HOCE LI SE GLEDAT NEGDE LJUDI DOBRI?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
DANIJEL BL ::Ma nisu još ništa rekli...imaš li kakva nova saznanja "iapod tezge"
qbjeca ::Nova Sport,Sport 1 Sport 2...valjda ce neko prenositi...a tu je uvijek i internet.
Young ::dule obezbedi nam espn america europe
ko ce ti znati. izvor mi kaze da su klasicni preprodavci prava a opet jedan drugi da ce biti u pay ponudi. znam da je doticna Arena Tv napravila cirkus kada je uzela bundes ligu od premiere pa im posle preprodala prava. samo ipak nfl kod nas nije kao bundes liga u nemackoj.jax ::Hoce li to biti kao neki pay tv paket poput HBO-a ili ? Ako budu imali prenos NFLa uzeo bih je tih 6 mjeseci koliko traje liga.
I ja se nadam tome,..............jax ::Hoce li to biti kao neki pay tv paket poput HBO-a ili ? Ako budu imali prenos NFLa uzeo bih je tih 6 mjeseci koliko traje liga.
i ja imam satelitsku ali fox sports mi ne radi. moze pomoc.dr.dule ::ja imam satelitsku ali i tu je trenutana situacija dosta maglovita bar sto se tice free gledanja. trenutno je otvoren fox sports i on je vec najavio dve utakmce u predsezoni kao i jednu nedeljno u sezoni.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu