Vick7 :: Gospodin Autoritet bi trebao javno da se izvini naciji za nastupe onog manijaka sa brojem 4 jer nije sramota izgubiti, ispasti, biti nadigran ali ličiti na razularenu bandu u 2 ključne utakmice je nedopustivo.
Srami se dušane ivkoviću, srami se koliko si star.. svojih godina i iskustva.. sve je to poništio tvoj bolesni Ego.
Prvo, ne znam da li sam vam ranije pricao za taj bolesni ego naseg uvazenog selektora, nisam hteo da pisem za vreme sampionata da me ne biste pljuvali, ali sada se sve pokazalo u manje od 24h.
Da li vam je dovoljno to sto sinoc u direktnom prenosu ozvucen moli (citaj: place) onog divljaka zaraslog da besni "malo lakse", da nema muda da ga izbaci, da nema ni trunku autoriteta nad njim, da dolazimo do situacije da nam se ponovo neko na klupi pobije sa tim umisljenim govnarom od najboljeg igraca Evrope kome puca ona stvar da li je dao trojku za pobedu ili uzeo pehar za najvise izgubljenih lopti u istoriji sampionata Evrope.
Ono sto ja znam vezano za naseg selektora, jeste bolesna zavist tog coveka u slucaju mog drugara iz reprezentacije:
Kada je trebalo da izabere novi klub, izmedju Olimpijakosa koji trenira nas uvazeni selektor, koji igra u raspaloj grckoj ligi gde se vec unapred zna samipon, a ovo ostalo je raspad sistema, i sampiona najjace lige u Evropi, spanskog Kaha Laborala, moj drug je izabrao ovo drugo. Da ne pominjem i finansijske detalje obe ponude, samo cu napomenuti da je Olimpijakosova bila krajnje bedna u odnosu na Kahinu.
I tu dolazi do nevidjenog lobiranja i pritisaka mesec dana na mog druga da potpise za Olimpijakos, pritisaka i ucenjivanja kakvi nisu vidjeni ni u politici i "diplomatiji". Te pritiske su vodili nas cenjeni selektor i i njegov kum/pomocnik Kesar, ljiga kakva se retko nalazi.
Kada je odlucio da prihvati sportski i finansijski mnogo bolju ponudu, poceo je pravi pakao za Nemanju Bjelicu.
Nas cenjeni selektor ljudina je krenuo u osvetu, zavist je pokazala pun sjaj, pocev od proslogodisnjeg svetskog prvenstva.
Ako je imao i srecu da zaigra duze od 5 minuta na nekoj utakmici, izbacivao ga je pri pravljenju prve, i najmanje greske na terenu. Nije mu bilo dozvoljeno da sutira, akcije su pravljene za sve samo ne za njega, na terenu je jedino mogao da igra odbranu jer tu nasi ne kontrolisu loptu, u napadu je naredjeno da ga kulira svako, onaj kreten sa brojem 4 ga je cak i fizicki napao u Turskoj, posle cega Nemanja vise nije ni ulazio u igru do kraja sampionata. Da ne pominjem sta su mu sve govorili i radili na treninzima pred ostalim igracima, kako su ga ponizavali svakog trenutka koji je provodio na parketu.
Nas cenjeni selektor je jedino jos zbog javnosti "morao" da ga poziva u tim, da se ne bi bas javno posrao sebi na glavu posle otkrica Bjelice na EP pre dve godine.
Jedino je Dejan Bodiroga stao u zastitu mog druga, inace ne bi ni bio na spisku najboljih 12.
Na njegovoj "igri" (ako se 5 minuta po mecu i zaobilazenje od strane saigraca uopste moze nazvati igrom) videlo se pod kakvim je stresom i naravno da nije mogao da odigra ni 10% svojih mogucnosti i potencijala. I najsnazniji bi izgubili volju posle takve dvogodisnje torture.
Eto ko je nas vodio kroz ovaj katastrofalan nastup na sampionatu Evrope.
Covek koji moli igraca da se smiri, da malo manje divlja po svom privatnom terenu, sa loptom koju je prisvojio u privatnu imovinu. Covek koji zarad licne osvete i zavisti narusava atmosferu u reprezentaciji.