uostalom, kada jednom nacnu tu odbranu SEA gotovo je
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
El Jefe runs San Diego ::ne bih rekao da su NO autsajderi ali ajde. Takva je kota bila i na SD
Gdje si Zoki, nema te dugo? Baci ti nama prognoze i za ovaj vikend.zokiruma ::evo vec cetvrtak, sutra se vracam ''kuci'' pa prolazi i petak i eto ti brzo subote, bice super
ja sam prosli vikend omasio sve 4
navijao sam za KC, PHI, GB i SD, ali vise sam verovao da ce dobiti CIN tako da sam omasio sve
Vlado997 ::Gdje si Zoki, nema te dugo? Baci ti nama prognoze i za ovaj vikend.zokiruma ::evo vec cetvrtak, sutra se vracam ''kuci'' pa prolazi i petak i eto ti brzo subote, bice super
ja sam prosli vikend omasio sve 4
navijao sam za KC, PHI, GB i SD, ali vise sam verovao da ce dobiti CIN tako da sam omasio sve
Ne bi me iznenadilo da prođete i sa lošijim učinkom Pejtona. Ja se držim da vam znaju igru pasom, pa će po meni trčanje mnogo toga odlučiti.zokiruma ::volim ove aeodrome gde imas one fotelje za spavanje i mozes da gledas avione, prelepo
DEN ima najmanju kvotu za pobednu, znaci da su najveci favorit za prolazak dalje
Ovih 3.70 izgleda mnogo primamljivije kad je Indi u pitanju,gledano cisto oz kladionicarskog ugla.Mnogo je veci favorit Sea nego NE,bar se meni tako cini.kb8 ::Kod nas je vako:
Den - SD 1.25 - 4.20
Car - SF 2.00 - 1.90
Sea - NO 1.30 - 3.70
NE - Ind 1.30 - 3.70
Peyton Manning ::"It's not cocky. It's confidence."
TutaQB ::Fambl koji je bio celindzovan, cist nas posed. Ako mene pitas greska sudija, a i niste nas bas nesto pocistili. Vise smo sami sebe dobili.
FdS ::Ako su nekog ove godine sudije osakatile, to je Arizona.
TutaQB ::Kako god, drago mi je da to smatras tako velikim uspehom sto ste nas pobedili. Mada, do kambeka je moglo da dodje da vam sudije opet nisu pomogle. Odbila se lopta od Baldwinove podlaktice.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu