB
Miki HOF
Freak
Sirko
Zver
kb8
nflfun
SymphonyX
Vlado997
penban
zokiruma
dr.dule
Niger iz huda
Peyton Manning
Zona do trona
Minitron
Raising Arizona
El Jefe runs San Diego
KPGS
Cenci D
Palermo
Danijel Lg
Ljuba90
Mos Def
Чизхед
35 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 40]

176Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:14

penban

penban
Moderator
Moderator

Palermo ::
dr.dule ::

ovo je tacno. samo ne vidim razlog osporavanje uspeha NE u poslednjih 15godina.
Ma, uvek je to tako, u ljudskoj prirodi je da osporava svaki uspeh. Zar nije u istom duhu i osporavanje DEN ove godine? Iako su još daleko od SB, a i ostaće u ovoj sezoni daleko.  Very Happy Poređenje sa NE je postalo nekakav parametar koliko si dobar tim. Ali, to ne znači da će večno tako biti. Pa, Steelersi su nekad bili pojam, a sad su prosečan NFL tim, koji je opet pre par godina igrao treće najgledanije finale SB. Nemam ništa protiv NE, ali kao neko ko nije njihov navijač volim kad izgube, jer su baš taj etalon za ostale. Ali, svejedno ih poštujem, jer možeš biti protiv velikih, ali ih moraš poštovati.

Druze ja ti tapsem, jer je apsolutno svaka na mestu
 Svaka cast Svaka cast Svaka cast Svaka cast 

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

177Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:14

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

El Jefe runs San Diego ::
dr.dule ::tesko da je NE obicna ekipa u najmanju ruku.

to je ono sto je najgore. Nije obicna ekipa, ali ne zbog trenera i igraca, vec zbog svestrane pomoci medija, zastupljenosti u istim, ugledu koji uziva fransiza, novcu koji donosi...a Belicek i pawn army? pa oni su tu slucajno

sada osporavas i Beliceka, Toma Brejdija i bilo kog iz njihove sredine. ocigledno da jedino ti ne mozes videti njihovu konstantnost iz godine u godinu i za tebe je to realno tim grupe gradjana.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Divisional Playoffs - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

178Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:14

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

zokiruma ::ma ne spominji BAL, treba i oni da se probude i dodju da polivaju offtopic, dovoljno je i ovako
 Very Happy 

http://www.sportswiser.net

179Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:14

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

pa i ne radi se ovde o Baltimoru nego o gospodi koja pomazu da NE dodje do tog famoznog rezultata svake godine, a ba zbog toga je Peyton prosle godine ostao uskracen za SB

180Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:15

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

ode ja da spavam, vidimo se u finalu AFC-a pa ko god bio Very Happy

181Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:16

penban

penban
Moderator
Moderator

El Jefe runs San Diego ::pa i ne radi se ovde o Baltimoru nego o gospodi koja pomazu da NE dodje do tog famoznog rezultata svake godine, a ba zbog toga je Peyton prosle godine ostao uskracen za SB

sefe napisi mi na sta mislis za taj mec. motam po glavi i ne mogu da se setim nekog takvog detalja.
mozes i na pm da ne spamujemo ovde

182Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:16

penban

penban
Moderator
Moderator

zokiruma ::ode ja da spavam, vidimo se u finalu AFC-a pa ko god bio Very Happy

Lako je tebi. Ti navijas za AFC West, a jedna ekipa iz njega mora biti tamo.

183Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:16

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

El Jefe runs San Diego ::
dr.dule ::tesko da je NE obicna ekipa u najmanju ruku.

to je ono sto je najgore. Nije obicna ekipa, ali ne zbog trenera i igraca, vec zbog svestrane pomoci medija, zastupljenosti u istim, ugledu koji uziva fransiza, novcu koji donosi...a Belicek i pawn army? pa oni su tu slucajno

sada osporavas i Beliceka, Toma Brejdija i bilo kog iz njihove sredine. ocigledno da jedino ti ne mozes videti njihovu konstantnost iz godine u godinu i za tebe je to realno tim grupe gradjana.

Nije grupa gradjana ni slucajno, ali nisu bolji od Peytona i Breesa ili McCarthyja i ARod-a, a dizete ih u visine. Pa nije bas tako kako vi predstavljate

184Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:17

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

penban ::

Ma, uvek je to tako, u ljudskoj prirodi je da osporava svaki uspeh. Zar nije u istom duhu i osporavanje DEN ove godine? Iako su još daleko od SB, a i ostaće u ovoj sezoni daleko.  Very Happy Poređenje sa NE je postalo nekakav parametar koliko si dobar tim. Ali, to ne znači da će večno tako biti. Pa, Steelersi su nekad bili pojam, a sad su prosečan NFL tim, koji je opet pre par godina igrao treće najgledanije finale SB. Nemam ništa protiv NE, ali kao neko ko nije njihov navijač volim kad izgube, jer su baš taj etalon za ostale. Ali, svejedno ih poštujem, jer možeš biti protiv velikih, ali ih moraš poštovati.

Hvala  Very Happy . Odoh ja da spavam, vikend me je urnisao, a danas je veliki praznik, koji važi za praznik mira, pa se nemojte žestiti oko stvari koje mogu biti predmet beskonačne rasprave bez pobednika. Neka vam je na radost ovaj praznik, verovali ili ne, a za one koji veruju

HRISTOS SE RODI!

http://www.sportswiser.net

185Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:18

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

El Jefe runs San Diego ::pa i ne radi se ovde o Baltimoru nego o gospodi koja pomazu da NE dodje do tog famoznog rezultata svake godine, a ba zbog toga je Peyton prosle godine ostao uskracen za SB

sefe napisi mi na sta mislis za taj mec. motam po glavi i ne mogu da se setim nekog takvog detalja.
mozes i na pm da ne spamujemo ovde

nebitno je pusti. Proslo je niko se toga nece setiti, ostaje samo cinjenica da je Bal osvojio SB. zestoko sranje

186Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:18

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

tesko je navijati za tim sa takvim mentalitetom gubitnka kao sto je SD.
nije kriv Bil sto je onaj vas som kada ste bili najaci tim u ligi izgubio loptu posle presecene Brejdija.

nije ni kriv Brejdi sto ste iz 4 ulaza u crvenu zonu 4 puta sutirali FG.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Divisional Playoffs - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

187Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:18

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

a ne ne ne , navijam za AFC West ali volim DEN

u nedelju je bitan samo DEN

188Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:18

penban

penban
Moderator
Moderator

Hvala  Very Happy . Odoh ja da spavam, vikend me je urnisao, a danas je veliki praznik, koji važi za praznik mira, pa se nemojte žestiti oko stvari koje mogu biti predmet beskonačne rasprave bez pobednika. Neka vam je na radost ovaj praznik, verovali ili ne, a za one koji veruju

HRISTOS SE RODI!

VAISTINU SE RODI i laku noc Smile

189Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:20

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

VAISTINU SE RODI

190Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:20

penban

penban
Moderator
Moderator

zokiruma ::

a ne ne ne , navijam za AFC West ali volim DEN

u nedelju je bitan samo DEN

Svakako tebi je win-win situacija. Imas za koga da navijas.
Meni ako NE ispadne gledam dalje turisticki...

191Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:21

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

dr.dule ::tesko je navijati za tim sa takvim mentalitetom gubitnka kao sto je SD.
nije kriv Bil sto je onaj vas som kada ste bili najaci tim u ligi izgubio loptu posle presecene Brejdija.

nije ni kriv Brejdi sto ste iz 4 ulaza u crvenu zonu 4 puta sutirali FG.

San Diego bar ima svoju filozofiju i bez halabuke i bez eksponiranja ulazi u krugove sa bolje organizovanim fransizama, timovima i tu i tamo bude i favorit. Pa mi smo izmislili Air Coryel napad, imamo kakvu takvu tradiciju. Mogao sam i da navijam za SF pa da pisam po NE kako mi volja

192Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 00:57

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

10 strana za 2 sata, ako ste vi normalni...

photo AZcardsscript.gif

193Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 01:03

El Jefe runs San Diego

El Jefe runs San Diego
VIP
VIP

Pa mora malo da padne defekacija po novoj engleskoj Very Happy

194Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 01:05

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Pridruzujem se
Inace na kombajnu 1.5 dadoh svoju hrabru SB prognozu

Denver Carolina 

photo AZcardsscript.gif

195Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 01:14

penban

penban
Moderator
Moderator

Miksa hoce da ga Kabe i ja zajedno bijemo Very Happy

196Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 03:11

Minitron

Minitron
Standardan
Standardan

Coltsima je najbolje da idu postepeno, polako, eto ove godine su se popeli stepenik više nego lani, ne bi bilo dobro da se dignu u visine odmah, ja im želim da ispadnu zato što brinem za njih. Razz

197Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 04:31

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Delegati,da li smo zaboravili?

Sta se desi kada neki tim igra u 1. kolu lige protiv Eaglesa?

Edit

Doktore,podgrej cevape iz so i bibera, da ne budemo gladni za dorucak.

198Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 08:31

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

ovo za Philadelphia je stvarno spoki, slogirao sam se kada sam video da :SD: ispunjava taj uslov ove godine

199Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 08:44

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ma no sikiriki...

Ove godine će kleknut u SB...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

200Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Uto 07 Jan 2014, 08:47

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Ma no sikiriki...

Ove godine će kleknut u SB...
i ja mislim,zajeban je Sjetl Very Happy

http://nfl.com/

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma: