NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+31
Steelers
Remblender
Mirkony
maminho
black & silver
igor96
TutaQB
Miki HOF
Freak
Sirko
Zver
kb8
nflfun
SymphonyX
Vlado997
penban
zokiruma
dr.dule
Niger iz huda
Peyton Manning
Zona do trona
Minitron
Raising Arizona
El Jefe runs San Diego
KPGS
Cenci D
Palermo
Danijel Lg
Ljuba90
Mos Def
Чизхед
35 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 27 od 40]

651Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:31

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

penban ::
evo ja gledam sada na tv-u
sve ok

meni se na kablovskoj zamrznula slika Sad

Divisional Playoffs - Page 27 Potpis

652Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:32

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Sudija faktor opet Very Happy

653Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:33

penban

penban
Moderator
Moderator

Kakve su bitange ove iz Sijetla
Nisam siguran da nije bio fub, ali ne mozes da se tako ponasas, ima ko da trazi celendz

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

654Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:34

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Nije fambl, nego nesporstko ponašanje. Mogu i ja teklovati nekoga i dva sata se valjati po zemlji dok mu ne otmem loptu.

655Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:34

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

penban ::Kakve su bitange ove iz Sijetla
Nisam siguran da nije bio fub, ali ne mozes da se tako ponasas, ima ko da trazi celendz
+1

Mada obicno to ne rade.

Vlado ti si bas subjektivan?

656Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:36

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Nisam subjektivan, pogledaj bolje situaciju od početka.

657Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:36

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

oooooo kako lose igra napad NO i kako dobro igra odbrana SEA

tuga

658Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:37

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Vlado997 ::Nisam subjektivan, pogledaj bolje situaciju od početka.
Niko ga nije pipnuo kad mu je koleno bilo dole. Fambl je bio. A bio je i unsportsmanlike. Nema sta Wagner da se unosi sudijama u lice.

659Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:38

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Ovo je gotovo. Samo jedan čovjek na forumu zna za koga ću navijati u daljem toku plejofa.

660Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:38

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Saintsi ne bi prosli ni 4 za inc,sve da imaju 100 puta takvu situaciju.

Seahawksi treba sada da postignu TD i da izvedu startere.

661Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:39

Remblender

Remblender
Rookie
Rookie

Vlado997 ::Ovo je gotovo. Samo jedan čovjek na forumu zna za koga ću navijati u daljem toku plejofa.
Na vijaj za sokolove... pa kad uzmu prsten bar ste ispali od prvaka....  Cool 

662Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:40

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Eto sad i ono kada sam rekao da nam je napad cesto mizeran, u najboljim slucajevima iznad proseka.

663Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:40

penban

penban
Moderator
Moderator

Meni je u celoj vecerasnjoj prici zao odbrane NO koja igra odlicno, malo losije od odbrane SEA i to je razlika.

664Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:40

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

dobro, ruku na srce najmanje smo ocekivali neizvesnosti u ovom prvom mecu, ostala 3 ce biti dosta bolja

jos malo da izlazi IND i NE

ipak je onaj prvi mec prosli vikend bio i ostace tesko ponovljiv

665Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:42

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Sa ovakvim napadom nema sta da Sea trazi u nastavku PO. A da Bris ne moze protiv ove odbrane to sam znao. Stvarno dugo nisam video nesto ovako impresivno kao sto je odbrana Sea.

Poslednji izmenio Чизхед dana Ned 12 Jan - 0:42, izmenjeno ukupno 1 puta

666Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:42

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Najvise me zanima Denver SD. To smatram Game of the week.

667Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:43

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Remblender ::
Vlado997 ::Ovo je gotovo. Samo jedan čovjek na forumu zna za koga ću navijati u daljem toku plejofa.
Na vijaj za sokolove... pa kad uzmu prsten bar ste ispali od prvaka....  Cool 
Nisu oni. Samo taj čovjek može da pogodi.

668Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:44

penban

penban
Moderator
Moderator

Navijao si za SB NO vs NEP, ali mislim da navijas za SF

669Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:44

penban

penban
Moderator
Moderator

op op
evo NO u RZ

670Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:44

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Ne znam zasto mislite da ce Den- Sd biti zanimljiva. Polupace ih Pajser, ja I dalje mislim da SD nema kvalitet za PO.

671Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:45

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Ne odbacuj jos ovu tekmu. Mora da se ubaci bar jos jedan TD od sijetla da bi to bio kraj. Mozda isus pretvori vodu u vino Wink

672Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:45

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Ovo je trebalo da se desi prije 30 minuta igre.

673Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:47

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa moze dru da baci par dobrih paseva, odbrana moze uvek popustiti, nije ovo nedostizan rezultat, izdrzavala je dosta dobro odbrana NO

674Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:47

Zver

Zver
VIP
VIP

Biće 17-16 za NO Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

675Divisional Playoffs - Page 27 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan - 0:47

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Prvi put veceras,oseca se nedostatak igranja KJ Wrighta.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 27 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu