Sad si bas opet racunam...
Da bi bio over Raidersi moraju imat barem 20 punata... Hmmm... Je'ote, ipak nisam pametan sta napravit...
Da bi bio over Raidersi moraju imat barem 20 punata... Hmmm... Je'ote, ipak nisam pametan sta napravit...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::lomio sam se da odigram over,al nisam...
da,strasno...i mene su sjebali...odigrao sam 1&4+...kb8 ::Peyton Manning ::lomio sam se da odigram over,al nisam...
Nisam niti ja al dzabe kad me kreteni iz VFB sjebali big time... Kod kuce izgube od Moldea
sinoc padnem live LaC-Phi...stavio da ce biti over 50 poena u 4.,a bilo 48...promasili milion trojki,cak i u poslednjoj sec...Raising Arizona ::Maric obrce pare
jel si mislio na Stl ili na SF?Raising Arizona ::CIN DAL > [45.5]
JAX NYJ H2 (+2)
MIN CHI H2 (+2)
SF STL < [39.5]
GB DET < [51.5]
Uplata: 200 din Dobitak: 4450 din
Peyton Manning ::jel si mislio na Stl ili na SF?Raising Arizona ::CIN DAL > [45.5]
JAX NYJ H2 (+2)
MIN CHI H2 (+2)
SF STL < [39.5]
GB DET < [51.5]
nesto mi ovo Cin-Dal under zajebano...al aj,prepisacu tiket...Raising Arizona ::Peyton Manning ::jel si mislio na Stl ili na SF?Raising Arizona ::CIN DAL > [45.5]
JAX NYJ H2 (+2)
MIN CHI H2 (+2)
SF STL < [39.5]
GB DET < [51.5]
Na SF MIA debil, hvala na ispravci
Peyton Manning ::nesto mi ovo Cin-Dal under zajebano...al aj,prepisacu tiket...Raising Arizona ::Peyton Manning ::jel si mislio na Stl ili na SF?Raising Arizona ::CIN DAL > [45.5]
JAX NYJ H2 (+2)
MIN CHI H2 (+2)
SF STL < [39.5]
GB DET < [51.5]
a u mozzartu je 48.5 granica na GB-Det
onda sam ja pogresno prepisao jbg...Raising Arizona ::Peyton Manning ::nesto mi ovo Cin-Dal under zajebano...al aj,prepisacu tiket...Raising Arizona ::Peyton Manning ::jel si mislio na Stl ili na SF?Raising Arizona ::CIN DAL > [45.5]
JAX NYJ H2 (+2)
MIN CHI H2 (+2)
SF STL < [39.5]
GB DET < [51.5]
a u mozzartu je 48.5 granica na GB-Det
Pa igrao sam over na CIN DAL
A inace igram u Mocartu, ali sad sam video da je veca granica u Balkan Betu a padace sneg pa sam stavio under, 3 poena sirugnije nego u Mocartu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu