JEbemti Staforda MEgatrona i jebeni Detroit kad meni trebaju pare!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Cenci ::JEbemti Staforda MEgatrona i jebeni Detroit kad meni trebaju pare!
Mean_Machine ::Cenci ::JEbemti Staforda MEgatrona i jebeni Detroit kad meni trebaju pare!
I treba ih jebati, izgubili su od ekipe koja je imala ukupno 0 poena zadnja dva kola. Sva sreća pa nisam igrapo klandzu ove nedelje iako sam planirao da stavim neke pare na singlać na Detroit, ali zato me je Staford žešće sjebao u fenteziju.
u mozzartu kapiram da ce staviti 50.5...uvek preterujuFreak ::Negde sam procitao da mecevi pred kraj sezone koji nemaju nikakve PO implikacije obavezno dolaze over jer DEF skinu nogu sa gasa zbog mogucih povreda...
Sad nesto gledam week 16 i ove tekme nemaju veze ni sa cim:
Carolina - Oakland
Miami - Buffalo
Tampa Bay - St. Louis
NY Jets - San Diego
Valjalo bi probati over ukoliko ne šiknu granicu u nebo...
upravo tako,previse je iznenadjenja...robert de niro ::Ok su prognoze, ali mnogo je to parova. Smanji, a povećaj uplatu. Nepredvidivo je. Ja ne stavljam vise od 4 nfla, a često samo 3.
što na CIN? Meni to kečina.Peyton Manning ::igrao sam na NO,Cin i jos par tekmi koji su izvesnije...
ma na 100din,pa da rizikujem...Pitt nije ono sto je bio...robert de niro ::što na CIN? Meni to kečina.Peyton Manning ::igrao sam na NO,Cin i jos par tekmi koji su izvesnije...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu