ja odigrao winner na Villu...penban ::Sastavio sam tiket od 15 parova, sve sitne kvote i za sada sve ide kako treba osim Liverpula.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ja odigrao winner na Villu...penban ::Sastavio sam tiket od 15 parova, sve sitne kvote i za sada sve ide kako treba osim Liverpula.
Peyton Manning ::ja odigrao winner na Villu...penban ::Sastavio sam tiket od 15 parova, sve sitne kvote i za sada sve ide kako treba osim Liverpula.
Liverpool je jedan od najvecih ispala u kladionicarskom pogledu,tako da sve je moguce...penban ::Peyton Manning ::ja odigrao winner na Villu...penban ::Sastavio sam tiket od 15 parova, sve sitne kvote i za sada sve ide kako treba osim Liverpula.
Ja se sve nadam da moraju da krenu... Ipak je to Liverpul, jos igraju kuci.
Peyton Manning ::ima bas puno dobrih kvota...sastavio sam jedan,oko 66 kvota...
mislim da dolazi ovog puta..robert de niro ::Pogodih Milan 4+, Ajax 4+, Parma daje 2, Fejenord 2+prvo i čekam CHI-GB over 43.5 za 4000 na 100 kinti. Može li to doći s obzirom da u poslednje vreme taj derbi stalno under?
2 na NYG moze,al ova dva teskoMegatron ::Šta mislite dvojka na Džajantse i kečevi na Rejvense i Berse?
nema nas koliko mislis da ima, svega 4 aktivnih, čini mi seMegatron ::Navijački na Baltimor.
A koliko ima navijača Pekersa na forumu, ne smem da priznam da večeras navijam za Čikago.
Poslednji izmenio robert de niro dana Ned 16 Dec 2012, 22:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu